ya kızlar o kadar yazdım tam yollayacakken mause azizliiine uğradım sayfa kapandı offfff
hemen yazayım...
Aryam ve ben çok iyiyiz Rabbime bin şükür. 9:02'de 3.240 kg. dünyaya geldi.
sütüm var fakat daha emme refleksi geliştiremedik.
bi de saat 7ye kadar dikişlerim sızladı meğer banttan dolayı imiş.. boşa acı çekmişim o kadar.
herşey yolunda. arayan soranlardan Allah razı olsun. kiminizle görüşemedim kusura bakmayın. daha az önce geçti sızılarım.
hepinizii çook öpüyorum
Rabbim evlatlarınızla sağlıkla kavuşmayı nasi etsin..
kızlar harka bişe yaaa!! ellerini 6 gibi gördüm kendime gelmeye başlayınca. nasıl ağlıyorum... süper bişey yaa.. Pelin diodu ya insan bu kadar hayran olur doğurduğuna diye.. ayyyynen öyle!
mucuukkkkkkkk
canım Allah kolaylık versin, sağlıkla kucağına al bebişini.. bende seni bugün sanıyodumyarın dogum yesıl haktancımmmm sagolun kızlarrr cok heyecanlıyım
sagol cnaımcımcanım Allah kolaylık versin, sağlıkla kucağına al bebişini.. bende seni bugün sanıyodum
ya kızlar o kadar yazdım tam yollayacakken mause azizliiine uğradım sayfa kapandı offfff
hemen yazayım...
Aryam ve ben çok iyiyiz Rabbime bin şükür. 9:02'de 3.240 kg. dünyaya geldi.
sütüm var fakat daha emme refleksi geliştiremedik.
bi de saat 7ye kadar dikişlerim sızladı meğer banttan dolayı imiş.. boşa acı çekmişim o kadar.
herşey yolunda. arayan soranlardan Allah razı olsun. kiminizle görüşemedim kusura bakmayın. daha az önce geçti sızılarım.
hepinizii çook öpüyorum
Rabbim evlatlarınızla sağlıkla kavuşmayı nasi etsin..
kızlar harka bişe yaaa!! ellerini 6 gibi gördüm kendime gelmeye başlayınca. nasıl ağlıyorum... süper bişey yaa.. Pelin diodu ya insan bu kadar hayran olur doğurduğuna diye.. ayyyynen öyle!
mucuukkkkkkkk
sagol cnaımcım
ama yarın hatta arıfeydı ama bı gun one cektı yarım gun calıstıgı ıcın bıraz dr keyfıne dawranıyo ama hadı neyse
saglık olsun opyorum ben cıkıyorum yarın bu ssaatlerde ınga ınga dıye ınletır ortalıgı sıpaaaa
inşallah canım..günaydın kızlar sabahleyin nst ye girdim sancı falan çıkmadı haftaya salı günü sezeryan tarihine karar verilecek yani 8 9 günüm kaldı hayırlısıyla sağlıklı sihatli alsaydık kucaklarımıza
inşallah canım..
bende de bişey belli değil, SaT a göre 26 aralık ama o kadar belemek istemiyom yavuuu
yok daha burcu var bilge var meral var bahar var dilek var melike varr daha varız kızlar..Günaydınlar herkese ..kimse kalmmamış artık buralarda . .Arzu ya bi senle ben bide nehir 67 en geriye kalanlardanız sanırım . .sizin nasıl gidiyo kızlar . .
hiç bilmiyorum ki artık hemen doktoru ararsın öyle bişey olursa sorup ona göre hareket edersin.. yani sanırım:sinifsinif:kızlar sancı falan olmadan su gelirse ne yapmalı mesela normal doğum yapıcaksan beklenirmiş 24 saat bir mahsuru yokmuş ..............peki sezeryan olucaksan ne kadar bekleniyor acaba hani olurya suyum falan gelirse hemen hastaneye gitmelimiyim yoksa biraz vaktim varmı
hadi ya ay yerim ben bunları ya.. oğluşumda dün babasına şov yaptı resmen, eşim uf uffff uuuuuf diye diye dört köşe oldu zevktenGünaydın hamişlerrrr, bebişime müzik dinletiyorum ama uyuyor kerata. Dün NST'ye bağlandım bizimkini bir hıçkırık tuttu, cihaz inledi valla. Sonunda hemşire dayanamadı sesini kıstı
hadi ya ay yerim ben bunları ya.. oğluşumda dün babasına şov yaptı resmen, eşim uf uffff uuuuuf diye diye dört köşe oldu zevkten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?