2009 Aralık Anneleri

turkuaz yanlış anlama beni canım bende eğlence olsun diye bakmıyo değilim zaten benim cvbımda sana değildi yazdıkları ciddiye alacak olanlaraydı

kızlar günaydınnnnnnnnnnn.bir de şu var; ye ekşiyi çıkar ayşeyi ,ye tatlıyı çıkar hakkıyı kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

ozaman birazda duygusal diyosunuz yani ama napıyım bebeğimin hareketleri olmasını düşünmek zevk veriyo bana :)

maşallah canım bugün hepimiz güsel haberler paylaşıyoruzz ne güselllll....benim de tahminime göre daha büyük çıkıyor demek ki erken ovulasyon olmuş di mi

maşallah canım bugün hepimiz güsel haberler paylaşıyoruzz ne güselllll....benim de tahminime göre daha büyük çıkıyor demek ki erken ovulasyon olmuş di mi

evet canım demek ki seninde erken ovülsyon...sağlıklı olsunlarda ister geç olsunlar ister erken....:))kaydirigubbakcemile2

bence hissedebilirsin ...ben daha günümün gelmemesine rağmen anlamıştım hamile olduğumu içimdeki tuhaf ses ve kıpırdanmalardan...

çünkü bebeğin hareketleri başladı hemde çoktan ama hissetmek 3 ayın sonu 4 ayın başı deniliyo ben ilk bebeğim olduğu içinde hissettiğğimi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…