tşk bugüne kadar hiç sıkıntım olmadı allaha şükür inşallah bundan sonrada olmıycak sen kaç haftalık hamilesin ben takip edemedim konuları
BEN VARIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM :lepi:bursa da buluşalımmmmmmmm
GÜNAYDIN KIZLARRRR..NASILSINIZZZ? BEN BOMBA GİBİYİM BUGÜNalkisalkisalkissabahıı saymıyorumm maluummm açlıktannnn:) 3 kişilik sabah kahvaltısı yapıp dünden bu yana yazılanları okudum gayet iyiyim ...
dün akşam,bi batma hissettiğim için huzursuz olup doktorcumu aradım benim için hastaneye dönüp hemen kontrol etti sağolsunn..teyzeleriii bebişimmmm 2,07 cm olmuşş..kolları ,bacaklarıı çıkmış maşallahı varrr..ultrasonda 8 hafta 5 günlük gözüktüü...ama benim tarihe göre daha küççükk olması lazımdı neysee..kalp atışınıı dinletmediii..bişi daha paylaşmak istiyorummmm bebişimmm kolunu oynattııııı AYYYY NASILLL GÜZELDİ MAŞALLAHHHH..yerim onu bennnn...darısı başınızaahihoyyyt
bu arada karnımın ve göğüslerimin kaşındığını söyledimm 4. aya kadar bişi kullanmak yokmuş kızlarrrrrrrr...bebişlerimize zazarı olurmuş..illaki bişi sürmek istersen badem yağı kullanabilirsin dedi ama daha bişi yokkk dedei...eczanede satılan bir isim verdi ama 4. ayda bunu alacaksın dedi...sabah bulantıları ve kusmaları söyledim ilaç yok dediiii...bi rahatladım anlatamam........haftaya gene gideceğimm..istediğin zaman gel çekinme dediiii..canım doktorcummm çok seviorummmm onuuuuuuuuuu...a.s
3 aylık olduğunda öğreniliyo heralde gerçi kadın doğumcular bunu daha erkende görüyolar ama söylemiyolar
4 ayda net bilgi verebiliyorlar ama 3 ayı doldurdak sonrada görebililen varmış ama pek söylemiyorlarmışKızlar bebeğimizin cinsiyetini ne zaman öğreniyoruz? Ben dördüncü ay diye biliyordum ama daha mı erken öğreniyoruz?
çok şükür aman hiç olmasın zaten.çok tşk ederim canım yok bi sıkıntım umarım bundan sonrada olmaz ben takip edemiyorum sen kaç haftalık hamilesin
ama emin olma derim ben çünkü benim yeğenim 2 kez ultrasyona girdi hemde 6. ayında ikisindede erkek dedi 9ay sonra kız bebeğimniz geldi yanılmamak için özelde öğrenmeni tavsiye ederim vede son aylarda:)
4 ayda net bilgi verebiliyorlar ama 3 ayı doldurdak sonrada görebililen varmış ama pek söylemiyorlarmış
çok şükür aman hiç olmasın zaten.
ben 10+2 oldum cnm.:CüvCüv:
evet merak ama en azından hazırlıklarımızı ona göre yaparız.Gerçi önemli olan sağlıklı olması zaten. Ama merak işte
AY AY GÖZÜN AYDIN CANIM BENİM,
inan bende merakla 30 mays ı bekliyorum.
bebişimi sağlığını çok merak etmeye başladım.
ama senin güzel haberlerini alıncada sanki benim bebişim gibi sevindim.
öpüyor
ok anlaştık canım.
çok sevindimm amandaa amannnn))))demek kolunu oynattı el salladı annişine alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım allah mutluluğunuzu eksik etmesinn....çok ta pipiriklenme beyazcım çok hassassın sanırım hemen korkuyorsun...benim hamile kaldığım günden beri kasığımda batmalarım oluyor neredeyse... ayağa kalktığımdada oluyor ... bi iki adım atana kadar bi baskı batma yapıyor geçiyor...hep sol kasığımda oluyor..zaten daha ultrasona hiç girmediğim zaman bebişim sol tarafytamı acaba diye düşünüyordum hep bi kasma yapıyordu...gerçektende solumdaymış minişim...şimdide batmalar oluyor...bunlar normal şeylermiş dahada ağrılar olacakmış daha rahim büyüdükçe o ağrılar olurmuş..:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
kızlaaaaaaarrrrrr bebişlerimiz sağ kasıkdamı yoksa sol kasıktamı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?