Hepsi de sütü artırır diyorlar. Sinerjik bir etki söz konusu herhalde :)bu arada dunden beri ısırgan rezene çayı ve boza gidip gelip içyrm hangisi blmyrm amaişe yaradı sute
ara cnm ara
yakın olsak gunduz ohhh beraber vakit geçirirdik
ne güzel az kalmış bebeğine kavuşmana benim kızım ne zaman gelcek acaba annesine canım kilosu da çok iyi ayrıca
Merhabalar herkese,
Pelin bir denk gelemedik ama anladığım kadarıyla Mina gayet iyi maaşallah.
Uykusuzluk dışında sende de sorun yok herhalde. Şaka maka iki hafta oldu değil mi zaman ne çabuk geçiyor.
Fatma senin de gözün aydın canım. Oğluşun çooook tatlı maaşallah bin kere.
Biz de bugün doktora gittik. Benim oğlan atak yapmış. Geçen sefer hastalığım yüzünden on günde yüz gram almıştı şimdi on günde tam yediyüz gram alarak 3500 gr olmuş. Ama boynuna kordon dolanmış o biraz canımı sıktı. Normal doğum olmayacağı için kordon bir tehlike oluşturmaz dedi doktor ama ne bileyim hani duymuşunuzdur ya son anda kordon dolanması yüzünden işte falan............ Allah korusun.
Doktor ya pazartesi ya salı alabiliriz dedi. Ben de bekledikçe daha çok stres olduğum için -ki hakikaten psikolojim pek iyi değil acayip evham yapmaya başladım iki gündür- pazartesi olsun dedi.
Sabah 7 30 da çağırdı. Epidural sezeryanla inşallahhhhhh hayırlısıyla ben de kucağıma alacağım.
Yani pazartesi ye iki doğum var. Seçil ve ben. Peşimize Berna sonra da Sunways sanırım. Ondan sonra da gerçek aralık anneleleri başlar herhalde. :))
Tek tek kavuşacağız yavrularımıza inşallah.
Valla ne guzel olurdu . Biraz buyusunler goruselim . gecen Oznurla konusuyoduk sen ben oznur ve arzu istanbul ekibi yani. Eylüllll durr Mina yapmmaa Zeynep gelll Arda kizlardan uzak dur :) Uc cicek bi bocek olcak :O)
az kaldı canım
popişim cok acıyo nasıl lagman yapıcalar bılmem cok acıycak emınım.oturamıyorum bıle
salıkla dogar ınsallah darısı sızeŞeniz
Benim doktor lavman yaptırmayacakmış. Sonda da taktırmıyorum dedi. Çooook memnun oldum doğrusu. Bazı doktorlar yaptırmıyor. Sen de bir sorsaydın keşke.
Evet gece onikiden sonra bir şey yiyip içme dedi, sonda da takmayacağını söyledi ama doğum sonrasında tuvalet ihtiyacı olursa hemen de kalkamayacağım için nasıl olacak bilemiyorum. Sen çok hoşlanmamışsın bu sonda işinden sanırım.
He heh tahmin etmiştim bu cevabı alacağımı. Neyse her şey bebeklerimiz için değil mi. Acıya da ağrıya da katlanırız ne yapalım.yorum yok şimdilik ebru :)
epıdurale daha çabuk ayaga kalkıyorsun daha çabuk su içmeye yemek yemeye bslyorsun genel aneztesıye göre
neden kimse yazmıo aşk olsun:1shok:
mrb arkadasım benimde senin gibi kafamda bi sürü soru işareti var ve zaman gectikce hem merak hem korku artıo allahım yardımcımız olsun aminnnnnnnnnnn
hem hemen doğurmak istiyorum ......hem doğurmak istemiyorum hem korkuyorum ....ne istediğimi bende bilmiyorum artık......sanırım depresyona giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?