2009 Aralık Anneleri

bır de 298 ytl tutan uzuuuun lıstelı bır test.sız yaptırdınız mı?

Canım ben yaptırdım. Benim durumum daha acıklı. İşi yeni bırakmıştım özel sigortam vardı ama eşimin sigortası var diye benimkini devam ettirmedim. Fakat eşimin özel sağlığı 1 yılı doldurmadığı için doğumu ve hamilelik sürecini karşılamıyormuş. Cart diye 700 lira bayıldım. Neyse şimdi eşimin SSK'sını aldım bundan sonra az ödeyeceğim

kızlar ben çıkıyorum bi buluşmam var hepinizi öpüyorum bebişlere dikkat amannnn

sahiden de zor olmustur.bana 298 bıle emeklı sandıgına baglı olmama ragmen cok geldı.ozel hastaneydı gıttıgım.acaba devlet ne kadara yapıyor bu testlerı?

kızlar biliyorsunuz 10+4 günlük hamıleyım .dün aksam benden kahverengi kanama geldi okadar çok korktum kı hemen acile gittim doktor ultrasonda baktı bebeklerın duruyo kalp atışları var endişelencek bi durum yok kanama olması düşük tehditi oluyo kendıne dıkkat et yat dinlen dedi ve progestan verdi kendı doktorumlada görüşmemı istedi bugünde sabah ve az önce olmak üzere bı kaç damla daha geldı afedersınız çamur gibi çok koyu kahve leke hanı adeet bitimnde gelır ya aynen öyle.bakalım yarın kendı doktoruma gidecegım o neler diyecek hayırlısı allahtan inşallah birsey olmaz bebeklerıme

canım içini ferah tut inşallah rabbim korur bebişlerini üzme kendini tamam mı tatlımmmmmm bebişler seninlealkisalkisalkis:CüvCüv:

uzulme sakın bende çok uzulmuştum birkaç gun önce aynı şeyleri yaşadım banada yat dınlen 10 gun ve eşinle ilşkiye grme dedi doktorum dediğin haptan verdi birdahada oyle birşey yaşamadım cnm sende merak etme kesılır

hangi hastanede yaptırcaksın cnm

benım hastanede yok sanomed var kadıköy evlendırme dairesinin karşısında orada yaptırcgım.doktorum çok önemlı bir test ya zeynep kamilde yada burda yaptır dedı.kardeşime de sordum doktor kendısı ewt dandık bıryerde ucuz sırf dıye yaptırma önemlı dedi zeynep kamılde de 1 ay sonraya gun buluyormuşsun arkadaşım aramış e 1 ay sonrada 2li testın vaktı geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…