aa evet şimdi farkettim aynı günmüş iki sonrada sen keşke günü bilinseydi.tahminen kasım sonu doğururuz biz yay burcu olacak arkadaşlar
mambaa yok artık daha neler.. pınar' ın reklamlarını görmüyor musun... anem 50 küsur ben 32 kızım 3 aylık... hiç dert etme.. sağlıklı bi bebiş olsun da inş..
yok dert etmiyorum canim. 40 olsam dert ederdim ama...
pinar'in reklamlarini gormedim maalesef. turkiye'de yasamiyorumne anlatiyor reklam?
cok guzel reklammis sahiden. zaten artik diyorlar ya bugunun 30lari dunun 20leri:)
arkadaslar kromozomal bozukluk saptayan testler icin bu kadar endise etmeyin. olasilik cok dusuk. bakin asagida yas gruplari icin degerleri veriyorum:
20-24 1/1400
25-29 1/1100
30-34 1/700
35-39 1/240
40-44 1/70
umarim burda 20'nin altinda hamile yoktur:) cogunlugunuzun 30 altinda olduklarini saniyorum. asil siz durun da ben endiseleneyim. 33 yasindayim:)
bu arada eşim anneler günü için bişeycik almadı..oysa ben ona geçen sene almıştım!!!
insan üst geçitteki bi milyoncu güllerden alır beee...
çok gücüme gitti..
bu gün gezmiş gezmiş bulamamış alcak bişeyyyyyy!!!!
sizinkiler aldı mı??
Neyse 1/20 diye bir seçenek yokmuş. Ben de 33 yaşındayım bu arada.
29 yaşından beri istiyorum ama kısmet bu zamanaymış.
eskiler der ya sol kasıkta olursa kız sağ kasıkta olursa erkek diye. benim sağ da bakalım oğlum mu olcak
Benimki daha hüsran. Dedimki benim hediyem nerde kocacım? Daha adaysın dedi bana. Buna ne dersin? Hı? hüüüüüüüüüüüüüü
bende şunu merak ediyorum hani erkenden bebeğin hareketleri belli olmaz derler ama 11 haftalık hamile olmama rağmen ben hissediyorum zaten içimde hareket ediyo bunu ultrasyonda gördüm ama birçok kişi hissetmezsin diyo ben hissediyorum ama
mediha nerelerdesin canım?
nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?