ay bende dün çok sıkıldım..kızlar günaydın geçmişi okumaya kalbim dayanmadı önemli bi gelişme var mıııı ben de son 3 gündür acayip gezentiyim ama şimdi karnıma bıçak gibi ağrılar saplanıyor moralim de bozuk doktor ve hastane çok pahalıya patlıyor galiba doktoru değiştireceğim hastanenin doktoruyla yapacağım doğumu ama çok seviyordum doktorumu ama hastane hariç 3 istedi eşim dellendi tabii offf içerdeyken daha mı iyi axcaba??? bu arada cuma gördüm kızımı yüzünü gösterdi canımın içi tombik tombik yanakları var babası gibi gözlerini açıp kapıyordu valla pelin haklı insan yavrusuna bu kadar hayran olur mu hele annem başladı ağlamaya sonra sakinleşsin diye içeri aldılar neskadfe filan verdiler bende nst ye girdim gayet iyi geçti çatı muayenesini sordum gerek yok dedi bebek çok iri değil sen çok ufacık değilsin hiçbir sorun olmaz dedi offff pazar çok sıkıldım ama eşim tepki verince
ay bende dün çok sıkıldım..
Evde durunca sürekli bir şeyler yapmak istşyorum ev işi olarak yatıp şöyle dinlensem ya yok evin içinde yorup duruyorum kendimi
ben hala ev iznine ayrılamadım, bayram sonuna kadar yetiştirmem gereken bir iş var, umarım bizimki bayramın 3. 4. Gününe kadar gelmez de hallederim. çarşamba doktora gideceğiz bakalım, çatı muayenesi yapacak, umarım sorun çıkmaz. çatı muayenesi olan var mı?
Ebru kİm doĞum mu oldu
ben sordum 1.50 den kısa olursan veya bebek 4 kilo ve üzeri olursan yapılır yoksa gerek yok dedi
seçilden haber alan var mı? sabah doğum yaptı çok fazla konuşamadık ama iilermiş çok şükür
kızlar günaydın geçmişi okumaya kalbim dayanmadı önemli bi gelişme var mıııı ben de son 3 gündür acayip gezentiyim ama şimdi karnıma bıçak gibi ağrılar saplanıyor moralim de bozuk doktor ve hastane çok pahalıya patlıyor galiba doktoru değiştireceğim hastanenin doktoruyla yapacağım doğumu ama çok seviyordum doktorumu ama hastane hariç 3 istedi eşim dellendi tabii offf içerdeyken daha mı iyi axcaba??? bu arada cuma gördüm kızımı yüzünü gösterdi canımın içi tombik tombik yanakları var babası gibi gözlerini açıp kapıyordu valla pelin haklı insan yavrusuna bu kadar hayran olur mu hele annem başladı ağlamaya sonra sakinleşsin diye içeri aldılar neskadfe filan verdiler bende nst ye girdim gayet iyi geçti çatı muayenesini sordum gerek yok dedi bebek çok iri değil sen çok ufacık değilsin hiçbir sorun olmaz dedi offff pazar çok sıkıldım ama eşim tepki verince
peluse yani, oğlu olmuş sabah, pelin konuşmuş ikiside iyilermiş:)))))))))
darısı bizim başımıza canımmm :saruboceq:
melike hayırlısı olsun daha sabah arzuya dedım bende degiştirmiştim bu yuzden doktorumu hayırlısı buymuş demekki sıkma canını bak ben degiştirdim ve memnun kaldım çok şkur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?