günaydın kızlar sabaha kadar tuvalete taşındım durdum neyseki biraz şişim indi dün çok kötüydüm yüzüm gözüm şişdi tansiyonu düşen arkadaşlar tuzludan uzak durun ben düşüyor diye biraz tuzlu ayran falan içtim bir günde 59 kilodan 62 kg ya çıktım gözümü açamaz olmuştum geceki tuvalat mesailerimden sonra sabahleyin 60 kg oldum neyseki şekerli yiyeceklerle tansiyonunuzu düzenleyin kızlar bende hamilelik şekeri olunca şekerli yiyemiyorum
Bugun evde durusumun 3. gunu ama sanirim patlicam yakinda.
o kadar y:smiley-cool:aniiiiiiiiii
Valla ya cok sıkıldm ben . Tv de bisey yok , yapcak bisey yok , disari da esim birakmiyo gezeyim yolda mi dogurcan diyo , arkadaslar calisiyor
yemek falan yap,bebek bakımı ile ilgili bişiler izle olmasa nette,uyu nebilimmmm tadını çıkarmaya çalışşş işte ya da film falan all izle..
burcu ne sıkıcı demi ya.. tv ye baksana saçma salak programlar var.. yok müge anlı yla tatlı sert, yok bilmem ne.. yok ne yemeli ne içmeli gibi salak konular.. artık bıktım ben bu ne yiyin ne için muhabbetlerinden hep aynı şeyler.. kalktım biraz evi süpürdüm, belim koptu vallahi.. accık ortalığı topluyorum ufaktan.. şimdi de acıktım kendime bişeyler hazırlıyorum.. çalışmaya alışmış bayanlar olarak çok zorlanıcaz gibi geliyo.. gerçi bebişler gelince sıkılmayız ama, burcu bu arada sen işe dönünce eylül e kim bakıcak tı
ne güzel ya şanslısın vallahi..Oyle valla tv de bisey yok . Ev isimde yok . Simdi camasir attim makinaya onla oyalanirim biraz. Su gecen bahsettigim camasir kurutucuyu da aldim onu denicem . Eylül'e annem bakcak .
ne güzel ya şanslısın vallahi..
Annemle aramizda mesafe var. Simdi ona bi korsan taksi ariyorum Arzu . Onu da ayarlarsam super olcak.
Benİm de annem bakacak bana ne bana ne
ne güzel ne güzell.. Oh oh... Keşke benimde anacımın öyle bir imkanı olsa.. Napiim tek canı sağ olsun da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?