henüz yok ama olabilir bizde de belki zamanla çünkü doğum sancılarına bazen mide bulantısı da eşlik ediyomuş:gitme:Huhuuuuuuuuu kızlar, benim kusmalarım yine başladı. Geceyarısı tuvalete koşuyorum. Sizde de var mı bu sorun
amiiin..kıslarrr merhabaaa bi bakayım dedım bernacım dogum yapmıs cok sevındım cok mutlu oldum sırayla geliyor artık gunler ha..allahım hepinizi saglıkla sıhhatle bı avazda dogutsun ınsallahh....
sağol canım, seninde bayramın şimdiden kutlu olsun.. bebişe dikkat et.. bende öpüyorummselam hanımlaaaaar a.s.
bayram sonuna kadar yokum aranızda,
o yüzden şimdiden
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUUUUUN
KENDİNİZE VE BEBELERİNİZE İYİ BAKIN
herkes için dua edicem her bebek vaktinde sağlıkla gelsin ve kolay gelsin diye
hepinizi çooooooook öptümmmmm Şeniz
Allah'a emanet olun :Saruboceq:
ya kızlar o kadar yazdım tam yollayacakken mause azizliiine uğradım sayfa kapandı offfff
hemen yazayım...
Aryam ve ben çok iyiyiz Rabbime bin şükür. 9:02'de 3.240 kg. dünyaya geldi.
sütüm var fakat daha emme refleksi geliştiremedik.
bi de saat 7ye kadar dikişlerim sızladı meğer banttan dolayı imiş.. boşa acı çekmişim o kadar.
herşey yolunda. arayan soranlardan Allah razı olsun. kiminizle görüşemedim kusura bakmayın. daha az önce geçti sızılarım.
hepinizii çook öpüyorum
Rabbim evlatlarınızla sağlıkla kavuşmayı nasi etsin..
kızlar harka bişe yaaa!! ellerini 6 gibi gördüm kendime gelmeye başlayınca. nasıl ağlıyorum... süper bişey yaa.. Pelin diodu ya insan bu kadar hayran olur doğurduğuna diye.. ayyyynen öyle!
mucuukkkkkkkk
Merhabalar arkadaşlar.
Önce bir geçmişi okuyayım demiştim ama baktım uzun, merak edenlerde var hemen haberleri vereyim dedim. Öncelikle iyi dileklerde bulunan, dua eden bütün arkadaşlardan Allah razı olsun.
Çoook şükür biz oğluşumla evimizdeyiz şu an itibarıyla.
Her şey cok güzel ve yolunda gitti. Çok iyiyiz.
Kısaca anlatmaya çalışayım neler yaşadık.
Ameliyat günü biraz heycan vardı. Spinali yapacak anestezi uzmanı biraz gerdi beni.
Profesörmüş kendisi böyle emir vermeye falan alışmış aynı şeyi bana da yapmaya kalkınca kızdım bende zaten gerginim siz de böyle yapap beni daha çok germeyin dedim. Neyse sonra düzeldi.
Ameliyat başladı. Biraz rahatsız edici bir his acı yok ama çekiştirmeler var. Doktorumla sohbet ederken
şimdi sesini duyacaksın dedi ve bir dakika sonra bizim oğlan ciyaklamaya başlamıştı. Hemen masaya alıp temizlediler. Hani doktorum programında vardı ya sezeryan aynı öyle sarıp sarmalayıp getirdiler ve sustu minnoşum öpüştük koklaştık götürdüler.
Ondan sonra da benim işim bitti. Odaya çıktık. Giydirip hazırlamışlar yavruşumu.
Hemen de emzirdim.
Çok şükür hiç problem yaratmadı. Vantuz gibi yapıştı vallaha.
Sonrasında da öyle dayanılmayacak b ir ağrım sızım olmadı.
Şu anda çok daha iyiym. Evimizdeyiz çok şükür.
Allah en güzel en kolay şekilde sizlere de nasip eylesin kucağınıza almayı. Dediğim gibi henüz geçmişi okuyamadım.
Berna Seçil nasıl başka doğum yapan var mı bilemiyorum.
Şimdi geçmişi okumaya gidiyorum.
Resimlerini albüme koyacağım becerebilirsem.
canım gözün aydın tekrardan.. gözlerim doldu okurken gözlerimin önüne geldi oğluşunla kavuşman.. Allah analı babalı sağlıkloı büyütmek nasip etsin.. çok duygulandııım:gitme:Merhabalar arkadaşlar.
Önce bir geçmişi okuyayım demiştim ama baktım uzun, merak edenlerde var hemen haberleri vereyim dedim. Öncelikle iyi dileklerde bulunan, dua eden bütün arkadaşlardan Allah razı olsun.
Çoook şükür biz oğluşumla evimizdeyiz şu an itibarıyla.
Her şey cok güzel ve yolunda gitti. Çok iyiyiz.
Kısaca anlatmaya çalışayım neler yaşadık.
Ameliyat günü biraz heycan vardı. Spinali yapacak anestezi uzmanı biraz gerdi beni.
Profesörmüş kendisi böyle emir vermeye falan alışmış aynı şeyi bana da yapmaya kalkınca kızdım bende zaten gerginim siz de böyle yapap beni daha çok germeyin dedim. Neyse sonra düzeldi.
Ameliyat başladı. Biraz rahatsız edici bir his acı yok ama çekiştirmeler var. Doktorumla sohbet ederken
şimdi sesini duyacaksın dedi ve bir dakika sonra bizim oğlan ciyaklamaya başlamıştı. Hemen masaya alıp temizlediler. Hani doktorum programında vardı ya sezeryan aynı öyle sarıp sarmalayıp getirdiler ve sustu minnoşum öpüştük koklaştık götürdüler.
Ondan sonra da benim işim bitti. Odaya çıktık. Giydirip hazırlamışlar yavruşumu.
Hemen de emzirdim.
Çok şükür hiç problem yaratmadı. Vantuz gibi yapıştı vallaha.
Sonrasında da öyle dayanılmayacak b ir ağrım sızım olmadı.
Şu anda çok daha iyiym. Evimizdeyiz çok şükür.
Allah en güzel en kolay şekilde sizlere de nasip eylesin kucağınıza almayı. Dediğim gibi henüz geçmişi okuyamadım.
Berna Seçil nasıl başka doğum yapan var mı bilemiyorum.
Şimdi geçmişi okumaya gidiyorum.
Resimlerini albüme koyacağım becerebilirsem.
kıslarrr merhabaaa bi bakayım dedım bernacım dogum yapmıs cok sevındım cok mutlu oldum sırayla geliyor artık gunler ha..allahım hepinizi saglıkla sıhhatle bı avazda dogutsun ınsallahh....
evet canım bebişleri kucağına alanlar cvp vermeyince anlıyoruz bebelerle ilgilendiklerini zaten.. bizde yaşıycaz dediiğin gibi.. çok şükür mina' mın iyi olduğuna çok sevindim.. ay darısı bize, çok heyecanlanıyorummslm kızlar doktordan geldık sabahta arzucum çıktım hemen görmemişim yazdıgını zemuszemus
minadan 2.topuk kanı alındı işitme ve görme testleri yapıldı kalça ultrasonu çekildi çok şukur ii hepsi
benımde ayak parmagımdakı dıkışler alındı ay bir acıdı sezeryan bundan kolaymış diyorum :)
ben artık geçmişe bakamıyorum vakıt kısıtlı dıyedogunca bebişler hak vereceksınız bana
herşey yolundadır inşallah herkeste
bu arada masallah ne kalabalık bugun burası
Nasıl koyuyoruz albüme resim yahu ben bir şey anlamadım.
Arkadaşlar hazırlanıp hastaneye gidecem nst iiçin.Yarın gidecektim ama sabahtan gitmem gerekecek bugün gideyim de aradan çıksın dedim.Zaten dr.um da yokmuş yarın.Akşama ancak girerim artık.Yeğenin doğum günü var da oraya gidecez
Peluse canım gözün aydın ne güzel anlatmışsın doğum hikayenizi.Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşş.Foto istiyoruz evet
Pelincim sen de ne güzel haberler verdin maşallahı var Mina'mızın.Hep böyle gider inş.Gözün aydın senin de.
Ben çıktım arkadaşlar görüşmek üzere..
Oldu sanırım.
Günaydınlar herkese ..kimse kalmmamış artık buralarda . .Arzu ya bi senle ben bide nehir 67 en geriye kalanlardanız sanırım . .sizin nasıl gidiyo kızlar . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?