ya bu yatak konusunda kimsenin bi düşüncesi yok mu? bi yardım eli uzatın be anam..
ben normal bebek odası alıcam bide bebek sepeti 6 aya kadar odamda yatırıcam bebek sepetinde.sonra odasına göndericem. normal bebek yatağı alıcam 2 yada 3 yaşına kadar orda yatıcak artık ne kadarsa.ondan sonrada normal yatak alıcam.bebek yatağına da ikinciyi yatırıcam:)))ya bu yatak konusunda kimsenin bi düşüncesi yok mu? bi yardım eli uzatın be anam..
ben normal bebek odası alıcam bide bebek sepeti 6 aya kadar odamda yatırıcam bebek sepetinde.sonra odasına göndericem. normal bebek yatağı alıcam 2 yada 3 yaşına kadar orda yatıcak artık ne kadarsa.ondan sonrada normal yatak alıcam.bebek yatağına da ikinciyi yatırıcam:)))
calisan anneler, ise dondugunuzde kim bakacak bebeginize?
arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim bebeğimizin kalp atışalrını dinledim. allahım bu ne büyük bi mucize. bebeğimiz biraz hızlı büyümüş normalde 7 haftalık olması gerekiyodu ama 7+6 günlük olduğunu söyledi doktorum. birde beni tedirgin eden bi durum oldu. bir kese daha gördü doktorum ama bu çok büyük bir ihtimalle kaybolur dedi. 26sında bi daha gidicem ikiz olup olmadığını anlayacağız. allahım hayırlısını versin inşallah ama ikiz bebekte çok zor. hele bizim gibi çalışan bayanlar için bakalım hayırlısı. başına böyle bişey gelipte sonra kaybolan var mı arkadaşlar.
bebek8 aylık olana kadar izinlerle falan idare edicem.annem panik atak o yüzden gel bana yardım et diyemiyorum gelirse ne ala gelemezsede 8 aydan sonrada bakıcı bulucam zaten süt izniyle birlikte günde ortalama 3-4 saat çalışıcamcalisan anneler, ise dondugunuzde kim bakacak bebeginize?
bebek8 aylık olana kadar izinlerle falan idare edicem.annem panik atak o yüzden gel bana yardım et diyemiyorum gelirse ne ala gelemezsede 8 aydan sonrada bakıcı bulucam zaten süt izniyle birlikte günde ortalama 3-4 saat çalışıcam
senin işinde zormuş ya napalım bi süre seni sinir edemeyecekler bebeğinden kıymetlimi stresten korumaya çalış sen genede.demesi kolay mı bilmiyorumda. artık komedi dıiında ciddi hiç bişey açtırmıyorum tv de bile.eşimle ben öğretmeniz. çok şükür doğum izni, raporlarla falan 2. dönemi kapatırım diye düşünüyorum. siz onu bırakın ben bi de müdürüm. şu halimle nelerle uğraşıyorum. halk acayip yoruyo beni. bi gün sinir krizi geçirmekten korkuyorum :1no2:
evet öğretmenim canım.burdaki izin sekli de doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta.istersen doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına aktarıyosun oluyo sana 3 ay.izin bittikten sonrada 6 ay ücretsiz izin yapabiliyosun.sonrasında işe döndüğünde bebek 1 yaşına gelene kadar günde 1.5 saat süt izni var ben zaten toplamda 5 saat falan çalışıyorum sabah 8 öğlen 1.ama herkes benim kadar şanslı değil sabah 8 akşam 5 olan var o yüzden günde 1.5 saatte öyle pek anlamlı bi izin olmuyoresrtml sen de mi öğretmensin?
evet öğretmenim canım.burdaki izin sekli de doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta.istersen doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına aktarıyosun oluyo sana 3 ay.izin bittikten sonrada 6 ay ücretsiz izin yapabiliyosun.sonrasında işe döndüğünde bebek 1 yaşına gelene kadar günde 1.5 saat süt izni var ben zaten toplamda 5 saat falan çalışıyorum sabah 8 öğlen 1.ama herkes benim kadar şanslı değil sabah 8 akşam 5 olan var o yüzden günde 1.5 saatte öyle pek anlamlı bi izin olmuyor
inşallah tüm süreç sorunsuz geçer.
zaten şu bebek için çalışmalara başladığımız günlerden itibaren salak salak gülüyorum her şeye. moralim iyi maşallah. 1. sınıfı okutuyorum ayrıyeten. onun stresi de büyük. 1 ay kaldı. bi de şöyle düşün. tam tehlikeli dönemim bitecek ben tatil yapıcam. çok dua ettim, şu süreçte iyi olayım diye.
5 hafta gibi düşük tehlikem de vardı. 2 hafta yattım, annem saolsun geldi her işle eşim ile o ilgilendi. Allah evlatla sınamasın hakkaten kmseyi. ne badireler atlattım, atlatıyorum...
benim çocuklarda işitme engelli çocuklar beni bi düşünsene:)) sürekli karşımda engelli çocuklar zihin engeli olanda var hergün insanın aklına gelmeyeceği varsa da geliyo kötü şeyler hamileliğimin ilk haftalarında kafaya takıyodum ya engel olursa falan diye ama kalp atışını görene kadar artık aklımda hiç kötü bişey yok bebeğime yapabileceğim en iyi şey mutlu olmam şu an.
http://ticker.7910.org/an1cET70g410010MzA3Ynw4NTQ0NTViamF8Y2 l2Y2lraW1tbSBnZWxpeW9y.gif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?