2009 Aralık Anneleri

gunaydin sekerler doktordan geldim ntsye falan girdim cati muanesine cagiriyolar anlamistik ama degilmis hersey normal oldugu surece sezeryan yapmiyoz dogum anina kadar hic belli olmaz dedi yani bunlar beni normal dogurtturacakkkk hayirlisi kizimda 2.500 kilo olmus masallah kizima aman kizlar tansiyon dusuyo diye tuzlu falan yemeyin bende yuksek tansiyondan rahatsizim 2 haftadir surekli kontrol altindayim yukselirse daha kotu bebise oksijen kan az gidermisss aman dikkat ben azcik kestirim sonra girerim erken kalktim ya uyku cöktu 1 saat yolculukta baydiiii

sekerim dikkat etsene kendine bende öyleydim sabaha kadar tuvalet neyseki biraz duzeldi benimde elim ayagim degilde yuzum sisiyo bazen ama

Valla ya cok sıkıldm ben . Tv de bisey yok , yapcak bisey yok , disari da esim birakmiyo gezeyim yolda mi dogurcan diyo , arkadaslar calisiyor

yemek falan yap,bebek bakımı ile ilgili bişiler izle olmasa nette,uyu nebilimmmm tadını çıkarmaya çalışşş işte ya da film falan all izle..

valla kızlar doğum iznine dün ayrıldım bugün kontrol için doktora gidicem yoksa yan gelip yatardım valla şu son 1 haftada mahvoldum yorgunluktan az kaldı zati son günlerimiz biraz kafa dinlemek lazım sizdede ne enerji varmış evde duramıyosunuz:)

burcu ne sıkıcı demi ya.. tv ye baksana saçma salak programlar var.. yok müge anlı yla tatlı sert, yok bilmem ne.. yok ne yemeli ne içmeli gibi salak konular.. artık bıktım ben bu ne yiyin ne için muhabbetlerinden hep aynı şeyler.. kalktım biraz evi süpürdüm, belim koptu vallahi.. accık ortalığı topluyorum ufaktan.. şimdi de acıktım kendime bişeyler hazırlıyorum.. çalışmaya alışmış bayanlar olarak çok zorlanıcaz gibi geliyo.. gerçi bebişler gelince sıkılmayız ama, burcu bu arada sen işe dönünce eylül e kim bakıcak tı

Oyle valla tv de bisey yok . Ev isimde yok . Simdi camasir attim makinaya onla oyalanirim biraz. Su gecen bahsettigim camasir kurutucuyu da aldim onu denicem . Eylül'e annem bakcak .

Annemle aramizda mesafe var. Simdi ona bi korsan taksi ariyorum Arzu . Onu da ayarlarsam super olcak.

belli bir ücret karşılığı hergün götürüp getirmesi için sanırım demi.. çok iyi fikir.. burcu senin şu plan program yapma hayatını düzenleme huyuna hastayım vallahi.. çok iyi bir anne olacaksın inşallah..

ne güzel ne güzell.. Oh oh... Keşke benimde anacımın öyle bir imkanı olsa.. Napiim tek canı sağ olsun da..

annecin çalışıyor değil mi canımbenim avantajımda çalıştığım yerle annemlerin evi çok çok yakın hem arada gidip emzirebilirim

kızlar bu aralar bende inanılmaz gaz var geceleri kaç kere uyanıyorum, gündüzü hiç saymıyorum.. aynı durumda olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…