Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha belli olmadı canım.. ama ben normalden korkuyorum çok.. isteğe bağlı sezeryanda hastanede daha pahalı.. bugün aldım fiyat tablosunu..
zorunlu sezeryan 2200
isteğebağlı sezeryan 2750
normal 1750
hemde ssk fiyatları bunlar
:sinifsinif:akannehir
ilahiii:roflol: allah seni napmasın, ay ne güldüm ne güldüm yaaa sürümden kazanıyorlar lafına.. hay çok yaşayın siz bebişinle emi..arzuu maşallahhhhh,,sen nerde doğum yapıcan kıı?bızım dogum 400...özel hastane ama pahalı değil,,doğumlar cok oluyo orda surumden kazanıyolar demek kı:)
sen nerde yapıcan
hadi gözünaydın canımm.. oğluşu görcen demek, bende bugün gittim..Randevu aldım salı günü görücem oğluumuuhihoyyyt Beelki doğum tarihimizi belirleriz artık
canım sen nerdesın?devlet hastanesınde 4 boyut mu var,,bende ıstıyorumm yaaa...oooooof fiyatlara bak ya .valla ben devlette doğurcam:) buralarda özel yok.aslında ben de biraz korkuyorum ama doktorum bei cesaretlendirdi normalden yanayım bir sorun olmadığı sürece dedi.sen kendini hazırla dedi bana:)zaten doktorumdanda çok memnun olduğum için ona güvendim en son muayenesinde 40 dkka kalmışım içerde keyfii yanii bakıp durdum oğluma saolsun hemde 4 boyutluydu çok iyiydi.ama tabii hakkımızda hayırlısı nasılsa o olsun bakarsın son anda sezeryan olurum...
ilahiii:roflol: allah seni napmasın, ay ne güldüm ne güldüm yaaa sürümden kazanıyorlar lafına.. hay çok yaşayın siz bebişinle emi..
anacım bende anlamadım vallagöztepe medical park hastanesin de yapacağım doğumu.. doktor ücreti, işte iki gün anne ve bebeğe yapılacak tekkikve tedaviler dahilmiş.. (küvez gerekirse küvez hariçmiş)) :1ninca: kredi kartına taksit yapıyolarmı diye sordum bugün yok taksitte yapmıyolar..
maşallah canım,,ozlemışsındır artık ıyıce..bana fecı heycan baıyo ya randevularda:)bızde artık 10 gune bı goruşucez,,bana kalsa herrgun gıderım ben doktora:)yeterkı kızımı gorıyımmm
hadi gözünaydın canımm.. oğluşu görcen demek, bende bugün gittim..
belirlenir diye umdum ama, belirlenmed malesef.. ileriki haftalarda dedi..
çok saol cnm hepizde iyi günlerde kullnırız nşllh.benim doğum 15 aralık gözüküyo en geç ben gibi görünüyorum galiba...
selam kzılarr.fazla kimse yok şuana ama paulaşmak istedimm.kontrolden geldik ve doğum tarihimiz belli oldu nasipse 18 kasım çarşamba oğlumuş kucağımızda olacakk.dualarınız bizimle olsun umarım sorunsuz bir doğum olurrr. ii akşamlar hepinizeee