2009 Aralık Anneleri

nehircim bende 7+5 de kal atıslarını gördum cnm benıde eklersen sevınırım

hee bıde ayrıyetten sız duydunuzmu kalp atısını ben ses felan duymadım gördum sadece :)))

ben 5 haftalıkken duydum o kadar hızlı atıyor ki.. şaşkınlıktan kendime gelememiştim. ondan sonra 2 kere daha duydum. şimdi her gün bebişimi görmek, duymak istiyorum harika bişey yaaaa!!!

bende duymadım gördüm sadece duyacakmıyım diye sormadım o an zati uyuşmuş vaziyetteydim:)

Çilekcim ekliyorum birazdanyerimseniben
Aynen ben de arkadaşlar bir hafta önce gittiğimizde kese görmüştük,2.gidişimizde dr. bebek görülüyo kalbi de atıyor diyince kalbi atıyomuu demişim o da gösterdi o heyecanla dinlemek falan gelmedi aklıma.Çıkınca düşündüm neden dinletmedi acaba diyekaydirigubbakcemile3 Oyyy minişim benim annesinin kuzusuuu:ecrin_bebek::asigim:

[table="head"]|....KK Nick....|SAT|Tahmini D.T.|Güncel notları...
01|aseba|23 Şubat|01 Aralık|
02|sermus|23 Şubat|01 Aralık|6+3'te kalp atışını duydu
03|RuzgarDeniz|25 Şubat|02 Aralık|5+3'te kese, 7+3'te kalp atışı görüldü
04|hazan007|25 Şubat|02 Aralık|5+3 kese,6+3 kalp atışı görüldü.
05|*YAĞMUR*|26 Şubat|03 Aralık|6.Haftada kese görüldü,7+2'de kalp atışı duyuldu
06|penses |26 Şubat|03 Aralık|4.Haftada iki kese görüldü,7.Haftada kalp atışları duyuldu
07|hazanx|27 Şubat|04 Aralık
08|minik kelebek|27 Şubat|04 Aralık|5+4'te kese,7+0'da kalp atışı görüldü.
09|Eliffffffff|27 Şubat|04 Aralık|
10|honeybaby|28 Şubat|05 Aralık
11|pln79|28 Şubat|05 Aralık
12|turkuaz_turkuaz|28 Şubat|05 Aralık
13|gıdacı elif| 28 Şubat |05 Aralık
14|buneyaa|28 Şubat|05 Aralık
15|Rukal|28 Şubat|05 Aralık
16|mudoavea|28 Şubat|05 Aralık|5+4'te kese görüldü,6+4'te kalp atışları duyuldu
17|serayp|20 Şubat|05 Aralık
18|sefamolsun|01 Mart|06 Aralık
19|secill|01 Mart|06 Aralık
20|esrtml|07 Mart|06 Aralık|7+1'de kalp atışı duyuldu
21|mcetin1|02 Mart|07 Aralık|6.Haftada kalp atışı duyuldu
22|sarach|02 Mart|07 Aralık
23|esraie|03 Mart|08 Aralık|7+3'te kalp atışı görüldü
24|hira.|03 Mart|07 Aralık|4+3 kese görüldü,7.haftada kalp atışı duyuldu
25|BernaZDL|03 Mart|07 Aralık|5.Haftada kalp atışları duyuldu.
26|Eyhayat|04 Mart|09 Aralık|8 Haftalıkken kalp atışları duyuldu
27|büşra44|05 Mart|10 Aralık
28|myhusbandandme|06 Mart|11 Aralık
29|gulsah1985|06 Mart|11 Aralık|6+1 hem kese görüldü,hem de kalp atışları duyuldu
30|Christian_Louboutin|06 Mart|11 Aralık
31|HFZ|07 Mart|12 Aralık
32|sedabiçer|8 Mart|13 Aralık|7+4'te kalp atışı duyuldu.
33|siyaz|09 Mart|14 Aralık
34|tavuskusu77|10 Mart|14 Aralık|7.Haftada kalp atışları duyuldu
35|sadecebu|10 Mart|15 Aralık|6+3 hem kese görüldü,hem kalp atışı duyuldu.
36|wavy|10 Mart|15 Aralık
37|misty|10 Mart|15 Aralık
38|bhcg|11 Mart|16 Aralık|8.Haftada kalp atışı duyuldu
39|eslemim|11 Mart|16 Aralık|5+5'te kesesini gördü,7+5'te kalp atışı duyuldu
40|berfin01|11 Mart|16 Aralık|9.Haftada kalp atışı görüldü
41|Japon Kız|12 Mart|17 Aralık|7+1 kalp atışı görüldü
42|prettybaby|13 Mart|18 Aralık
43|mambaa|17 Mart|18 Aralık|6+6'da minik pıt pıtları duydu:)
44|Sevalka|12 Mart|19 Aralık
45|heja|16 Mart|21 Aralık
46|beyazbeyaz|16 Mart|21 Aralık|5+4'te kalp atışı görüldü
47|mediha74|18 Mart|23 Aralık
48|Gurbet_gelini|19 Mart|24 Aralık
49|çilek84|19 Mart|24 Aralık|6+3'te kese,7+5'te kalp atışı görüldü
50|sevgii:)|19 Mart|24 Aralık
51|pringles|20 Mart|25 Aralık
52|DrGunay|21 Mart|26 Aralık|5+2'de kese görüldü
53|Nehir67|22 Mart|27 Aralık|5+6'da kese,6+6'da kalp atışı görüldü
54|1little_princess|22 Mart|27 Aralık
55|nilüfer79|24 Mart|29 Aralık|6+3'te kese görüldü.
56|blue_eye|24 Mart|29 Aralık|6+1'de kalp atışları duyuldu
57|lady_lawyer|25 Mart|30 Aralık
58|cancer|26 Mart|31 Aralık|5+5'te kese görüldü
[/table]

arkadaşım bende 6+4 de keseyi gördüm,7+5 de kalp atışlarını duydum. benide eklermisiniz.çok güzel bi duygu allahım hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin bebişimize:)

Canım son adet tarihini ve tahmini doğum tarihini söylersen ekleyebilirim listeyeyerimseniben

canım Allah kolaylık versin hayırlı haberler inşallah bende ayın 29 da iki test yaptırıcam

20.haftada detaylı ultrason yapılıcakmış.o yüzden ben ikili test yaptırmıycam.haa eğer bebeğim mongolsa gebeliğimi sonlandırıcam diyen varsa eyvallah ama bence gereksiz gerginlik ve masraf.
komşum da hamile.o bizden 2ay önde.ikili testine riske yakın demiş doktor.eşi de doktor. yapmayın etmeyin bakın kız hamile psikolojisini düşünün bi kere demiş.sonra biraz sesler yükselmiş tartışmışlar falan..neyse haftalardır kızın yaşadıklarını bi düşünün.dün ayrıntılı ultrason günüydü.doktor gayet güzel herşey çok normal demiş.tabi başka hastaneye gidiyorlar artık.
noldu şimdi o annenin gözyaşlarına...iç daralmalarına...kaçan ykularına...
insan tabiki merak ediyor..ama bilsek yapacak hiçbir müdahalemiz yok malesef..bence bebişlerimize bol bol dua edelim..hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah...
kalın sağlıcakla..

baktım da çok muhalif bir yazı olmuş..
ben sadece fikrimi söyledim...
öppüyorum hepinizi..

bu arada ağrıdaki müdürüm...çocuklar yapmıştır onu sanırım.ama çok üzüldüm valla ..zor bi durum.geçmiş olsun..

kızlar be bugün dr a gittim nihayet bebişi ve kalp atışını gördük 9 haftalık rica etsem listeye ekleyebilirmisiniz?ayy çok heyecanlıyımkaydirigubbakcemile3
gözün ayfın berfincim.
rabbim tamamına erdirsin cnm.

canım benim kıyamam. tahmin ederim nasıl rüyalar gördüğünü.
inşallah hayırlı haberlerle dönersin ama kan tahlili sonuçları hemen çıkmaz be güzelim.
rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.
güzel haberlerinin bekliyorum. geldiğinde hemen yaz paylaş bizimle cnm.

vay koca kafalılar vah.
onları yakalayıp bir güzel dövmek lazım.
akşam akşam iş çıkarmışlar canım ya.

nehircim bende 7+5 de kal atıslarını gördum cnm benıde eklersen sevınırım

hee bıde ayrıyetten sız duydunuzmu kalp atısını ben ses felan duymadım gördum sadece :)))
canım ben 6 haftalıktan hem gördüm hemde duydum.
kuzucuk minik kuzucuğum kalbi pıt pıt atıyordu teyzesi.
doktorun neden sana dinletmedi anlamadım. sesi dışarı veriyor öyle bir atışkı anlatamam. duyman gerekiyor.olmadı sen dr bir sor neden bana kalp atışını dinletmediniz de cnm.CADIARZU

ah cnm ah çok geçmiş olsun.
faranjit olduğunu yazmıştın hatırladım ama bu kadar ilerleyip ilaç kullandığını bilmiyordum tabi.
ablanın yanında olmasıda büyük şans tabi. sağolsun nasıl ilgilenmiş yardımcı olmuştur cnm ya...a.s
canım bende 12 haftamı dolmuş olacağım gitttiğimde.30 mayıs da bende bakalım hareketleri kendisini göreceğim. en son 18 nisan da gitmiştim. dr 11 ile 14. haftalar arasında gel demişti bende 3 ayımı dolmuş olayım bari diye bu haftayı bekliycem cnm.
sende gönlünü ferah tut. rabbimin izniyle herşey yolunda giderde bizde kuzucuklarımıza kavuşuruz inşallah.
ben şükür iyiym. allah nazarlardan saklasın hamilelik beni hiç etkilemedi desem yerisir. eşim bile diyor bazen hamile olduğunu unutuyorsun dikkat et kendine diyor. mide bulantım aman aman olmadı zaten, kusma desen hiç olmadı cnm.
inşallah 9. ayın sonuna kadar herşey yolunda giderde sorunsuz bitiririz hamileliğimizi.:Saruboceq:

bu arada kızlar doktorunuz ikili testle ilgili bi tarih verdimi size?
canım ben 30 mayısta gittiğimde yaptıracağım.
cnm karar senin tabi ama o tanıdığının başına gelenlerde hiç hoş değilmiş.
rabbim yardımcımız oldun.
bol bol dua edelim kızlar.:Saruboceq:

Herkeseeeee günaydınnn hepinizi öpüyorumm Şeniz
günaydın bahar'cım,
bugün nasılsın bakalım?
bende seni öpüyorum:1hug:

kızlar size bişey sorucam 4-5 gündür dişlerimi fırçalarken azıcık kanıyo zaten acıyorlar şuan. sizdede oluyor mu

benim herzaman değil ama ara ara oluyor cnm.
sen hamilelik öncesi diş kontrolünü yaptırdınmı hiç.
genel bir kontrol iyi olur cnm.

kızlar nasılsınız dün doktoruma gittim kılomu tartıp tansıyonuma baktı bu benım yenı doktorum bundan sonrada ona gitmeyı düşünüyorum çünkü çoook memnun kaldım.kaç kılo ile basladın dedi 63ile dedim ve tartıya çıktım meğer 68 olmusum .şok geçırdım sonra tansıyonu ölçtü 13 e 8 dedi bıraz heyecan mı var yoksa dedi bende biraz sıcaklandığımı söyledım .bılıyorsunuz gecen bi kanamam olmuştu doktoruma onuda söyledım ultrasona gir bakalım dedibebeklerımı gördüm kızlar bak dedi biri boks yapıyo ellerı ayakları oynuyodu yaa inanamıyorum allahım gözlerı kocamandı.diğerıde sırtı dönük yatıyodu yavrum .ellerı ayakları oynuyon yaramaz olacak galıba ötekı sessiz gibi duruyodu.sonra burun kemıgı de var ikisininde bu çok iyi dedi .ense kalınlığını ölçtü gayet güzel dedi.bizim ikiz oldugu için ikili testı sordum ikizlerde ikili test olmuyo dedi kanama için her ihtimale karsı düşük iğnesi yaptıralım dedi birde bizdekı kan uyusmazlığı için kan uyusmazlığı iğnesi vurulmamı söyledi herikisinide yaptırdım hemogram istedi onun sonucuda gayet güzel dedi kanaman bitip beyaz akıntı gelene kadar progestanı ağızdan sabah öğle aksam 2 defa alacakmısım birde fitil olarakda sabah aksam 2 kere alacakmısım aktıvitelerden uzak durup dinlenecekmısım

ayyy çok uzun oldu biliyorum kusura bakmayın ama oldu mu?sonra bebeklerınden biri kıza benziyo diğerinde ise bi çıkıntı var erkekte olabılır kızda bidahakı ay gelısınde bakarız net bişey söylerım dedi.hayırlı olsunlarda kızı erkeği farketmez valla.sonrasında ilaç yazdı yıne ecopırın folık asıt progestan birde magnezyum diye toz halınde içiliyo onu anlamadım neden verdiğini onu da kullanacakmısım .neler yemem nelerıde yememem gerektıgını söyledı kızartmalardan beyaz ekmekten hamur işlerınden uzak durmamı söyledı çay kahve kola tüketme bosa kılo alma fazla meyvede yeme fazla meyve yemek te kılo yapıyo dedi .sabah öğle aksam olarak günde 3 öğün ara öğünlerde de mutlaka yoğurt meyve süt sebze yememı söyledi.sen ikizlere hamılesın fazla kılo almamaya bak dedi.bebeklerın yararına olan herseyı tüketebılırsın dedi.birde kepek ekmeği ye dedi hiç sevmiyom ama napalım basladım dünden itibaren yemeye

kızlar birde çıkmadan birsey soracagım sizlere benım bebeklerım hesaplarıma göre tam 10+6 günlük oluyolar bugün .yarın 11 hafta olacaklar aslında.ama dünkü ultrason kağıdında 11+3 birinde diğerındede 11+4 yazıyodu neden böyle yazıyo olabılır kızlar fıkrı olan var mı?

penses ne güzel iyi haberler almışsın darısı bizim başımıza. Bebebklerin baş popo mesafesi ölçümüne göre ultrason aleti otomatik olarak hesaplıyor diye biliyorum ben.
Benim de ikili test ve ense kalınlığı kontrolü 20 mayısta yapılacak. Günler geçmez artık.

gecer canım allahın izniyle sende güzel haberler alacaksın inşallah cenabı allah hepımızın yüzünü güldürsün sağlıcakla bebeklerımızı kucagımıza alalım arkadaslar ben hep çoğul konusuyom kusura bakmayın benım 2 tane oldugu için

kızlar sorum hakkında bi fikri olan var mı ultrason kağıdı mı doğru söylüyo yoksa benım hesaplarım mı anlamadım simdi ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…