2009 Aralık Anneleri

çok sevindimm amandaa amannnn))))demek kolunu oynattı el salladı annişine alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım allah mutluluğunuzu eksik etmesinn....çok ta pipiriklenme beyazcım çok hassassın sanırım hemen korkuyorsun...benim hamile kaldığım günden beri kasığımda batmalarım oluyor neredeyse... ayağa kalktığımdada oluyor ... bi iki adım atana kadar bi baskı batma yapıyor geçiyor...hep sol kasığımda oluyor..zaten daha ultrasona hiç girmediğim zaman bebişim sol tarafytamı acaba diye düşünüyordum hep bi kasma yapıyordu...gerçektende solumdaymış minişim...şimdide batmalar oluyor...bunlar normal şeylermiş dahada ağrılar olacakmış daha rahim büyüdükçe o ağrılar olurmuş..:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ama emin olma derim ben çünkü benim yeğenim 2 kez ultrasyona girdi hemde 6. ayında ikisindede erkek dedi 9ay sonra kız bebeğimniz geldi yanılmamak için özelde öğrenmeni tavsiye ederim vede son aylarda:)

Kızlar bebeğimizin cinsiyetini ne zaman öğreniyoruz? Ben dördüncü ay diye biliyordum ama daha mı erken öğreniyoruz?
4 ayda net bilgi verebiliyorlar ama 3 ayı doldurdak sonrada görebililen varmış ama pek söylemiyorlarmış

çok tşk ederim canım yok bi sıkıntım umarım bundan sonrada olmaz ben takip edemiyorum sen kaç haftalık hamilesin
çok şükür aman hiç olmasın zaten.
ben 10+2 oldum cnm.:CüvCüv:

ama emin olma derim ben çünkü benim yeğenim 2 kez ultrasyona girdi hemde 6. ayında ikisindede erkek dedi 9ay sonra kız bebeğimniz geldi yanılmamak için özelde öğrenmeni tavsiye ederim vede son aylarda:)

Doğru bazen kordon erkek sanmalarına sebep oluyormuş. Yeğenine de tam sürpriz olmuştur.

sğl canım maşşallah sende büyütüyosun göbüşü bakalım hayırlısı olsun canım ya

hiç sorma canım ya bu şokuda ilk ben yaşadım bebek geldi ben seviyodum yakışıklı yeğenim felan diyee... sonra hemşire döndü ve ne yakışıklısı dedi bebek kız ve hemen bezinin açtık gerisini sen düşün artık bizim için önemli olan sağlıklı olmasıydı ama erkek bekleyip kız olması sadece şoktan ibaret...:)

teşekkür ederim bitanemmmmm..darısı başına inşallah:)yerimseniben

bebekler belli olmuyo sağdada olabiliyo soldada aşağıdada yukarıdada genelde solda heralde benimki öle çünkü

evet canım yaa ben fazla hassasım daha önce kaybettiğim içinnn bişi olsun istemiyorum da ondannn...:çok üzgünüm:

ben de dun doktora gıttım.24.4 mm olmus:) kalbi cok hızlı atıyordu.kızlar benden testler istendi.emeklı sandıgı ındırımlı 298 ytl tuttu.hepınızın boyle mı?bu arada istanbuldayım ben.

benim batmalar solda oluyoo ama herkes erkek diyoo bakalımmm..annem de kızıyoo erkek kız ne farkeder die ama merak işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…