pln79 ve honeybaby geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.dün gece bandajı çıkartıp da yattım.şükür bi sorunum, ağrım falan yok iyiyim.kbb'nin verdiği ilaçları doktorum onaylamadı.antibiyotik var diye.ama çok kötü öksürüyorum.boğazım sürekli dolu ve kaşınıyor gıcık yapıyor.otururken olmuyor ayakta olmuyor.en rahaat yatarken bacaklarımı çekipte öksürmek ama çalışırken napıcam bilmiyorum..
bugün doktora tahlil sonuçlarımı göstermeye gittim.hepsi normal dedi.çok şükür idrar yolu enfeksiyonundan eser kalmamış..ama bide bana sorun..ilk haftalarda kullandığım ilaçların acısını bir ömür unutamıycam..
geçen hafta sancım olmuştu aceleyle sadece kalp atışını görücem diyerek onca sırada bekleyenleri atlayıp girmiştim doktorum yanına o yüzden bugün bebişi göremedik..kaç mm çok merak ediyorum.bir ay sonra gidicekmişim.ama ben hayatta bekleyemem bir ay..
ahan da söylüyom burdan şahidim olun..
BURSA ....... meral, nilüfer, turkuaz arttıran yok muuuu :)))
Arkadaşlar bırakın ben eklerim listeye.sizin o şek,lde eklemeniz hiç bir şey değiştirmiyorki.Alıntı şeklinde ekliyorsunuz ben o mesajdan alıntı yaptığımda kendi mesajım yani listeyi alıntı yapamadığımdan benimde ayrıca uğraşmam gerekiyor bana söyleyin ben eklerim
başım dün sabahtan beri çok ağrıyor kızlar geçiyor gibi oluyor yine...(
Nehircim beni de ekler misin? Bebişimin kalp atışları 7.0'da duyuldu.
başım dün sabahtan beri çok ağrıyor kızlar geçiyor gibi oluyor yine...(
maşallahhh canımmmm....
AY AY GÖZÜN AYDIN CANIM BENİM,BEN VARIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM :lepi:bursa da buluşalımmmmmmmm
GÜNAYDIN KIZLARRRR..NASILSINIZZZ? BEN BOMBA GİBİYİM BUGÜNalkisalkisalkissabahıı saymıyorumm maluummm açlıktannnn:) 3 kişilik sabah kahvaltısı yapıp dünden bu yana yazılanları okudum gayet iyiyim ...
dün akşam,bi batma hissettiğim için huzursuz olup doktorcumu aradım benim için hastaneye dönüp hemen kontrol etti sağolsunn..teyzeleriii bebişimmmm 2,07 cm olmuşş..kolları ,bacaklarıı çıkmış maşallahı varrr..ultrasonda 8 hafta 5 günlük gözüktüü...ama benim tarihe göre daha küççükk olması lazımdı neysee..kalp atışınıı dinletmediii..bişi daha paylaşmak istiyorummmm bebişimmm kolunu oynattııııı AYYYY NASILLL GÜZELDİ MAŞALLAHHHH..yerim onu bennnn...darısı başınızaahihoyyyt
bu arada karnımın ve göğüslerimin kaşındığını söyledimm 4. aya kadar bişi kullanmak yokmuş kızlarrrrrrrr...bebişlerimize zazarı olurmuş..illaki bişi sürmek istersen badem yağı kullanabilirsin dedi ama daha bişi yokkk dedei...eczanede satılan bir isim verdi ama 4. ayda bunu alacaksın dedi...sabah bulantıları ve kusmaları söyledim ilaç yok dediiii...bi rahatladım anlatamam........haftaya gene gideceğimm..istediğin zaman gel çekinme dediiii..canım doktorcummm çok seviorummmm onuuuuuuuuuu...a.s
ok anlaştık canım.herkes geldikçe yazar artık ben takip ediyorum
meralcim sende bak tatlım ok
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım 11 haftalık hamileyim allah hepimize eli,ayağı düzgün sağlıklı ve hayırlı bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım 11 haftalık hamileyim allah hepimize eli,ayağı düzgün sağlıklı ve hayırlı bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?