2009 Aralık Anneleri

topikten herkesten geliyo o tirs tirs sesleri ama napalım,
zamanı gelince gidip doğurcaz işte :bbo:
1 gün, oda eeeeen fazla 1 gün
sonrasında kurtarmış olcaz diye bakıyorum ben.
doktora güvensem ben düşünürdüm epidurali,
evet belden iğne tedirgin edici amaaaa uzmansa konusunda düşünmezdim.

canım hadi hayırlısıyla tek oğlunun doğması kalmış
herşey ayarlanmış hazırlanmış
pzrtsiyede bişey kalmamış
allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq: :dance:

inşallah yasemincim ..gelsin diye bakıyorumm pazartesi ..hiçkimseye hiç bişiye tahammülüm kalmadı.gözümü açsam kapasam p.tesi olsa....

ya evet ya gazman gibi oldum çok çok utanıyorum.. ne zman bitecek bu tuhaflıklar ya... ay ne yapsam da içsem.. özellikle geceleri.. kendm uyanıyorum ayol..:kedi:senağlama

arzuuuuuuuuuuuu ben horluyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa..yok böyle bişiiiii ben ve horlamak ...kendi horlama sesimden rahatsız oluyorum resmen.....eşimde şoklard ya kalırsa kızlar bu naparım bennnnn:sm_confused:

sen nasıl düşünüyorsun yasemincim doğumu ? dr. ii değil mi

handeeeeeeeeeee canımm geçmiş olsun kuzummmmm..

burcuuu ne var ne yok can sıkıntın gitti miii

canım normal doğumda epidurali hemen yapmıyorlar diye biliyorum 6 cm açıldıktan sonra epidural yapıyorlar diye duymuştum öylemiymiş

selam kızlar doktordan geldik. biraz moralim bozuldu. sancılarım yüksek çıktı pazartesi yine çağırdı. kafası tam yerindeydi ama çapraz dönmüş oğlum böyle olursa sezeryan olur dedi. ben normal istiyodum ama neyse. onun dışında herşey normal. dua edin bize 37 yi geçelim.

valla hepimizde tahammülsüz olduk, hareketlerden tut yeme içmeye kadar özgürlük kısıtlanmış durumda sonuçta. e hormonlarda farklı çalışıyo. neyseki çok azı kaldı, bebeklerimizi aldıkmı kucağımıza lohusalığıda atlattıkmı herşey düzelir canım üzülme.
ben özele değil devlete gidiyorum,
doktorum görümcemlerin tanışı, özeli yok devlette çalışıyo.
doktorumla çok bişey paylaşamadığım için, çok açıklayıcı olmadığı için güvenebileceğimi sanmıyorum açıkçası.

handeel, beyazbeyaz+, HFZ, little_princess, nincebayrak, scagann, yasil_haktanemin
valla muhabbt namına tıkk yok...

bugün yine doğum videoları izledim ve böyle şeylerden hiç korkmayan ben, kalbime biran hakim olamıcam sandım sanki ağzımdan çıkacaktı..

handeeeeeeeeeee canımm geçmiş olsun kuzummmmm..

burcuuu ne var ne yok can sıkıntın gitti miii

Aman ayni . Yarin ise gitmeye karar verdim . Degisiklik olsun.

canım normal doğumda epidurali hemen yapmıyorlar diye biliyorum 6 cm açıldıktan sonra epidural yapıyorlar diye duymuştum öylemiymiş

Bana gelir gelmez soyle yapsinlar dedi .Kac cm le gitmis olurum bilmiyorum .

bugün yine doğum videoları izledim ve böyle şeylerden hiç korkmayan ben, kalbime biran hakim olamıcam sandım sanki ağzımdan çıkacaktı..
lmaz: ya niye izliyon korkmazken, gözünü niye korkutuyon ki canım!
ne sezeryan ne normal doğum videosu izlemiycem ben kesinlikle.
en azından doğum yapana kadar bakmamaya kararlıyım.
bunlar korkutmaktan başka bi işe yaramaz, sonuçta cahil cesareti denen şey ortadan kalkıyo :1ninca:

selaaam
doktordan geldik bizde şimdi bizim zilli kızımız pek kilo almamış 2 haftada. doktor normal dedi kilosu için gerçi ama benim yinede canım sıkıldı. Herşey yolunda dedi vaktinden önce gelmeyede pek niyeti yokmuş herşey yolundaymış şimdilik. bakalım 10 gün sonra tekrar gidicez allah izin verirse..

arzucum gazdan şikayet etmişsin hiç etme bendede durumlar aynı ben hep bebişe bağlıyorum bunu ama eşim artık bunun bebişle bi ilgisi yok gibi diyo:)))) çekinmene de hiç gerek yok canım benim gayet normal bu dönmede.

Selam herkese.
Site sayfaları çok geç açılıyor ya da hiç açılmıyor dünden beri. Sinir geldi yaaa. Üç kuruşluk kadınlar kulübü zevkim vardı onun da canına okundu. :umursamaz:

bende izliyorum ve izledikçe korkuyorum.. ama geçen bitanesinde hiç kesi filan yoktu kolayca çıktı bebek valla. belki bizimkide öyle olur arzu

Bende tirsiyorum oyle seylerde . İzleme bosver. Bazen bilmemek daha iyi .

Saglikli olsunda Oznur kilo cok onemli degil. Bu arada gaz hepimizde var. Onemli olan guzel uyuyo numarasi yapmak .

Selam herkese.
Site sayfaları çok geç açılıyor ya da hiç açılmıyor dünden beri. Sinir geldi yaaa. Üç kuruşluk kadınlar kulübü zevkim vardı onun da canına okundu. :umursamaz:

Evet sinir ediyo insani bugunlerde yine.

bende izliyorum ve izledikçe korkuyorum.. ama geçen bitanesinde hiç kesi filan yoktu kolayca çıktı bebek valla. belki bizimkide öyle olur arzu

Insallah bizimde oyle olur ya kesik olmadan.

korkular bı tane degılkı
popomda meme olmuşşş lawman nasıl yapılcal bu halımleakannehir

evet normal normal olmasına da işte yinede... :kedi:
Selam herkese.
evet bezen GATE AWAY filan bişeyler çıkıyo
izlemiycem daha bende yaa
evet ben de uyuyor numarası yapıyorum :kedi:kaydirigubbakcemile3kesiden değil ben doğum olayının komplesinden korkuyommmm:sinifsinif:
korkular bı tane degılkı
popomda meme olmuşşş lawman nasıl yapılcal bu halımleakannehir
ay canıım Allah yardım eder inşallah.. bir gün bu günler anılarımızda kalacak, bu kez bebişlerden konuşcaz allahın izniyle

YA HıÇ BEBEĞıM OLMAZSA DıYE ÇOK AĞLADIM BıR GÜNDE KESı ıÇıN AĞLARIM OLUR BıTER zemuszemus

Dün teyzelerim yetişti imdadıma. Bebeğin kıyafetleri yıkanmıştı ama ütülenmemişti hepsi öylece duruyordu. Onları ütülendi yerleştirildi. Doğum çantaları da hazırlandı. Köşeye kondu. Oğlumun yatağı kuruldu. Yerleştirildi. Benim gibi iş yapma özürlü kabiliyetsiz beceriksize kalsaydı eğer bu işler son güne kadar beklerdi ohooooo.
Doktora da pazartesi gidecektim ama cumartesi gideceğim. Pazartesi çok geç olur ki büyük ihtimal salı gel alalım diyecek. Kendimi biraz daha hazırlamam lazım.
ınşallah hepimiz zamanında sağlıkla ve kolaylıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı. Ondan sonra da bebek muhabbeti başlar artık. Seninki şu kadar uyudu benimki bu kadar emdi şeklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…