nehircim bende 7+5 de kal atıslarını gördum cnm benıde eklersen sevınırım
hee bıde ayrıyetten sız duydunuzmu kalp atısını ben ses felan duymadım gördum sadece :)))
ben 5 haftalıkken duydum o kadar hızlı atıyor ki.. şaşkınlıktan kendime gelememiştim. ondan sonra 2 kere daha duydum. şimdi her gün bebişimi görmek, duymak istiyorumharika bişey yaaaa!!!
bende duymadım gördüm sadece duyacakmıyım diye sormadım o an zati uyuşmuş vaziyetteydim:)
arkadaşım bende 6+4 de keseyi gördüm,7+5 de kalp atışlarını duydum. benide eklermisiniz.çok güzel bi duygu allahım hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin bebişimize:)
merhaba aralık anneleri nasılsınız?
benim yarın akşamüstü kontrolum var sanırım 2li testide yaparlar yarın dua edin noolur sonuç iyi çıksın çok stresliyim sabaha kadar rüyamda test sonuçlarıyla uğraştım durdum
aramızda 2li test yaptıran varmı? yoksa ilk benmi yaptıracağım?
gözün ayfın berfincim.kızlar be bugün dr a gittim nihayet bebişi ve kalp atışını gördük 9 haftalık rica etsem listeye ekleyebilirmisiniz?ayy çok heyecanlıyımkaydirigubbakcemile3
canım benim kıyamam. tahmin ederim nasıl rüyalar gördüğünü.merhaba aralık anneleri nasılsınız?
benim yarın akşamüstü kontrolum var sanırım 2li testide yaparlar yarın dua edin noolur sonuç iyi çıksın çok stresliyim sabaha kadar rüyamda test sonuçlarıyla uğraştım durdum
aramızda 2li test yaptıran varmı? yoksa ilk benmi yaptıracağım?
vay koca kafalılar vah.ya kızlar deliricem!!!!!!
az önce yemekteydik. bi ses geldi önemsemedik,yemeğe devam..
sonra eşim yatak odasına gitti. ne olmuş???!!! biri camdan yumurta atmış!!!!!!!!
git tavana çarp bütün odaya yayıl, dolabın sürgüsü de açık ceketten pijamaya herbişeyimiz yumurta duvarlar yerler,örtüler batmış.... offf diyorumm ya offfff!!!!!!!!!!!! insanlık ölmüş burda, yuhh yaaaaaaa
canım ben 6 haftalıktan hem gördüm hemde duydum.nehircim bende 7+5 de kal atıslarını gördum cnm benıde eklersen sevınırım
hee bıde ayrıyetten sız duydunuzmu kalp atısını ben ses felan duymadım gördum sadece :)))
ah cnm ah çok geçmiş olsun.canımmmm beni merak etmiş arkadaşım:1hug:
ah sorma meralcim yeni yeni toparlandım sayılır.faranjit oldum 3 hafta oldu nerdeyse yeni yeni geçiyo ağır geçirdim biraz,en sonunda gebelikte kullanılan antibiyotikle kendime geldim biraz.doktorum hastalık dahada ilerlerse bebeğe ve sana zararı olabilir dedi.neyse atlattım çok şükür.
ablam yanımdaydı hatırlarsın,iyiki burdaymış sağolsun baktı bana her işimi yaptı bol bol dinlendim bende.
2 hafta önce gitmiştim doktora bebeğim kıpır kıpır teyzesi maşallah şimdiden.hareketlerini çok net gördük çok şükür.cuma günü kontrolüm var,bu hafta benim için kritik o yüzden biraz korkuyorum.ilk bebeğimide 12.haftada kaybetmiştim,biraz tedirginim bu yüzden.
inşallah cuma günü güzel haberlerle dönerim.
eee sen nasılsın tatlım,bebeğin nasıl,kontrol ne zaman?inşallah herşey yolundadır.dikkat et kendine canım..öpüyorum seni...a.s.
canım ben 30 mayısta gittiğimde yaptıracağım.bu arada kızlar doktorunuz ikili testle ilgili bi tarih verdimi size?
cnm karar senin tabi ama o tanıdığının başına gelenlerde hiç hoş değilmiş.20.haftada detaylı ultrason yapılıcakmış.o yüzden ben ikili test yaptırmıycam.haa eğer bebeğim mongolsa gebeliğimi sonlandırıcam diyen varsa eyvallah ama bence gereksiz gerginlik ve masraf.
komşum da hamile.o bizden 2ay önde.ikili testine riske yakın demiş doktor.eşi de doktor. yapmayın etmeyin bakın kız hamile psikolojisini düşünün bi kere demiş.sonra biraz sesler yükselmiş tartışmışlar falan..neyse haftalardır kızın yaşadıklarını bi düşünün.dün ayrıntılı ultrason günüydü.doktor gayet güzel herşey çok normal demiş.tabi başka hastaneye gidiyorlar artık.
noldu şimdi o annenin gözyaşlarına...iç daralmalarına...kaçan ykularına...
insan tabiki merak ediyor..ama bilsek yapacak hiçbir müdahalemiz yok malesef..bence bebişlerimize bol bol dua edelim..hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah...
kalın sağlıcakla..
günaydın bahar'cım,Herkeseeeee günaydınnn hepinizi öpüyorumm Şeniz
kızlar size bişey sorucam 4-5 gündür dişlerimi fırçalarken azıcık kanıyo zaten acıyorlar şuan. sizdede oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?