• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

daha belli olmadı canım.. ama ben normalden korkuyorum çok.. isteğe bağlı sezeryanda hastanede daha pahalı.. bugün aldım fiyat tablosunu..
zorunlu sezeryan 2200
isteğebağlı sezeryan 2750
normal 1750
hemde ssk fiyatları bunlar

:sinifsinif:akannehir

oooooof fiyatlara bak ya .valla ben devlette doğurcam:) buralarda özel yok.aslında ben de biraz korkuyorum ama doktorum bei cesaretlendirdi normalden yanayım bir sorun olmadığı sürece dedi.sen kendini hazırla dedi bana:)zaten doktorumdanda çok memnun olduğum için ona güvendim en son muayenesinde 40 dkka kalmışım içerde keyfii yanii bakıp durdum oğluma saolsun hemde 4 boyutluydu çok iyiydi.ama tabii hakkımızda hayırlısı nasılsa o olsun bakarsın son anda sezeryan olurum...

arzuu maşallahhhhh,,sen nerde doğum yapıcan kıı?bızım dogum 400...özel hastane ama pahalı değil,,doğumlar cok oluyo orda surumden kazanıyolar demek kı:)
sen nerde yapıcan
ilahiii:roflol: allah seni napmasın, ay ne güldüm ne güldüm yaaa sürümden kazanıyorlar lafına.. hay çok yaşayın siz bebişinle emi..

anacım bende anlamadım vallagöztepe medical park hastanesin de yapacağım doğumu.. doktor ücreti, işte iki gün anne ve bebeğe yapılacak tekkikve tedaviler dahilmiş.. (küvez gerekirse küvez hariçmiş)) :1ninca: kredi kartına taksit yapıyolarmı diye sordum bugün yok taksitte yapmıyolar..

maşallah canım,,ozlemışsındır artık ıyıce..bana fecı heycan baıyo ya randevularda:)bızde artık 10 gune bı goruşucez,,bana kalsa herrgun gıderım ben doktora:)yeterkı kızımı gorıyımmm

oooooof fiyatlara bak ya .valla ben devlette doğurcam:) buralarda özel yok.aslında ben de biraz korkuyorum ama doktorum bei cesaretlendirdi normalden yanayım bir sorun olmadığı sürece dedi.sen kendini hazırla dedi bana:)zaten doktorumdanda çok memnun olduğum için ona güvendim en son muayenesinde 40 dkka kalmışım içerde keyfii yanii bakıp durdum oğluma saolsun hemde 4 boyutluydu çok iyiydi.ama tabii hakkımızda hayırlısı nasılsa o olsun bakarsın son anda sezeryan olurum...
canım sen nerdesın?devlet hastanesınde 4 boyut mu var,,bende ıstıyorumm yaaa...
ilahiii:roflol: allah seni napmasın, ay ne güldüm ne güldüm yaaa sürümden kazanıyorlar lafına.. hay çok yaşayın siz bebişinle emi..

anacım bende anlamadım vallagöztepe medical park hastanesin de yapacağım doğumu.. doktor ücreti, işte iki gün anne ve bebeğe yapılacak tekkikve tedaviler dahilmiş.. (küvez gerekirse küvez hariçmiş)) :1ninca: kredi kartına taksit yapıyolarmı diye sordum bugün yok taksitte yapmıyolar..

amınnnnn,,hepimiz yaşayalım bebışlerımızle uzun uzun..
canım napıyım oyle bı fıyat yazmışsın kı yanı şaştım kaldım,,,odasını duzer insan o paraya..pek pahalıymışş yaaa,,o kadar parayı verıp konforlu konforlu doğurucan sen hala korkuyosunn yaf:)
ben medıcıne da doğurucam ama senın kı gıbı değil tabı,,doktorum calıştığı saatte doğum olmazsa nobetcı doktor gırıyo doğuma,,sorunsuz bı normal dğum olursa bı kaç saate cıkıyosun zaten kalmıyosun hastanede..benım 3 arkadaşta orda doğum yaptılar cook memnunlar,,bende orda yapcam o yuzdenn..aslında bıze 20 dakka uzak arabayla ve yurume mesafesınde burda ozel hastane var fakat 1 yıldır dogum hanesı var o yuzden guvenemıyorum.medıcıne dogum için cok tercıh edılen bı hastaneymış.orda olucak inş

kizim kiyafetlerini yikadim cok sukur serdim kurusun sonrada bi guzel utulerim aslinda resmini cekip koyacaktim fakat fotograg makinam bozulmus hic haberim yok sarji dolmuyo acilen yaptirmamiz lazim tam gerekli zamanda bozulur ya sinirr

[]

canım güle güle kullanın...bende funnadan aldım luna chic modelini....uyku seti, abajur,lamba çok güzeller bayıldım elime ulaşınca...çok zarif....güzel bebişlere hepsi layık sağlıkla kullansınlar .....:nazar:

maşallah canım,,ozlemışsındır artık ıyıce..bana fecı heycan baıyo ya randevularda:)bızde artık 10 gune bı goruşucez,,bana kalsa herrgun gıderım ben doktora:)yeterkı kızımı gorıyımmm

hadi gözünaydın canımm.. oğluşu görcen demek, bende bugün gittim..
belirlenir diye umdum ama, belirlenmed malesef.. ileriki haftalarda dedi..

Özledim özlemem mi bir ay oldu neredeyse görmeyeli:sinifsinif:Valla bana da basıyor dr.un dediklerini unutuyorum sonradan eşime soruyorum hepkaydirigubbakcemile3
Bundan sonra 2haftada bir gidecem sanırım.
Belki bizim tarihi de daha belirlemez ben kendimce tahmin ettim.Ama çok özledim ya çok merak ediyorum büyüdümü nekadar büyüdü diye

merhaba kızlar nasılsnız :) ben de oturuyorum .bir şey yapmıyorum.bebeğimiz de iki dakika durmuyor çok hareketli gece de durmadı .az kaldı herhalde artık sığamıyor :)

selam kzılarr.fazla kimse yok şuana ama paulaşmak istedimm.kontrolden geldik ve doğum tarihimiz belli oldu nasipse 18 kasım çarşamba oğlumuş kucağımızda olacakk.dualarınız bizimle olsun umarım sorunsuz bir doğum olurrr. ii akşamlar hepinizeee

fms çok sevindim canım adına bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.ne kadarlık hamilesin canım.sezeryan mı olacak

kızımı görmekten geldık çok iyiydi hatta biz gittigimizde beslenme saatıymış hemşirenın kucagındaydı
kuvez dışında karşıladı kızım bızı çok şukur iyileştiği gözle göruluyordu
ilk defa gözlerini açık gördum kızımın
insan bu kadar mı hayran olur dogurduguna ya Allah sizede hayırlısıyla nasip etsın saglıkla inşallah

selam kzılarr.fazla kimse yok şuana ama paulaşmak istedimm.kontrolden geldik ve doğum tarihimiz belli oldu nasipse 18 kasım çarşamba oğlumuş kucağımızda olacakk.dualarınız bizimle olsun umarım sorunsuz bir doğum olurrr. ii akşamlar hepinizeee

fatmacıgım ay çok az kalmış
hadi hayırlısıyla al kucagına saglıkla inşallah
dualarım senınle
ogluşumuzda geliyor az kaldı desene

ve hazırsanız maşallahlarla kızımın resmını koyuyorum ilk resımden birşey anlaşılmıyordu yuzu gözu şişti rengi bile kendıne gelmişti bugün hortumlar çıktı çok şukur rahatladı kızım
maşallahları unutmayalım teyzelerı eklıyorum resım

pln79 , hayırlı olsun canım.ben arada giriyorum pek takip edemiyorum.hayırlı olsun bebeğin.ne kadarlık doğum yaptın bebeğin nasıl.

Back
X