2009 Aralık Anneleri

Biz seninle aynı gündeyiz. Ben 12+4 de 2 li tarama ve cinsiyet öğrenmek için gideceğim, sana 2 li tarama için gün verilmedi mi?

BURSA ....... meral, nilüfer, turkuaz arttıran yok muuuu :)))

BEN VARIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM :lepi:bursa da buluşalımmmmmmmm

GÜNAYDIN KIZLARRRR..NASILSINIZZZ? BEN BOMBA GİBİYİM BUGÜNalkisalkisalkissabahıı saymıyorumm maluummm açlıktannnn:) 3 kişilik sabah kahvaltısı yapıp dünden bu yana yazılanları okudum gayet iyiyim ...

dün akşam,bi batma hissettiğim için huzursuz olup doktorcumu aradım benim için hastaneye dönüp hemen kontrol etti sağolsunn..teyzeleriii bebişimmmm 2,07 cm olmuşş..kolları ,bacaklarıı çıkmış maşallahı varrr..ultrasonda 8 hafta 5 günlük gözüktüü...ama benim tarihe göre daha küççükk olması lazımdı neysee..kalp atışınıı dinletmediii..bişi daha paylaşmak istiyorummmm bebişimmm kolunu oynattııııı AYYYY NASILLL GÜZELDİ MAŞALLAHHHH..yerim onu bennnn...darısı başınızaahihoyyyt

bu arada karnımın ve göğüslerimin kaşındığını söyledimm 4. aya kadar bişi kullanmak yokmuş kızlarrrrrrrr...bebişlerimize zazarı olurmuş..illaki bişi sürmek istersen badem yağı kullanabilirsin dedi ama daha bişi yokkk dedei...eczanede satılan bir isim verdi ama 4. ayda bunu alacaksın dedi...sabah bulantıları ve kusmaları söyledim ilaç yok dediiii...bi rahatladım anlatamam........haftaya gene gideceğimm..istediğin zaman gel çekinme dediiii..canım doktorcummm çok seviorummmm onuuuuuuuuuu...a.s

başım dün sabahtan beri çok ağrıyor kızlar geçiyor gibi oluyor yine...(

Nehircim beni de ekler misin? Bebişimin kalp atışları 7.0'da duyuldu.

AY AY GÖZÜN AYDIN CANIM BENİM,
inan bende merakla 30 mays ı bekliyorum.
bebişimi sağlığını çok merak etmeye başladım.
ama senin güzel haberlerini alıncada sanki benim bebişim gibi sevindim.
öpüyor

herkes geldikçe yazar artık ben takip ediyorum
meralcim sende bak tatlım ok
ok anlaştık canım.

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım 11 haftalık hamileyim allah hepimize eli,ayağı düzgün sağlıklı ve hayırlı bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım 11 haftalık hamileyim allah hepimize eli,ayağı düzgün sağlıklı ve hayırlı bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

hoşgeldin gözün aydın canım.
hamilelik nasıl geçiyor varmı bir sıkıntı?

tşk bugüne kadar hiç sıkıntım olmadı allaha şükür inşallah bundan sonrada olmıycak sen kaç haftalık hamilesin ben takip edemedim konuları

çok tşk ederim canım yok bi sıkıntım umarım bundan sonrada olmaz ben takip edemiyorum sen kaç haftalık hamilesin

3 aylık olduğunda öğreniliyo heralde gerçi kadın doğumcular bunu daha erkende görüyolar ama söylemiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…