2009 Aralık Anneleri

aa evet şimdi farkettim aynı günmüş iki sonrada sen keşke günü bilinseydi.tahminen kasım sonu doğururuz biz yay burcu olacak arkadaşlar

evet yay burcu.. tam afacan oyuncu bi bebiş olacakmış. valla tam bana göre zıpır zıpır =)))[/COL:lepi:OR]

mambaa yok artık daha neler.. pınar' ın reklamlarını görmüyor musun... anem 50 küsur ben 32 kızım 3 aylık... hiç dert etme.. sağlıklı bi bebiş olsun da inş..

mambaa yok artık daha neler.. pınar' ın reklamlarını görmüyor musun... anem 50 küsur ben 32 kızım 3 aylık... hiç dert etme.. sağlıklı bi bebiş olsun da inş..

yok dert etmiyorum canim. 40 olsam dert ederdim ama...

pinar'in reklamlarini gormedim maalesef. turkiye'de yasamiyorum ne anlatiyor reklam?

reklamda bi anne nin kızı olur.. belirli aralıklarla fotoğraf kareleri var. annem 22 yaında ben 6 aylık, annem bu fotoda annem 30 ben 8 yaşında..... sonra kızın da kızı olur. annem 45 ben 32 kızım 4 yaşında falan filan gibi...
konu: annem beni bu süt ile büyüttü ben de kızımı bu sütle büyütücem. bak görüyon mu pınar'ı yıllanmış şarap misali alkisalkisalkis
aslında güzel bi reklam.. anneler günü için özel çekilmiş işte. netten de izleyebilirsin.

he valla ben de onu diyecektim. eskiden 16 yaında evlenince kızlar kızarlarmış ya bu yaşta ne evliliği git gez eğlen sen zaten daha çocuksun diye... şimdi yaşıtlarıma bakıyorum. bi kaç kişiyiz evli olan. tüm arkadaşlar bekar.
hakkaten kadın aldı eline ipleri , başladı çalışmaya...
hayat erteleniyor biraz işte ama...

Neyse 1/20 diye bir seçenek yokmuş. Ben de 33 yaşındayım bu arada.
29 yaşından beri istiyorum ama kısmet bu zamanaymış.

kızlar bu arada bebek yatağı hakkında bi düşünceniz var mı?
büyüyen yatak ilk başlarda mantıklı geldi, anne tavsiyesi idi. ama yazın geziciyiz. görev nedeni ile ağrıdayım. acaba chicconun hem oyun parkı hem yatak modeli var ondan mı alsak diyorum. belki çok erken ama. bu alışverişlere yazın mağaza gezip bakıp karar vericem. o yüzden pek zamanım yok. ağrıda da hiç bişi yok!!!!:jeyyar:

Benimki daha hüsran. Dedimki benim hediyem nerde kocacım? Daha adaysın dedi bana. Buna ne dersin? Hı? hüüüüüüüüüüüüüü

Benimki daha hüsran. Dedimki benim hediyem nerde kocacım? Daha adaysın dedi bana. Buna ne dersin? Hı? hüüüüüüüüüüüüüü

Allah'ın Patnos'unda diyorum ya bişi yok diye.. Benim adam da gitmiş parfüm almış.. her özel günde parfüm =) yazık bee napsın çocuk. hediyelik eşya var da o mu almıyo =)

ama senin beye teesssüf ettim yani. selam söyleme bugünlük benden :enbuyukkk:

Bende bugün farkettim. Gazmı acaba dedim. Annem başlayabilir artık dedi. Elini koyduğunda altta tıptıp dimi?

ya bu yatak konusunda kimsenin bi düşüncesi yok mu? bi yardım eli uzatın be anam..

mediha nerelerdesin canım?
nasıl gidiyor?

Ben ilk bebeğim 7 aylıkken karnımda öldü.şimdi hamileyim ama sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum. Her an içimde bir korku var sanki aynı şeyleri yaşayacagım gibi. Aslında ilk bebeğim gibi bu karnımdaki bebişime hayal kurmak istiyorum ama o bile beni korkutuyor. Herşeyi zamana bırakmak istiyorum artık..Bazen burada yazan anne adaylarına gıpta ediyorum, ben bebişim için bunu yaptım diyemiyorum.Daha dogrusu bebişimi kabullenirsem sanki elimden gidecek gibi geliyor bana...Onun için mevlam evlat acısı yaşatmadan bize kucagımıza almayı nasip etsin.onların kokusunu doya doya çekelim içimize.....
Ne arabesk akdın oldum ben yaaaaaaaaaaaa:)[/QUOTE]

Canım bu konuda hiç endişelenme.Her zaman aynı olacak diye bir şey yok ya.Aynı şey benim annemin de başına gelmiş.İlk çocuğunu 9.ayda doğmasını beklerken kaybetmiş.Hatta farketmeseydin seni de zehirlerdi demiş dr.Ama ondan sonra olan bir ablam bir abim bir de ben varız.Ben sürpriz yumurta olmuşum birazkaydirigubbakcemile3
Hiç moralini bozma ve hamileliğinin keyfini çıkaryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…