gülşah'cım canım hoşgeldin.kimse beni görmedi bile küstümmmmmmmmmmmm
ben ilk teslerimde dr+ tahlillerim için 57,00 TL verdim. benim koç allianz sağlık sigortam vardı ama. bende özel bir hastaneye idiyorum. allah nasip ederse doğumuda orada yapacağım.bır de 298 ytl tutan uzuuuun lıstelı bır test.sız yaptırdınız mı?
olmaz canım benim.kızlar biliyorsunuz 10+4 günlük hamıleyım .dün aksam benden kahverengi kanama geldi okadar çok korktum kı hemen acile gittim doktor ultrasonda baktı bebeklerın duruyo kalp atışları var endişelencek bi durum yok kanama olması düşük tehditi oluyo kendıne dıkkat et yat dinlen dedi ve progestan verdi kendı doktorumlada görüşmemı istedi bugünde sabah ve az önce olmak üzere bı kaç damla daha geldı afedersınız çamur gibi çok koyu kahve leke hanı adeet bitimnde gelır ya aynen öyle.bakalım yarın kendı doktoruma gidecegım o neler diyecek hayırlısı allahtan inşallah birsey olmaz bebeklerıme
afiyet olsun cnm.ben yemeğe çıkıyorum öpüldünüz by
selam yağmurcumSelam kızlara.s.
selan canımslm arkadaşlar
ben bu cumartesi yaptırcm 190 ytl 3 boyutlu ultrason ve 2 lı test fiyatı
benım hastanede yok sanomed var kadıköy evlendırme dairesinin karşısında orada yaptırcgım.doktorum çok önemlı bir test ya zeynep kamilde yada burda yaptır dedı.kardeşime de sordum doktor kendısı ewt dandık bıryerde ucuz sırf dıye yaptırma önemlı dedi zeynep kamılde de 1 ay sonraya gun buluyormuşsun arkadaşım aramış e 1 ay sonrada 2li testın vaktı geçiyor
saçınızın boyası geldımı ne yapacaksınız arkadaşlar hiç boyatmama taraftarımısınız yoksa yaptıracaklardanmı?benım kuaförume sordum hanımı hamıleyken bitkısel boyaylamı boyadın dedım.röfle yapmış hanımına benımde saçım röfleli biraz zaman geçsin röfle yaptırsam dıyorum röfle de tam saç dibi boyanmıyor ya bıtkısel boyadan daha mantıklı geldı yaptıgı açıklama doktora soracagım bakalım 3 ay bitince izin varmı
aslında çok uykum geldi ama cin gibi olmak zorundayım.ben uyukluyorum valla maşallah seb cin gibisin :)))))
veremedim sorun var sanırım.bende 6 da çıkıyorum cnm. nasıl geçer bilmiyorum valla. tşk ederim şekerim
bır de 298 ytl tutan uzuuuun lıstelı bır test.sız yaptırdınız mı?
saçınızın boyası geldımı ne yapacaksınız arkadaşlar hiç boyatmama taraftarımısınız yoksa yaptıracaklardanmı?benım kuaförume sordum hanımı hamıleyken bitkısel boyaylamı boyadın dedım.röfle yapmış hanımına benımde saçım röfleli biraz zaman geçsin röfle yaptırsam dıyorum röfle de tam saç dibi boyanmıyor ya bıtkısel boyadan daha mantıklı geldı yaptıgı açıklama doktora soracagım bakalım 3 ay bitince izin varmı
benim o uzun listeli test kan ve idrar testleri 156 gibi bişey tutmuştu
kanama olması düşük tehditi oluyo
bizim buluşma işi noldu yaaa. arkadaşlar geçmişi okumadınız mı ?
selam anne adayları arkadaşlar bende 2009 aralık adayıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?