• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

dün gece belim çok ağrıdı sabaha kadar uyumadım ağrı ne geçti nede şiddeti arttı gelgit yapıp duruyor doğum ağrısı olsa şiddetlenirdi herhalde sizlerden ne haber

Arkadaşlarr Meral beni aradııııdelikafadulden Hepinize selamları var iyiymiş kendisi de Öykü 'de.
Ayy bir garip oldu eşinin telinden aradı ben de tanıyamadım başta başka bir arkadaşım Meral sandım:utangac: Ama çok sevindim aramasına yaaalkisalkisalkis

Arkadaşlarr Meral beni aradııııdelikafadulden Hepinize selamları var iyiymiş kendisi de Öykü 'de.
Ayy bir garip oldu eşinin telinden aradı ben de tanıyamadım başta başka bir arkadaşım Meral sandım:utangac: Ama çok sevindim aramasına yaaalkisalkisalkis

ay ne güzel, darısı bize:) zaman geçmiyor artık

benim sancılarım azdı yine hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum, uzanıyım. yarın anne olacak arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum dualarımız sizinle.

bu arada kızlar bişey duydum dogru mu acaba;
guya hamılelıkten sonra eskı ayakkabıları olmuyomus artık ınsanın ayagına
hepsı kaldır at yanii olabılır mı bılmıyorum ama;
benım gıbı ayakkabı manyagı bi insan için onemlı bı durum valla,nasıl vazgecerım o kadar ayakkabıdan -tatlicadiarzu-

bu arada kızlar bişey duydum dogru mu acaba;
guya hamılelıkten sonra eskı ayakkabıları olmuyomus artık ınsanın ayagına
hepsı kaldır at yanii olabılır mı bılmıyorum ama;
benım gıbı ayakkabı manyagı bi insan için onemlı bı durum valla,nasıl vazgecerım o kadar ayakkabıdan -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3benim oğlumdan sonra ayak numaram bir bumara büyük kaldı..
ama bu hamileliğimde hala alyansımı bile takıyorum hiç şişlik yok.eltim yeni bi kaç ay önce doğum yaptı oda inanılmaz şişmişti terlik bile olmuyodu kıza ama eski ayakkabıları oluyo.kişiden kişiye değişiyo sanırım.hiç bişey yapamazsan kalıba verip büyütürsün yarım numara..

ne yapsam ne yesem caresını bulamıorum mafoldumben

canim yedikten sonra oturma, uzanma. hareket et. aci yeme, yagli yeme, kizartma yeme, cikolata ve cikolata urunleri yeme. az az, kucuk kucuk ogunler ye, bir oturusta herseyi bitirme:)

bir de boyle dene canim. benim nedense cok nadir mide rahatsizligim oluyor. butun bunlara dikkat ettigim icin mi sansli oldugum icin mi bilemiyorum.

canim yedikten sonra oturma, uzanma. hareket et. aci yeme, yagli yeme, kizartma yeme, cikolata ve cikolata urunleri yeme. az az, kucuk kucuk ogunler ye, bir oturusta herseyi bitirme:)

bir de boyle dene canim. benim nedense cok nadir mide rahatsizligim oluyor. butun bunlara dikkat ettigim icin mi sansli oldugum icin mi bilemiyorum.

:1ninca: hımmm peki o zaman -tatlicadiarzu-

ARKADAŞLAR HEPıNıZE TEŞEKKUR EDERıM GUZEL DıLEKLERıNıZ ıÇıN KIZIM 37 HAFTALIK DOĞDU SEZERYANLA 2. 800 GRAM ıLK GUNE BAKARAK TOPARLADI BıRAZ DAHA RABBıM BUTUN HAMıŞLERE BEBıŞLERıNı KUCAĞINA ALMAK NASıP ETSıN ıNŞ ÇOK GÜZEL Bı DUYGUYMUŞ:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKKUR EDERİM GUZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN KIZIM 37 HAFTALIK DOĞDU SEZERYANLA 2. 800 GRAM İLK GUNE BAKARAK TOPARLADI BİRAZ DAHA RABBİM BUTUN HAMİŞLERE BEBİŞLERİNİ KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN İNŞ ÇOK GÜZEL Bİ DUYGUYMUŞ:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun birtanem Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Back
X