2009 Aralık Anneleri

canım Allah razı olsun.. unutmamış atlamamış dua etmişsin..iyi haberler var dedi eşim fazla konuşamadı.. birazdan çıkıp beni arayacak.. gece de geç geldi şimdi de orda işte.. bende yalnız yalnız oturdum burda bööyle.. dua ettim.. inşallah iyi olur..

kabuslar görmeye de devam ediyorum bu arada.. babama saldırıyorlardı birileri onları yerden yere vuruyordum rüyamda.. bir sürü kişi öldürdüm..:sinifsinif: kardeşimi annemi özellikle babamı korudum..

sende dikkat et dicem ama, uykusuzluktan oluyor bunlar.. neyseki bişey olmamış.. minanın gıdısını kokla benşm için..

ewt bomba soruyu benım sormam lazımdı ama ben dogurunca iyiki sordun bende bırılerı dogursun sorumu sorayım dıye beklıyordum :)
16 kılo alıp gtmiştim doguma 7 kılosu gitti bugun 14.gun 9 kılo kaldı
ama şu hoşuma gitti suratım tanınmayacak gıbı şişti hamıleyken o duzeldı hemen
terleme ara ara aşırı oluyor normalmiş dedğin gibi

koklarım ay nasıl opup sıkasım var eşime dıyorum hemen ele avuca gelsede şöyle sıkıştırsam :) nasıl guzel bebek kokuyor teyzelri darısı sızın basınıza
inşallah daha çok mınıgız hiçbir hastne çıkışı olmadı hep buyuk geldı :)

Dizlerim ayak tabanlarım öyle kötü ağrıyor ki sanki falakaya yatırmış biri beni.Dr.a söyledim normal dedi ,8ay öncesine göre 15kilo fazla taşıyor vücudun,elimize 15kilo alıp taşısak bir saat ,kolları ağrıdan kaldıramayız bile dedi:sinifsinif: ınş. hemen gider kilolar kilo ne görüntü olarak ne de rahatlık olrak hiç hoş değil ya çok kötü..

ayyyy yardıma geleydim kız ben sanaa.. beni de tutmuyo uyku.. iki işe yarardık baari

hakkaten Pelin yaa bugündü doğum baksana hay yarabbiiiiimmmmm sen neleree kaaadirsin
benim hala kısa koluyla gezesım var ama sütten bebege geçermiş üşürsem diye gezmıyorum
bide ben asla atlet gyemezdım mina hanım için gıydım valla
ben de 2 tane emzirme atleti aldım buraları soğuk diye hep kalın şeyler polar pijama takımı falan ama yanıyor ev yaa.... askılılarla dolanıyorum annemle eşim kızıyor.. ama felaket sıcaklıyorum. Murat hep ateşin mi var senin diyo... ki ben kansızım çok üşürüm. o da çok şaşrıyor halime.. geceleri hep açıyomuşum üstümü.... hiç gelemiyorum sıcağa ki o kdar severim yaaniii.....

günaydın kız ! naabersin.... yukarıda da yazdım YANIYORUUUUUUUUUUMMMM

UYKUSUUUZUUUUUUUUUUUUUUMMMMM

ACIKIP DURUYOORUUUUUUUUUMMMMMMMMMM:1shok:

dogum yaptıgın an ewt abartmıyorum o an rahatlayacaksın cnm
karnıma bastırıp mına çıktıgı an boşlugu hıssettım
ayaklanıncada haffledıgımı farkettım zaten

Ayy şimdiye kadar sormadığımız kabahat:)
Ohh desene 7kilo doğumda gider dedikleri doğruymuşzemuszemus
Bebek emdikce de gidiyormuş ooh ordan da yırttık yandannhihoyyyt
inş kalan kiloyu da hemen verirsin canm.Ay o şişlik gitsin ya benm zaten yanaklar tombikti şişti dahada geçen biri yüzün doğum yapacam diyo dedi banamafoldumben
Terlemek de iyi aslında kilo daha kolay giderkaydirigubbakcemile3

ay Pelin yaa olmadı mı kostümleri entarileri Minamınnnn.. ay güldüm sabah sabah yaffruumm yaaa

Nazaaannnn şok ol hayde ben 25 kilo aldım.. ayy foto eklicem halaa Serayın kendiminkini de akliiiim barii. ama hala iş yapabiliyorum. alıştım ben bu şişko patteeeteeesss halime ah ah Patnos mahvetti beni.. annem biraz daha erken geleydi yürüyüş yapardım.... evde tekken insan bişey yapmaya da korkuyor ya ters bi hareket yaparsam diye .... neyse doğum sonrası veririm artık.... Allahtan karnımda çatlak yok... ama popomu sölemiyorum bile

benım gzler kapanıyor mına kalkmadan biraz uyuyayım bu arada biriniz bana şu tıckerden yapsaya dogum sonrası için uykusuzluktan kafa basmadı sanırım birturlu kopyalayıp beceremedım 7.11 mınanın dogm gunu kalplı olandan yapıp canım kızım mına da yazarsanız ben gelınce verdıgınız lınkı kopyalayayım
hadı lohusa kadınım ben bir el atın :)
öptm hepinizi kuzucuklara iyi bakın

ay yerim ben onu yaa... mistir tabi, cennet gibi kokuyordur o..
oğlum da artık doğsa yaaa

dogum yaptıgın an ewt abartmıyorum o an rahatlayacaksın cnm
karnıma bastırıp mına çıktıgı an boşlugu hıssettım
ayaklanıncada haffledıgımı farkettım zaten

Ayy inş. canım ya sağlıkla bizler de yaşarız inş. o anı rahatlığı bebişin kokusunu ay harika bir an aslındaopuyorumnanaktan
Canlarım ben çıkıyorum anneme gidecem annem mevlüt okutuyor abim aralıkta asker olacak da :gitme: görüşmek üzere hepinizi minişlerinizi öptüm kocamann

hee kızlar.. ben anneme dedim ki, bak anne 1 hafta geçsin yatayım dinleneyim, ama sonrasında ev işlerini ben yapıcam ki hareket edeyim.. o da yemekleri falan yapar olmazsa.. uyu uyu zaman hop geçiverecek herhalde Pelin'den örnek almak lazım

bi de sezerler bence ilk hafta çok zorlamayın. ne kadar dinlenirseniz ileriki zamanlarda o kadar kolay adapte olursunuz... Pelin sen de ii toparladım dedin maşallaahhh.. ama dinlenmek şart di mi?

olsun canım sen daha zayıf hamile kaldın benden.ikimiz de 80iz şuan boylarda aynı gibi sanırsam haha yanyana geldiiğimziz düşünsene bikaydirigubbakcemile3İki koca vücut
Heheh popoyu bana da sormayınkaydirigubbakcemile3 karnımda benmde gözükmüyor ama ablam doğumdan sonra belli olur o dedikafamçokkarıştı Ben de ağırlaşmadım aslında fıldır fıldır dolaşıyorum dışarda halakaydirigubbakcemile3
Ben çıktım cnm görş öptm annemde mevlüt var

çok şükür senin iki günün kaldı bernacımm.. Hayırlısıyla Aryayı kucuşuna alup, koca göbeği mazide bırakıcaksın.. ay yoruldum ben artık berna yaa.. ya büyük konuşmayayımda birdaha göze alamam bu sıkıntıları.. :kedi::sinifsinif:

benim şimdilik hastane çantam hazır bebeğin kıyafetleri yıkandı ütülendi hazır beşiği aldım hazır e evide temizlettim hazır ama sıklımaya başladım boş durmaktan ayın 1 de doktor randevüm var artık en son 5 aralık sezeryan doktor ayın 5ne kadar beklemez sanırım daha erken alalım der sizden ne haber

Son düzenleme:
biz geldık oglumlaaaaaaaa
doktor amcadann
carsamba saat 8 de hastanede olucam
bebegım hala ters o sebepten erken almaya karar werdı bayramda burada dr yok
sancın tutarsa ebeler bıse yapamaz dedı
3.400 olmuş oglum kılosu az ama ıdare edecez gayrı
heyecanlıyım korkuyom fenalardayım yaaaaaaaa

anam ya alıntı yapamadım kızlar soran herkese tesekur ederım

ay canım ne güzel yakında alacaksın kucağına kilosunada maşallah annesi daha ne olsun :) benimde sancılar iyice arttı kızlar gece uyutmadı. 37 yi bekleyemiyorum 36 da ayrılmış olacağım. sonra rapor veririrm dedi doktorum.
bu arada bebeğimin ismine özel ninni indirdim az önce harika bişey.
ailemiseviyorum.com l Ailenizin Gida Guvenligi Sitesi sitesine üye oluyosunuz, bebeğimin ninnisi diye bi bölüm var ordan isim seçip indirebiliyosunuz ama mendilleri hazırlayın yanınıza salya sümük yani 2. ve 3. dinleyiş daha zevkli oluyo tabi :)

sagol canım
heyecan kokru karıstı bırbırıe ya
pazartesı tahlıllerı yapıcak hastanede doktor
carsambaya anne olacagım ınanmıyorum yaaa
o guna 3 500 olur ama yawrum erkenden gelıyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…