Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu mıde yanması benım sonum olacak...
Aynı dert bende de var, doktorun verdiği şurupta midemi bulandırıyor :bbo:
Arkadaşlar yarın benim doğum gerçekleşiyor. 9.30 da. Dualarınıza ihtiyacım var. Sevgiler.
kızlar yarın sabah 8 de mis kokulu meleğime kavuşuyorum dua edin bizim için
ne yapsam ne yesem caresını bulamıorum mafoldumben
Arkadaşlarr Meral beni aradııııdelikafadulden Hepinize selamları var iyiymiş kendisi de Öykü 'de.
Ayy bir garip oldu eşinin telinden aradı ben de tanıyamadım başta başka bir arkadaşım Meral sandımAma çok sevindim aramasına yaaalkisalkisalkis
canım geçmiş olsun ben de ocak annesi olacağım kısmetse.rennie duo ve gaviscon şurubun ikisini birlikte kullanıyorum çok iyi geliyorbu mıde yanması benım sonum olacak...
canım geçmiş olsun ben de ocak annesi olacağım kısmetse.rennie duo ve gaviscon şurubun ikisini birlikte kullanıyorum çok iyi geliyor
bu arada kızlar bişey duydum dogru mu acaba;
guya hamılelıkten sonra eskı ayakkabıları olmuyomus artık ınsanın ayagına
hepsı kaldır at yanii olabılır mı bılmıyorum ama;
benım gıbı ayakkabı manyagı bi insan için onemlı bı durum valla,nasıl vazgecerım o kadar ayakkabıdan -tatlicadiarzu-
ne yapsam ne yesem caresını bulamıorum mafoldumben
canim yedikten sonra oturma, uzanma. hareket et. aci yeme, yagli yeme, kizartma yeme, cikolata ve cikolata urunleri yeme. az az, kucuk kucuk ogunler ye, bir oturusta herseyi bitirme:)
bir de boyle dene canim. benim nedense cok nadir mide rahatsizligim oluyor. butun bunlara dikkat ettigim icin mi sansli oldugum icin mi bilemiyorum.
ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKKUR EDERİM GUZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN KIZIM 37 HAFTALIK DOĞDU SEZERYANLA 2. 800 GRAM İLK GUNE BAKARAK TOPARLADI BİRAZ DAHA RABBİM BUTUN HAMİŞLERE BEBİŞLERİNİ KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN İNŞ ÇOK GÜZEL Bİ DUYGUYMUŞ:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3