• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

amin canım inşallah.sağsalim kucağıma alırım ben de :) ben de 34 teyim.erken gelmiş bebeğin.allah sağlık versin.inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın canım.rabbim yardımıcımız olsun

kızımı görmekten geldık çok iyiydi hatta biz gittigimizde beslenme saatıymış hemşirenın kucagındaydı
kuvez dışında karşıladı kızım bızı çok şukur iyileştiği gözle göruluyordu
ilk defa gözlerini açık gördum kızımın
insan bu kadar mı hayran olur dogurduguna ya Allah sizede hayırlısıyla nasip etsın saglıkla inşallah

amanda aman yerim ben o hanımefendiyi maşallah iyileşiyor artık yakında evinizde hayran olursun o miniciğe :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canim benim cok tatli pelin canim masallah sonraki resimde baya toparlamis insallah dahada iyi olacak insallah

Ben daha banyodan çıktım saçımı tarıycam da kurutcam da süt içecem de yatacam da uyuycam da ölme eşeğim ölmeakannehir
ıyi geceler canm

selam kzılarr.fazla kimse yok şuana ama paulaşmak istedimm.kontrolden geldik ve doğum tarihimiz belli oldu nasipse 18 kasım çarşamba oğlumuş kucağımızda olacakk.dualarınız bizimle olsun umarım sorunsuz bir doğum olurrr. ii akşamlar hepinizeee
Gözün aydın canım hayırlısıyla atlatırsınız inş.Dualarımız tabiki sizinle.Yaa aralık anneleri dedik herkes kasımda doğuruyor sona ben kalcam :bbo:

kızımı görmekten geldık çok iyiydi hatta biz gittigimizde beslenme saatıymış hemşirenın kucagındaydı
kuvez dışında karşıladı kızım bızı çok şukur iyileştiği gözle göruluyordu
ilk defa gözlerini açık gördum kızımın
insan bu kadar mı hayran olur dogurduguna ya Allah sizede hayırlısıyla nasip etsın saglıkla inşallah

Ay ne güzel ya hızla iyileşiyor kızın maşallah.Çok az kaldı annesii.Maşallah çok da güzel gördüm fotosunu.Hadi gözünüz aydın canm kurtuldunuz sayılır artık:nazar:

ayyy kızlar aldım haberlerinizin bir kısmını.. Pelin süpersiniz! Arzu killoya takılma... Seçil kesinlikle katılıyorum HURMA!!!! emzirme döneminde de bol bol tüketin.. bilare yazarım süt arttırıcı besinleri.. çook uykum var duş aldım, sabahtan Van'a gidiyoruz. Aryamın SON kontrolu teyzeleri !!!!

inşşş bi aksilik çıkmaz da doğuma almazlar beni de...

Bi de bu sabah olur da doğum gerçekleşir falan diiye çalışamza raporumu aldım kızlar. gittim milli eğitime işlettim falan.. yanmasın da bi de 5 haftam...

hepinizi öpüyorum .... saat 11 olsa da Aryamızı görsek :D

iyiisnden geceler ola!

ayyy kızlar aldım haberlerinizin bir kısmını.. Pelin süpersiniz! Arzu killoya takılma... Seçil kesinlikle katılıyorum HURMA!!!! emzirme döneminde de bol bol tüketin.. bilare yazarım süt arttırıcı besinleri.. çook uykum var duş aldım, sabahtan Van'a gidiyoruz. Aryamın SON kontrolu teyzeleri !!!!

Bi de bu sabah olur da doğum gerçekleşir falan diiye çalışamza raporumu aldım kızlar. gittim milli eğitime işlettim falan.. yanmasın da bi de 5 haftam...

iyiisnden geceler ola!
Kız herkese bir şey yazmışsın da bana yazmamışsın:dilcikar:naniknanik
Sorunsuz bir kontrol diliyorum sana.İnş. güzel haberlerle dönersin.Ne doğumu ayoll dur az daha var vaktinhihoyyyt <öptük bizde haberini bekliyoruzzalkisalkisalkis

arkadaşlar iyi geceler. kaç gündür giremedim. çok korkuyorum bende artık. ters benimki ve doktor kasımı geçmeden almak ister. kistler var ya. neyse daraltmayım sizi. geçmişi okuyorum. benim sat 11 mart ticker yapabilirmisiniz biriniz bana. yapamadım ben. :((

Canım kızın mı olacaktı oğlun mu?Yapayım ben.sezeryan olursa kistlerden de kurtulursun belki bozma moralini

iyiisnden geceler ola!

hadi bakalım inşallah güzel haberlerle dönersin Arya cığık iyidir inşallah bende 20 sinde gidicem özledim küçücük kızımı belki yüzünü gösterir bu kez dur ayol ne doğumu daha vaktin var senin

burcu bişey sorcam sana, benimde bir kuşum var adı afacan.. ve mükemmel bir kuş muhabbet kuşu.. resmen insan mışda kuş olmuş gibi herşeyi herşeyi biliyor konuşuyor bayılıyorum ona.. bazıları yok işte artık bu evde bu olmaz, kayınvalidene ver filan diyorlar.. ben onsuz duramam.. evin insanı resmen.. bişey olacağını sanmadığım gibi bebeğiminde hayvanlarla içiçe olmasını ve sevmesini bebeklikten alışmasını istiyorum.. astım olur filan diyorlar.. Allah korusun.. ama ben inanmıyorum

bizdede var mutfakta artık

Back
X