bizde öle yapıyoruz gamze zaten, hepimiz aklı başında insanlarız. keyifle sohbet ediyoruz sadece
kızlar tünaydın...az önce kontrolüm vardı dr dan gelim ve hemen sizlele paylaşmak istedim:)))teyzoşları bebeğim 9+5 günlük olmuş:)(halbuki sat göre 11+4 de olmama lazımdı,geç ovülasyonmuş,2 hafta kadar...)bi hareketli bi hareketli anlatamam:))eller ayrı ayaklar ayrı maşallah31 mm.olmuş.Allah ım bu haberleri 9 ay boyunca hepimize duymayı nasip et inşallah...
bir de kızlar çilek ten haberi olanvar mı?o da bugun dr a gidecekti...onuda çoook merak ediyorum...inşallah güzel haberlerini duyarız bir an evvel...:)):smiley-cool:
6 öğün müü? ben 2 ay öncesine kadar günde sadece 2 öğün yiyordummmmm..şimdi ise doymak bilmiyorum
yemeğe çıkıyorum kızlar.
hepinize afiyet bal şeker olsun
maşallah canımbugün hepimiz güsel haberler paylaşıyoruzz ne güselllll....benim de tahminime göre daha büyük çıkıyor demek ki erken ovulasyon olmuş di mi
bende şunu merak ediyorum hani erkenden bebeğin hareketleri belli olmaz derler ama 11 haftalık hamile olmama rağmen ben hissediyorum zaten içimde hareket ediyo bunu ultrasyonda gördüm ama birçok kişi hissetmezsin diyo ben hissediyorum ama
kızlar günaydınnnnnnnnnnn.bir de şu var; ye ekşiyi çıkar ayşeyi ,ye tatlıyı çıkar hakkıyı kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
kimse beni görmedi bile küstümmmmmmmmmmmm
söle gülşahcım
kıyamam sana nolduuuuuuuuuuuuuuuuu:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?