Oyle tabi sultanin keyfine bagli ama ben diyorum kizim hic sakincasi yok oss ye direk sokarim seni karnimdan :O) Bilmiyorum tirs.. tirs.. sesleri geliyor mu oraya . Guveniyorum doktoruma Allahtan. Bosuna sanci cekme epidural varken diyor . Ama o bele igne olayi korkutuyo biraz beni o kadar.
canım hadi hayırlısıyla tek oğlunun doğması kalmış
herşey ayarlanmış hazırlanmış
pzrtsiyede bişey kalmamış
allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq: :dance:
ya evet ya gazman gibi oldum çok çok utanıyorum.. ne zman bitecek bu tuhaflıklar ya... ay ne yapsam da içsem.. özellikle geceleri.. kendm uyanıyorum ayol..:kedi:senağlama
topikten herkesten geliyo o tirs tirs sesleri ama napalım,
zamanı gelince gidip doğurcaz işte :bbo:
1 gün, oda eeeeen fazla 1 gün
sonrasında kurtarmış olcaz diye bakıyorum ben.
doktora güvensem ben düşünürdüm epidurali,
evet belden iğne tedirgin edici amaaaa uzmansa konusunda düşünmezdim.
Oyle tabi sultanin keyfine bagli ama ben diyorum kizim hic sakincasi yok oss ye direk sokarim seni karnimdan :O) Bilmiyorum tirs.. tirs.. sesleri geliyor mu oraya . Guveniyorum doktoruma Allahtan. Bosuna sanci cekme epidural varken diyor . Ama o bele igne olayi korkutuyo biraz beni o kadar.
inşallah yasemincim ..gelsin diye bakıyorumm pazartesi ..hiçkimseye hiç bişiye tahammülüm kalmadı.gözümü açsam kapasam p.tesi olsa....
arzuuuuuuuuuuuu ben horluyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa..yok böyle bişiiiii ben ve horlamak ...kendi horlama sesimden rahatsız oluyorum resmen.....eşimde şoklard ya kalırsa kızlar bu naparım bennnnn:sm_confused:
sen nasıl düşünüyorsun yasemincim doğumu ? dr. ii değil mi
handeeeeeeeeeee canımm geçmiş olsun kuzummmmm..
burcuuu ne var ne yok can sıkıntın gitti miii
canım normal doğumda epidurali hemen yapmıyorlar diye biliyorum 6 cm açıldıktan sonra epidural yapıyorlar diye duymuştum öylemiymiş
bugün yine doğum videoları izledim ve böyle şeylerden hiç korkmayan ben, kalbime biran hakim olamıcam sandım sanki ağzımdan çıkacaktı..
bugün yine doğum videoları izledim ve böyle şeylerden hiç korkmayan ben, kalbime biran hakim olamıcam sandım sanki ağzımdan çıkacaktı..
selaaam
doktordan geldik bizde şimdi bizim zilli kızımız pek kilo almamış 2 haftada. doktor normal dedi kilosu için gerçi ama benim yinede canım sıkıldı. Herşey yolunda dedi vaktinden önce gelmeyede pek niyeti yokmuş herşey yolundaymış şimdilik. bakalım 10 gün sonra tekrar gidicez allah izin verirse..
arzucum gazdan şikayet etmişsin hiç etme bendede durumlar aynı ben hep bebişe bağlıyorum bunu ama eşim artık bunun bebişle bi ilgisi yok gibi diyo:)))) çekinmene de hiç gerek yok canım benim gayet normal bu dönmede.
Selam herkese.
Site sayfaları çok geç açılıyor ya da hiç açılmıyor dünden beri. Sinir geldi yaaa. Üç kuruşluk kadınlar kulübü zevkim vardı onun da canına okundu. :umursamaz:
bende izliyorum ve izledikçe korkuyorum.. ama geçen bitanesinde hiç kesi filan yoktu kolayca çıktı bebek valla. belki bizimkide öyle olur arzu
handeel, beyazbeyaz+, HFZ, little_princess, nincebayrak, scagann, yasil_haktanemin
valla muhabbt namına tıkk yok...
evet normal normal olmasına da işte yinede... :kedi:selaaam
doktordan geldik bizde şimdi bizim zilli kızımız pek kilo almamış 2 haftada. doktor normal dedi kilosu için gerçi ama benim yinede canım sıkıldı. Herşey yolunda dedi vaktinden önce gelmeyede pek niyeti yokmuş herşey yolundaymış şimdilik. bakalım 10 gün sonra tekrar gidicez allah izin verirse..
arzucum gazdan şikayet etmişsin hiç etme bendede durumlar aynı ben hep bebişe bağlıyorum bunu ama eşim artık bunun bebişle bi ilgisi yok gibi diyo:)))) çekinmene de hiç gerek yok canım benim gayet normal bu dönmede.
evet bezen GATE AWAY filan bişeyler çıkıyoSelam herkese.
Site sayfaları çok geç açılıyor ya da hiç açılmıyor dünden beri. Sinir geldi yaaa. Üç kuruşluk kadınlar kulübü zevkim vardı onun da canına okundu. :umursamaz:
izlemiycem daha bende yaabende izliyorum ve izledikçe korkuyorum.. ama geçen bitanesinde hiç kesi filan yoktu kolayca çıktı bebek valla. belki bizimkide öyle olur arzu
evet ben de uyuyor numarası yapıyorum :kedi:kaydirigubbakcemile3kesiden değil ben doğum olayının komplesinden korkuyommmm:sinifsinif:Bende tirsiyorum oyle seylerde . İzleme bosver. Bazen bilmemek daha iyi .
Saglikli olsunda Oznur kilo cok onemli degil. Bu arada gaz hepimizde var. Onemli olan guzel uyuyo numarasi yapmak .
Evet sinir ediyo insani bugunlerde yine.
Insallah bizimde oyle olur ya kesik olmadan.
ay canıım Allah yardım eder inşallah.. bir gün bu günler anılarımızda kalacak, bu kez bebişlerden konuşcaz allahın izniylekorkular bı tane degılkı
popomda meme olmuşşş lawman nasıl yapılcal bu halımleakannehir
korkular bı tane degılkı
popomda meme olmuşşş lawman nasıl yapılcal bu halımleakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?