2009 Aralık Anneleri

kimse beni görmedi bile küstümmmmmmmmmmmm
gülşah'cım canım hoşgeldin.
bır de 298 ytl tutan uzuuuun lıstelı bır test.sız yaptırdınız mı?
ben ilk teslerimde dr+ tahlillerim için 57,00 TL verdim. benim koç allianz sağlık sigortam vardı ama. bende özel bir hastaneye idiyorum. allah nasip ederse doğumuda orada yapacağım.

olmaz canım benim.
yüreğini ferah tutu ne olur. herkezin başına gelebilecek bir durum seninki.
yat dinlen istirahatine yok. allahın izniyle birşeyciğin kalmaz.

ben yemeğe çıkıyorum öpüldünüz by
afiyet olsun cnm.

Selam kızlara.s.
selam yağmurcum

selan canım

ben bu cumartesi yaptırcm 190 ytl 3 boyutlu ultrason ve 2 lı test fiyatı

benim hastanede de yapılmıo bende nerde yaptırcam bilmiorum demek gün bulmak çok zormuş bende biran önce hastane bulup sıra alsam ii olcak ya

saçınızın boyası geldımı ne yapacaksınız arkadaşlar hiç boyatmama taraftarımısınız yoksa yaptıracaklardanmı?benım kuaförume sordum hanımı hamıleyken bitkısel boyaylamı boyadın dedım.röfle yapmış hanımına benımde saçım röfleli biraz zaman geçsin röfle yaptırsam dıyorum röfle de tam saç dibi boyanmıyor ya bıtkısel boyadan daha mantıklı geldı yaptıgı açıklama doktora soracagım bakalım 3 ay bitince izin varmı

cnm benim dr yapmamam gereken arasında saç boyasını söyledi. ama sen yinede bir danış bakalım ne diyecek...

bence yaptırma canım..benim doktorum bırak boyayı çatlamalar için kremi bile şimdi önermedi..yine sen bilirsin ama bebklerimiz herşeyden daha önde geliyoooosenağlama

slm anne adayları. formu okuyup gelicem yine... tabi tek tek nasıl okuyacaksam :) allah sabır verekaydirigubbakcemile2

kanama olması düşük tehditi oluyo

canim cok gecmis olsun, ama erken gebelikte bu tip kanamalar normal. bilhassa tup bebeklerde. o doktorun boyle bir sey soylemis olmasina cok sasirdim. kesinlikle seninki tarzinda kanamalar dusuk tehdidi filan olusturmuyor, herkeste olabilir bu. bende de oluyor. kendi doktorun da soyler eminim. bu ne bicim doktorsa yalan yanlis seni bilgilendirmis olmasina cok kizdim. dusuk tehdidi olmasi icin ciddi kanama ve agri olmasi lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…