2009 Aralık Anneleri

Arkadaşlar yarın benim doğum gerçekleşiyor. 9.30 da. Dualarınıza ihtiyacım var. Sevgiler.

canım beniiiimmm!
dualarımız tabiki seninle ve diğer doğum yapan yapacak olan arkadaşlarımızla!
yarın öpüp kokla meleğini koynuna bastırarak opuyorumnanaktan
dilerim bir avazda kurtarırsın, dilerim hepimizde kolayca alırız bebelerimizi kucağımıza :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayyy okuyunca çok hoşuma gitti, sizlede paylaşmak istedim yerimseniben
Dünyaya gelmeye hazırlanan bir bebek, Rabb’ine sorar:
"Allah’ım, beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım?”
“Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak, o seni koruyacak.
“Seni karşılayan meleğin sana her gün şarkı söyleyecek, her an sana gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın.”
“Peki… İnsanlar bana bir şeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım?”
“Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel, en tatlı sözcükleri söyleyecek, sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek.”
“Peki, Allah’ım, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?”
“Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek.”
“Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak?”
“Meleğin seni kendi hayatı pahasına dahi olsa daima koruyacak.”
“Fakat ben, seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm.”
“Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek.”
O sırada Cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır. Bebek gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar:
“Allah’ım eğer şimdi gitmek üzereysem, meleğimin adını söyler misin?”

“Meleğinin adının önemi yok, sen onu anne diye çağıracaksın.”

Arkadaşlar yarın benim doğum gerçekleşiyor. 9.30 da. Dualarınıza ihtiyacım var. Sevgiler.

saglıkla agrısız sancısız kucagına almak nasip olsun inşallah

mina iyi teyzesı
uyuyup uyanıyor emiyor altını pisletiyor rutın yasam böyle
:)

kızlar yarın sabah 8 de mis kokulu meleğime kavuşuyorum dua edin bizim için

hayırlısıyla alın kucaklarınıza minişlerinizi dualarımız sizinle ve doğum yapacak olan bütün hamilelerle

saglıkla agrısız sancısız kucagına almak nasip olsun inşallah

mina iyi teyzesı
uyuyup uyanıyor emiyor altını pisletiyor rutın yasam böyle
:)

ayyyyyyy yerim ben onu yaa olsun pisletsin ona feda olsun primalar

canım merhaba
Allah yardımcın olsun kolay doğumlar diliyorum
sezeryan olacaksın
neden bebeğini erken alıyolar
benimde sezeryan olmam gerekiyomuş
merak ettim acaba benimkini kaçıncı haftada alacaklar
sağlıcakla evladına kavuşman dileğiyle
bende bu yüzden aralık annesi olacağım Allahın izniyle

Bebekler geliyor yarın da arkadaşlarımız doğuma girecek falan okudukca bir garip oldum tutamadım kendimi.benim de 9unda olack dedi dr.çok az kaldı ama belki bir hafta erteleriz dedi.Çok güzel çok duygusal şeyler bunlar.Allah hepimize sağsalim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.Hala bazen bir bebeğim olacağına inanamıyorum çok mutluyum biraz da kaygı var içimde yalan söyleyemem.Minicik bebeğe iyi bir anne olabilecek miyim acaba

seçilden haber alan var mı? sabah doğum yaptı çok fazla konuşamadık ama iilermiş çok şükür
Oh iyi gözümüz aydın aramıza katıldı Arda bebek Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin inş.

kızlar şimdi berna aradı iilermiş yoldaymış gidiyormuş size çok slm söyledi bu gece yatıcakmış yarın sabahta alıcaklarmış bebeği.

kızlar yarın sabah 8 de mis kokulu meleğime kavuşuyorum dua edin bizim için
Yarın yeni bebişler geliyor ne kadar güzel.Allah tüm arkadaşlarıma yardımcı olsun bebeklerini sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin inşş.

selamm herkese,,,günlerdır uğrayamadım sıteye,,annecim geldi:))bebişin kıyafetlerini yıkadık ütüledik dolabına yerleştırdım:)neler örmüş ananesii azra ya:))bır yoğunluk gıdıyor evde,,yatağınıda aldık nıhayet,,cok kolay bulduk..
ee yavrusuna kavuşan var mııı??geçmışı okumaya çalışıcam gerçı ama mujdeler varsa alıyımm ondenn

cumartesi günü doktora gittik,,nst de bıraz sancım cıktı ama ben hıssetmıyorum problem değilmiş.busefer annem de gördü azra yı,,yüzü bize dönüktü yıne canım benım,,2800 olmuş kuuzum 37. haftadayız.doktor yanaklı olucak dedii,,boylr yuvarlak yuvarlak yanakları yaaa cokk tatlı kuzum...ayın 3 unde yıne gıtcez inş,,11 ınde de dogum beklenıyo artık..kucağıma alacağıma ınanamıyorum ya cok tuhaf duygularmışş,,şukurler olsun rabbıme...
sağlıkla kavuşalım inş yavrularımıza

rabbim güle güle giymeyi nasip etsin arkadaşım. arkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin. bir avazda inşallah :) darısı başımıza.

Selam kızlar bende doktordan geldim şimdi,nst çekildi problem yok..
ama doktor kontrol ederken biraz sancım çıktı.salı günü tekrar gidicez nst için
tabi ozamana kadar bebek gelmezse...

valla iyi yapmışsın bende hep fönlu olurum diye hesap yapıyordum ama tutmadı hesaplar
bu arada kızımın göbişi düştü teyzeleri çok şükür şimdi daha rahat bezleyip yıkayabilirim

gözünüz aydın pelin göbş düştü he nasılda büyüyolar hemen artık daha rahat hareket edersiniz opuyorumnanaktan

ebru ve seçilde iyilermiş onları merak etmiştim bernada çkmış yola inş onunda hayırlı haberlerini alırız burcumurat seninde gözünaydın cnm

oo topik coştu doğuran doğurana bayram üstü hadi bakam hayırlısııııııı

kızlar ben döndüm kadıköyden , gezdim geldim bu arada bebek şekeri işini hallettim..kaydirigubbakcemile2

Evet canım bayram öncesi arttı doğumlar.Sen nasılsın bakalımyerimseniben

kızlar ben döndüm kadıköyden , gezdim geldim bu arada bebek şekeri işini hallettim..kaydirigubbakcemile2

İyi yapmışsın canm havalar iyi giderken gezmek lazım yorulmadan bebişler doğunca çıkamıcaz öyle.Şekeri de halletmişsin hadi gözün aydın.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…