maşşallah nazar değmesin yemeklerden öncemi sonramı bulantıların
benim batmalar solda oluyoo ama herkes erkek diyoo bakalımmm..annem de kızıyoo erkek kız ne farkeder die ama merak işte..
ben size bikaç kocakarı belirtileri sunayım :))) ama hep uyuyo valla.
Eğer erkekse ilk aylarda seyirme oluyormuş karında ama kızsa 4. aydan itibaren başlarmış
soldaysa kıs sağdaysa erkek olurmuş
kız çocuk kasıklara erkek çocuk bele ağrı verirmiş.
Genede tabi hayırlısı, sağlıklı olmaları temennimiz.
tabiki rahimde rahimin solunda sağında oluyo
beyazbeyaz ii düşün ii olsun bitanem. takma kafana bebeklerimize bişey olmıcak Allah'ın izniyle
ben size bikaç kocakarı belirtileri sunayım :))) ama hep uyuyo valla.
Eğer erkekse ilk aylarda seyirme oluyormuş karında ama kızsa 4. aydan itibaren başlarmış
soldaysa kıs sağdaysa erkek olurmuş
kız çocuk kasıklara erkek çocuk bele ağrı verirmiş.
Genede tabi hayırlısı, sağlıklı olmaları temennimiz.
canım öğünlerini daha sık yapmaya çalış 3 öğün değil 6 öğüne çıkar tabi azar azar bi oturuşta çok yemekte mide bulantısı yapar
bende şunu merak ediyorum hani erkenden bebeğin hareketleri belli olmaz derler ama 11 haftalık hamile olmama rağmen ben hissediyorum zaten içimde hareket ediyo bunu ultrasyonda gördüm ama birçok kişi hissetmezsin diyo ben hissediyorum ama
Ben hamile kalmadan önce de günde 6 öğün yerdim. Az ve sık olarak. Ama sanırım hormanların bir oyunu olarak akşam olunca midem hem bulanıyor hem de hemen tokluk hissi oluşuyor. Sütü çok sevmeme rağmen ancak sabahları bir bardak içebiliyorum. Akşam da yoğurt yemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?