2009 Aralık Anneleri

arkadaşlar merhaba iyi günler bende aralık annesiyim. Kuzum 9hafta 3 günlük inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklıca kollarımıza alırız iyi günler

arkadaşlar merhaba iyi günler bende aralık annesiyim. Kuzum 9hafta 3 günlük inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklıca kollarımıza alırız iyi günler
hayırlı olsun canım.
tüm iyi dileklerin için teşekkürler.

canım aramıza hoşgeldin. allah bebişlerimizi kucagımıza almayı inşallah nasip eder..

mediha nerelerdesin canım?
nasıl gidiyor?

arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim bebeğimizin kalp atışalrını dinledim. allahım bu ne büyük bi mucize. bebeğimiz biraz hızlı büyümüş normalde 7 haftalık olması gerekiyodu ama 7+6 günlük olduğunu söyledi doktorum. birde beni tedirgin eden bi durum oldu. bir kese daha gördü doktorum ama bu çok büyük bir ihtimalle kaybolur dedi. 26sında bi daha gidicem ikiz olup olmadığını anlayacağız. allahım hayırlısını versin inşallah ama ikiz bebekte çok zor. hele bizim gibi çalışan bayanlar için bakalım hayırlısı. başına böyle bişey gelipte sonra kaybolan var mı arkadaşlar.

nasıl gidiyor?[/QUOTE]

Ben ilk bebeğim 7 aylıkken karnımda öldü.şimdi hamileyim ama sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum. Her an içimde bir korku var sanki aynı şeyleri yaşayacagım gibi. Aslında ilk bebeğim gibi bu karnımdaki bebişime hayal kurmak istiyorum ama o bile beni korkutuyor. Herşeyi zamana bırakmak istiyorum artık..Bazen burada yazan anne adaylarına gıpta ediyorum, ben bebişim için bunu yaptım diyemiyorum.Daha dogrusu bebişimi kabullenirsem sanki elimden gidecek gibi geliyor bana...Onun için mevlam evlat acısı yaşatmadan bize kucagımıza almayı nasip etsin.onların kokusunu doya doya çekelim içimize.....
Ne arabesk akdın oldum ben yaaaaaaaaaaaa:)

canım iyi düşün iyi olsun. allah sana o acıyı bir daha yaşatmasın. bebeğine sımsıkı tutun ki oda sana tutunsun. dualarım hepimiz için allah hepimize bu güzellikleri kucağımıza almayı nasip etsin.

mediha inşallah hayırlısı olsun ve de bebişine kavulursun..

bu arada ben de aralık'ım kısmet olur da her şey yolunda giderse... benim de iç kanamam vardı 2 hafta dinlendim. sofra bile toplamadım. çok ükür şimdi iyiyiz. ama diken üstündeyim derler ya öyleyim. hakikaten ne olacağı belli olmuyor. çok dikkatli olmak lazım. dediğim gibi hayırlısı ne ise Allah onu nasip etsin, hepimiz için.

GÖZÜN AYDIN CNM BENİM.
RABBİM NEYİ HAYIRLI KILDIYSA ÖYLE OLSUN NE DİYELİM TATLIM.

nasıl gidiyor?

Ben ilk bebeğim 7 aylıkken karnımda öldü.şimdi hamileyim ama sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum. Her an içimde bir korku var sanki aynı şeyleri yaşayacagım gibi. Aslında ilk bebeğim gibi bu karnımdaki bebişime hayal kurmak istiyorum ama o bile beni korkutuyor. Herşeyi zamana bırakmak istiyorum artık..Bazen burada yazan anne adaylarına gıpta ediyorum, ben bebişim için bunu yaptım diyemiyorum.Daha dogrusu bebişimi kabullenirsem sanki elimden gidecek gibi geliyor bana...Onun için mevlam evlat acısı yaşatmadan bize kucagımıza almayı nasip etsin.onların kokusunu doya doya çekelim içimize.....
Ne arabesk akdın oldum ben yaaaaaaaaaaaa:)[/QUOTE]
CANIM CANIM CANIM BENİM
YÜREĞİNİ FERAH TUT. TÜM HAMİLELİKLERİNDE AYNI ŞEYİ YAŞAYACAK DEĞİLSİNYA. RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.
LAF ARAMIZDA BENDE AY SONUNDA YAPTIRACAĞIM İKİLİ TARAM SONUCUNU BEKLİYORUM. :Saruboceq:

amin canım bütün annelere koklamayı nasip etsin..

nasıl gidiyor?

Ne arabesk akdın oldum ben yaaaaaaaaaaaa:)[/QUOTE]

ağlarım ben yaa..zaten duygusal moddayımmmm...bu arada buluşma işi ne oldu hanımlar?:enbuyukkk:

Ben gece rüyamda ikili tarama sonucunu alıyorum. Yüksek risk var diyor doktor. Beşte bir oranında riskli, amniyosentez yaptırmanız gerek diyor. O testlerin sonunda da oran belirtiliyormuş ya. Tövbe yarabbim yaaa. Eşime anlatsam hemen "hırlı bir şey görmezsin ki zaten" der.
Zaman yaklaştıkça beni de ciddi ciddi stresi sarmaya başladı.
Allah hepimize hep hayırlı haberler almayı nasip etsin.

hamilenin rüyası kabul olmaz derler bizim orda ben de dün akşam doktor kontrolumu gördüm. ben üşendim gitmeye eşime dedim sen benim yerime git bak bebek nasıl diye:)) oda gitti bana açıklama yapıyo telefonda sonra rüyamda jeton düştü ben doktora gitmeden nasıl bebek görünsün ki diye öyle uyandık işte gel de tabir et:)))

arkadaslar kromozomal bozukluk saptayan testler icin bu kadar endise etmeyin. olasilik cok dusuk. bakin asagida yas gruplari icin degerleri veriyorum:

20-24 1/1400
25-29 1/1100
30-34 1/700
35-39 1/240
40-44 1/70

umarim burda 20'nin altinda hamile yoktur:) cogunlugunuzun 30 altinda olduklarini saniyorum. asil siz durun da ben endiseleneyim. 33 yasindayim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…