2009 Aralık Anneleri

ben size bikaç kocakarı belirtileri sunayım :))) ama hep uyuyo valla.
Eğer erkekse ilk aylarda seyirme oluyormuş karında ama kızsa 4. aydan itibaren başlarmış
soldaysa kıs sağdaysa erkek olurmuş
kız çocuk kasıklara erkek çocuk bele ağrı verirmiş.
Genede tabi hayırlısı, sağlıklı olmaları temennimiz.

Anaaaa benimkisi erkek o zaman bu belirtilere göre

canım öğünlerini daha sık yapmaya çalış 3 öğün değil 6 öğüne çıkar tabi azar azar bi oturuşta çok yemekte mide bulantısı yapar

cidden dediğim gibi şöle olursa erkek şöle olursa kız inanmayın sadece zevk için dinleyin böle şeyleri

seyirme oluyoodu şimdi olmuyoo,zaten solda batma,hem kasık hem bel ağrısı varrr...iyice allak bullak olduuuukafamçokkarıştı

canım öğünlerini daha sık yapmaya çalış 3 öğün değil 6 öğüne çıkar tabi azar azar bi oturuşta çok yemekte mide bulantısı yapar

Ben hamile kalmadan önce de günde 6 öğün yerdim. Az ve sık olarak. Ama sanırım hormanların bir oyunu olarak akşam olunca midem hem bulanıyor hem de hemen tokluk hissi oluşuyor. Sütü çok sevmeme rağmen ancak sabahları bir bardak içebiliyorum. Akşam da yoğurt yemeye çalışıyorum

bende şunu merak ediyorum hani erkenden bebeğin hareketleri belli olmaz derler ama 11 haftalık hamile olmama rağmen ben hissediyorum zaten içimde hareket ediyo bunu ultrasyonda gördüm ama birçok kişi hissetmezsin diyo ben hissediyorum ama

kızlar tünaydın...az önce kontrolüm vardı dr dan gelim ve hemen sizlele paylaşmak istedim:)))teyzoşları bebeğim 9+5 günlük olmuş:)(halbuki sat göre 11+4 de olmama lazımdı,geç ovülasyonmuş,2 hafta kadar...)bi hareketli bi hareketli anlatamam:))eller ayrı ayaklar ayrı maşallah31 mm.olmuş.Allah ım bu haberleri 9 ay boyunca hepimize duymayı nasip et inşallah...
bir de kızlar çilek ten haberi olanvar mı?o da bugun dr a gidecekti...onuda çoook merak ediyorum...inşallah güzel haberlerini duyarız bir an evvel...:)):smiley-cool:

doktorlar ilk aylarda kendinizi sevmediğiniz şeyleri yemeğe zorlamayın diyolar sonra yemeniz gereken zamanda isteksizlik olabiliyomuş

Canım belki de hissettiğn rahmin büyürken yaptığı kasılmalardır. Yani bebek hareketlerini hissetmen için çok erken

6 öğün müü? ben 2 ay öncesine kadar günde sadece 2 öğün yiyordummmmm..şimdi ise doymak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…