2009 Aralık Anneleri

ay bende dün çok sıkıldım..

ay bende dün çok sıkıldım..

SENİ KİM SIKTI CANIMIN İÇİ OTURACAKSIN BU KOCAMAN GÖBEKLERLE ÜZERLERİNE GÖRECEKLER GÜNLERİNİ YAAA HAKSIZ DEĞİL ASLINDA HAKLI HASTANE + 3000 ÇOK FAZLA AMA NE BİLEYİM OFFFFFFFF AMA BENDE HEDİYE DEN VAZGEÇMİŞTİM ŞİMDİ GÖRÜR O GÜNÜNÜ CUMA CUMARTESİ PAZAR HEP SOKAKLARDAYDIM CUMA DOKTOR+BAKIRKÖY CUMARTESİ KAPALIÇARŞI PAZAR AMCAMIN OĞLUNUN NİKAHI İYİ GENE DOĞURMADIM SOKAKLARDAkaydirigubbakcemile3

Evde durunca sürekli bir şeyler yapmak istşyorum ev işi olarak yatıp şöyle dinlensem ya yok evin içinde yorup duruyorum kendimi

Evde durunca sürekli bir şeyler yapmak istşyorum ev işi olarak yatıp şöyle dinlensem ya yok evin içinde yorup duruyorum kendimi

Ben hala ev iznine ayrılamadım, bayram sonuna kadar yetiştirmem gereken bir iş var, umarım bizimki bayramın 3. 4. gününe kadar gelmez de hallederim. Çarşamba doktora gideceğiz bakalım, çatı muayenesi yapacak, umarım sorun çıkmaz. Çatı muayenesi olan var mı?

a.s. selam hanımlar nasılsınız?
geliyo bebelerimiz sırayla ne güzel:)
ebruyla oğlu iyilermiş çok şükür
seçilden haber varmı ki?
berna yola çıkmıştır herhalde.
elifinki bugünmü yarınmıydı yaaaa?
atladığım varmı? delikafadulden laelaelaelaelae

ben sordum 1.50 den kısa olursan veya bebek 4 kilo ve üzeri olursan yapılır yoksa gerek yok dedi

melike hayırlısı olsun daha sabah arzuya dedım bende degiştirmiştim bu yuzden doktorumu hayırlısı buymuş demekki sıkma canını bak ben degiştirdim ve memnun kaldım çok şkur

Arkadaşlar yarın benim doğum gerçekleşiyor. 9.30 da. Dualarınıza ihtiyacım var. Sevgiler.

melike hayırlısı olsun daha sabah arzuya dedım bende degiştirmiştim bu yuzden doktorumu hayırlısı buymuş demekki sıkma canını bak ben degiştirdim ve memnun kaldım çok şkur

haklısın yaa ama işte içim rahat değil şu an dur bakalım gideceğiz hastaneye bir de benim kadın dr takıntım var belki tatlı hoş bir kadındır hayırlısı olsun artık mina ne yapıyor yer teyzesi onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…