2009 Aralık Anneleri

maşallah o ne ballı bişey öyleeeee alkisalkisalkis
ben onu yeriiiiiiim zemuszemus
allahım sizi ona onu size bağışlasın çok tatlı annesiiii
çooook geçmiş olsun sanada canım a.s.

berna allah analı babalı büyütsün arkadaşım. çok güzel görünüyosunuz. darısı bize. sunways dualarımız seninle hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah.

berNA canım gözün aydın.. çok güzel haberler bunlar..arya da çok tatlı maaşallah gördüm face'den

yarın dogum yesıl haktancımmmm sagolun kızlarrr cok heyecanlıyım

canım Allah kolaylık versin, sağlıkla kucağına al bebişini.. bende seni bugün sanıyodum
sagol cnaımcım
ama yarın hatta arıfeydı ama bı gun one cektı yarım gun calıstıgı ıcın bıraz dr keyfıne dawranıyo ama hadı neyse
saglık olsun opyorum ben cıkıyorum yarın bu ssaatlerde ınga ınga dıye ınletır ortalıgı sıpaaaa

Canım benim gördüm fotolarınızı harika bir bebeğin var maşallah çok tatlıı
Geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün inş.Kurtuldun bak aldın kızını kucağına ne mutlu sana:teytey: Emmeye de başlar canım inş.Telin olsaydı arayacaktım seni bugün ama arayamadım..Öğretmenler günün de kutlu olsun en güzel hediyeni de aldın zaten bugün.
Ben de hayran oldum kızına:lepi: İnsan hevesleniyor ya böyle sizleri görünce:asigim: Darısı başımıza ne diyim:1hug:Görüşürüz canıma.s.

Canım allah yardımcın olsun inş yarın.Güzel haberlerini bekliycez.Geçmiş olsun şimdiden.Uyumaya çalış dinlen hemen yarın gece bebik uyutmaz birde:asigim::1hug: İyi geceler

anaaam kimse yoookkk...
neyse bende gidip uyuyayım, kocişim koltukta uyukluyor, onuda alıp gidip yatayım.. iyi geceler herkese..

günaydın kızlar sabahleyin nst ye girdim sancı falan çıkmadı haftaya salı günü sezeryan tarihine karar verilecek yani 8 9 günüm kaldı hayırlısıyla sağlıklı sihatli alsaydık kucaklarımıza

inşallah canım..
bende de bişey belli değil, SaT a göre 26 aralık ama o kadar belemek istemiyom yavuuu

inşallah canım..
bende de bişey belli değil, SaT a göre 26 aralık ama o kadar belemek istemiyom yavuuu

benimkide sata göre 12 aralık sezeryan olduğu için dr erken alıcak en son tarih 5 aralık dedi aslında bir problem olmazsa durması iyi olur bu arada bayram da bnim doktor yurt dışına tatile gidiyormuş bayramda bir süpriz olursa ne yaparız bilmiyorum

Günaydınlar herkese ..kimse kalmmamış artık buralarda . .Arzu ya bi senle ben bide nehir 67 en geriye kalanlardanız sanırım . .sizin nasıl gidiyo kızlar . .

kızlar sancı falan olmadan su gelirse ne yapmalı mesela normal doğum yapıcaksan beklenirmiş 24 saat bir mahsuru yokmuş ..............peki sezeryan olucaksan ne kadar bekleniyor acaba hani olurya suyum falan gelirse hemen hastaneye gitmelimiyim yoksa biraz vaktim varmı

Günaydın hamişlerrrr, bebişime müzik dinletiyorum ama uyuyor kerata. Dün NST'ye bağlandım bizimkini bir hıçkırık tuttu, cihaz inledi valla. Sonunda hemşire dayanamadı sesini kıstı

Günaydınlar herkese ..kimse kalmmamış artık buralarda . .Arzu ya bi senle ben bide nehir 67 en geriye kalanlardanız sanırım . .sizin nasıl gidiyo kızlar . .
yok daha burcu var bilge var meral var bahar var dilek var melike varr daha varız kızlar..

hiç bilmiyorum ki artık hemen doktoru ararsın öyle bişey olursa sorup ona göre hareket edersin.. yani sanırım:sinifsinif:

Günaydın hamişlerrrr, bebişime müzik dinletiyorum ama uyuyor kerata. Dün NST'ye bağlandım bizimkini bir hıçkırık tuttu, cihaz inledi valla. Sonunda hemşire dayanamadı sesini kıstı
hadi ya ay yerim ben bunları ya.. oğluşumda dün babasına şov yaptı resmen, eşim uf uffff uuuuuf diye diye dört köşe oldu zevkten

amanın doktorda yok artık suyum falan gelirse ne yapmalıyım ........yani şöyle bir 1 2 saat zamanım olabilirmi acaba sezeryandan önce

hadi ya ay yerim ben bunları ya.. oğluşumda dün babasına şov yaptı resmen, eşim uf uffff uuuuuf diye diye dört köşe oldu zevkten

Benimki de geceleri şov yapıyor. O ayak karnımın her tarafında geziyor ya annemle gülmekten ölüyoruz. Göbek deliğimden dışarı çıkmaya çalışıyor kerata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…