arkadaşlar merhaba iyi günler bende aralık annesiyim. Kuzum 9hafta 3 günlük inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklıca kollarımıza alırız iyi günler
selam anne adayları arkadaşlar bende 2009 aralık adayıyım...
hayırlı olsun canım.arkadaşlar merhaba iyi günler bende aralık annesiyim. Kuzum 9hafta 3 günlük inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklıca kollarımıza alırız iyi günler
canım aramıza hoşgeldin. allah bebişlerimizi kucagımıza almayı inşallah nasip eder..
canım aramıza hoşgeldin. allah bebişlerimizi kucagımıza almayı inşallah nasip eder..
GÖZÜN AYDIN CNM BENİM.arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim bebeğimizin kalp atışalrını dinledim. allahım bu ne büyük bi mucize. bebeğimiz biraz hızlı büyümüş normalde 7 haftalık olması gerekiyodu ama 7+6 günlük olduğunu söyledi doktorum. birde beni tedirgin eden bi durum oldu. bir kese daha gördü doktorum ama bu çok büyük bir ihtimalle kaybolur dedi. 26sında bi daha gidicem ikiz olup olmadığını anlayacağız. allahım hayırlısını versin inşallah ama ikiz bebekte çok zor. hele bizim gibi çalışan bayanlar için bakalım hayırlısı. başına böyle bişey gelipte sonra kaybolan var mı arkadaşlar.
mediha nerelerdesin canım?
nasıl gidiyor?
mediha inşallah hayırlısı olsun ve de bebişine kavulursun..
bu arada ben de aralık'ım kısmet olur da her şey yolunda giderse... benim de iç kanamam vardı 2 hafta dinlendim. sofra bile toplamadım. çok ükür şimdi iyiyiz. ama diken üstündeyim derler ya öyleyim. hakikaten ne olacağı belli olmuyor. çok dikkatli olmak lazım. dediğim gibi hayırlısı ne ise Allah onu nasip etsin, hepimiz için.
meral ikimizden başka eskişehirlilerde var mı burda
mediha nerelerdesin canım?
nasıl gidiyor?
hamilenin rüyası kabul olmaz derler bizim orda ben de dün akşam doktor kontrolumu gördüm. ben üşendim gitmeye eşime dedim sen benim yerime git bak bebek nasıl diye:)) oda gitti bana açıklama yapıyo telefonda sonra rüyamda jeton düştü ben doktora gitmeden nasıl bebek görünsün ki diye öyle uyandık işte gel de tabir et:)))Ben gece rüyamda ikili tarama sonucunu alıyorum. Yüksek risk var diyor doktor. Beşte bir oranında riskli, amniyosentez yaptırmanız gerek diyor. O testlerin sonunda da oran belirtiliyormuş ya. Tövbe yarabbim yaaa. Eşime anlatsam hemen "hırlı bir şey görmezsin ki zaten" der.
Zaman yaklaştıkça beni de ciddi ciddi stresi sarmaya başladı.
Allah hepimize hep hayırlı haberler almayı nasip etsin.
peluse ve esrtml
ay siz aynı günler mi doğuracaksınız bakalım =))))) hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?