Arkadaşlar yarın benim doğum gerçekleşiyor. 9.30 da. Dualarınıza ihtiyacım var. Sevgiler.
Arkadaşlar yarın benim doğum gerçekleşiyor. 9.30 da. Dualarınıza ihtiyacım var. Sevgiler.
haklısın yaa ama işte içim rahat değil şu an dur bakalım gideceğiz hastaneye bir de benim kadın dr takıntım var belki tatlı hoş bir kadındır hayırlısı olsun artık mina ne yapıyor yer teyzesi onu
kızlar yarın sabah 8 de mis kokulu meleğime kavuşuyorum dua edin bizim için
kızlar yarın sabah 8 de mis kokulu meleğime kavuşuyorum dua edin bizim için
saglıkla agrısız sancısız kucagına almak nasip olsun inşallah
mina iyi teyzesı
uyuyup uyanıyor emiyor altını pisletiyor rutın yasam böyle
:)
Oh iyi gözümüz aydın aramıza katıldı Arda bebek Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin inş.seçilden haber alan var mı? sabah doğum yaptı çok fazla konuşamadık ama iilermiş çok şükür
kızlar şimdi berna aradı iilermiş yoldaymış gidiyormuş size çok slm söyledi bu gece yatıcakmış yarın sabahta alıcaklarmış bebeği.
Yarın yeni bebişler geliyor ne kadar güzel.Allah tüm arkadaşlarıma yardımcı olsun bebeklerini sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin inşş.kızlar yarın sabah 8 de mis kokulu meleğime kavuşuyorum dua edin bizim için
valla iyi yapmışsın bende hep fönlu olurum diye hesap yapıyordum ama tutmadı hesaplar
bu arada kızımın göbişi düştü teyzeleri çok şükür şimdi daha rahat bezleyip yıkayabilirim
Evet canım bayram öncesi arttı doğumlar.Sen nasılsın bakalımyerimsenibenebru ve seçilde iyilermiş onları merak etmiştim bernada çkmış yola inş onunda hayırlı haberlerini alırız burcumurat seninde gözünaydın cnm
oo topik coştu doğuran doğurana bayram üstü hadi bakam hayırlısııııııı
kızlar ben döndüm kadıköyden , gezdim geldim bu arada bebek şekeri işini hallettim..kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?