Selam arkadaşlar dr.dan geldik çok güzel haberlerle maşallah
Oğlum kocaman olmuş,olmuş bu dedi dr.şakasına:asigim: 3000gr.olmuş oğlum.Şimdi doğsa hiç bir sorun yaşamazmış.Zaten 2-3hafta önde gitti hep.Tam zamanında doğsa 4,5a yakın olur zaten normal doğuramazsın dedi.Yani sezeryan olacağım kesinleşti.4 kilo civarı olurmuş ozaman.Eşim de 4,5 kilo doğmuş ona çekti herhalde..
Sezeryan için 9Aralık olacak büyük ihtimalle.Ama bakacaz aralık başı gibi bellki 1hafta erteleriz hiç bir sıkıntınız olmazsa dedi..Ayy çok heyecanlandım ben hem sevindim hem tırstım da karışık bir his.
Ayrıca doğum kanalına girmiş bebek o yüzden yüzünü çekemedik bu sefer.Ben doğacam az kaldı diyor oğlum herşekilde:dance:
Allah saglıkla bagışlasın inşaallah .. KOlay doğumlar kardeşim inşllah . .ve darısı basımıza hepimizin . .
NEHİRCİM ,
çokkkkk sevindim 40.000kere MAŞALLAH kuzuna....ayy bende heyecanlandım walla aynı yerdeyiz ya bide...zemuszemus
canım bide kaçıncı haftaydı sen,in??
:lepi: Sağol canım ben de sevinçliyim çok kendini kurtarmış oğlumkaydirigubbakcemile3
35.haftadayım ben ama bebik ultrasona göre 38de
Senin kızın nasıl oldu iyidir inş. o da.Dr.la domuz gribini konuştuk.Domuz gribinin abartılan kadar bir etkisi olmadıını sadece altta başka bir hastalığı olanların etkilendiğini,belkide bundan önce bizlerin de yakalanıp atlattığımızı falan söyledi.Ben de ölümler çok dedim,ona da gripten zaten her yıl ölenler oluyor dedi..
oyyy kurban olurum onu veren Allah a.......bu senenin oğluşları biraz iri olcak galiba :)) bizimkide öndeydi ama bakalım en son nolmuş olcak....Duru daha iyi çok şükür dualarınızla...öksürüğe döndü iyice, şimdi odasında buhar çalıştırıyorum...evet benim amcamda kadın doğum doktoru onunlada konuştum o da aynı şeyi söylüyo ama, insan evladı hastalanınca işte hiç olumlu düşünemiyo maalesef....:gitme:
zonguldak tedde de çıkmış, sen de kendine çokkk dikkat et...:1hug:
saat 3 kızımı emzirdim yazayım dedım
çok şukur evımızdeyız
3 saate bir mina uyuyorsada uyandırıp emzırdım inşallah sütüm yetıyordur
annem yetmese uyumaz dedı
eşim işe gitmedı tum gun beraber ilgilendık kızımızla
evde ilk hiç buyuk yoktu gazını çıkarmak tutmak zor oldu ama akşama dogru alıştım çok şukur
Allah ilk önce size sglıkla kucagınıza almayı nasip etsin dha sonra tum hamılelere ve çocuk isteyenlere nasip etsin inşallh
çok şukur evımızdeyız
evde ilk hiç buyuk yoktu gazını çıkarmak tutmak zor oldu ama akşama dogru alıştım çok şukur
Allah ilk önce size sglıkla kucagınıza almayı nasip etsin dha sonra tum hamılelere ve çocuk isteyenlere nasip etsin inşallh
günaydın kızlar bende 24 kasım sabahı oğluma kavuşuyorum
çok şukur evımızdeyız
günaydın kızlar, pelinciğim çoook sevindim, darısı başımıza. nehirciğim efeyede maşşallah, yarın bizde göreceğiz efemizi. hastalarada geçmiş olsun.
ya bu devlete çok kızıyorum ver hamileye 6 ay izin. 37 ye kadar çalıştırıyolar bizi ben zorlanıyorum artık ufak ufak sancılarım başladı benim neyseki az kaldı haftaya çıkıyorum. sonrada 3 çocuk yapın diyolar. nasıl yapalımklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?