biz geldık oglumlaaaaaaaa
doktor amcadann
carsamba saat 8 de hastanede olucam
bebegım hala ters o sebepten erken almaya karar werdı bayramda burada dr yok
sancın tutarsa ebeler bıse yapamaz dedı
3.400 olmuş oglum kılosu az ama ıdare edecez gayrı
heyecanlıyım korkuyom fenalardayım yaaaaaaaa
anam ya alıntı yapamadım kızlar soran herkese tesekur ederım
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
bu yazıyor berna ve arzu çizelgeyi kopyalayınca bende yaptıgımda bu hatayı vermişti
selam kızlar .oğluşum doğdu teyzeleri fotosunu koydum albümüne .benim dikiş ağrılarım var başkada bi yaramazlık yok çok şükür.çok güzel bir duygu annelik.hepinizin bebişlerine kavuşması dileğiyle...
masallah ogluna daha ne istiyon iste kilosu cok guzel heyecanini anlayabiliyorumm ayyy haftaya bebis kucaginda insallah saglikli sihhatli sekilde bizi burda catlatma ama hemen resmini koy iyilesinceeee iyi haberlerinide bildirrrkaydirigubbakcemile5
pelincim uyuyorsunuz diye arayamadım.biz iiyiz .sizde iyisinizdir inşallah.tek sorunum hiç uyuyamıyorum ve dikişlerim ağrıyorrr.kaç gündür uykususzummm siz nasılsıznız.
biz geldık oglumlaaaaaaaa
doktor amcadann
carsamba saat 8 de hastanede olucam
bebegım hala ters o sebepten erken almaya karar werdı bayramda burada dr yok
sancın tutarsa ebeler bıse yapamaz dedı
3.400 olmuş oglum kılosu az ama ıdare edecez gayrı
heyecanlıyım korkuyom fenalardayım yaaaaaaaa
anam ya alıntı yapamadım kızlar soran herkese tesekur ederım
pelin sana da gözün aydın canım kızını kucağına almışsın Allah ayırmasın bi daha inşallah kaç kilo kızın şu an hastane çıkışları olmuyo demişsin de
sagol cnm darısı basına 2840
ne zaman bellimi dogum tarıhın kontrollere gdyrz sanada ugrarız denk glirse
Merhabalar herkese,
Pelin bir denk gelemedik ama anladığım kadarıyla Mina gayet iyi maaşallah.
Uykusuzluk dışında sende de sorun yok herhalde. Şaka maka iki hafta oldu değil mi zaman ne çabuk geçiyor.
Fatma senin de gözün aydın canım. Oğluşun çooook tatlı maaşallah bin kere.
Biz de bugün doktora gittik. Benim oğlan atak yapmış. Geçen sefer hastalığım yüzünden on günde yüz gram almıştı şimdi on günde tam yediyüz gram alarak 3500 gr olmuş. Ama boynuna kordon dolanmış o biraz canımı sıktı. Normal doğum olmayacağı için kordon bir tehlike oluşturmaz dedi doktor ama ne bileyim hani duymuşunuzdur ya son anda kordon dolanması yüzünden işte falan............ Allah korusun.
Doktor ya pazartesi ya salı alabiliriz dedi. Ben de bekledikçe daha çok stres olduğum için -ki hakikaten psikolojim pek iyi değil acayip evham yapmaya başladım iki gündür- pazartesi olsun dedi.
Sabah 7 30 da çağırdı. Epidural sezeryanla inşallahhhhhh hayırlısıyla ben de kucağıma alacağım.
Yani pazartesi ye iki doğum var. Seçil ve ben. Peşimize Berna sonra da Sunways sanırım. Ondan sonra da gerçek aralık anneleleri başlar herhalde. :))
Tek tek kavuşacağız yavrularımıza inşallah.
salı günü kontrole gidicem canım normal doğum istiyorum ama bakalım salı günü neler diycek doktor çok merak ediyorum:sinifsinif:
bizde çarşmba gtcez sanırm kontrole byramdn önce gelin dendı
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
Sultan ya : ) Kontrollere bile gidiyoruz artik suraya bak ya .Pelin Eylul dogunca yandin sen he valla. Pelin yaa gazi nasil cikiyor Pelin yaa altini nasil degistiriyoruz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?