ay canım ya gözün aydınkızlar nasılsınız dün doktoruma gittim kılomu tartıp tansıyonuma baktı bu benım yenı doktorum bundan sonrada ona gitmeyı düşünüyorum çünkü çoook memnun kaldım.kaç kılo ile basladın dedi 63ile dedim ve tartıya çıktım meğer 68 olmusum .şok geçırdım sonra tansıyonu ölçtü 13 e 8 dedi bıraz heyecan mı var yoksa dedi bende biraz sıcaklandığımı söyledım .bılıyorsunuz gecen bi kanamam olmuştu doktoruma onuda söyledım ultrasona gir bakalım dedibebeklerımı gördüm kızlar bak dedi biri boks yapıyo ellerı ayakları oynuyodu yaa inanamıyorum allahım gözlerı kocamandı.diğerıde sırtı dönük yatıyodu yavrum .ellerı ayakları oynuyon yaramaz olacak galıba ötekı sessiz gibi duruyodu.sonra burun kemıgı de var ikisininde bu çok iyi dedi .ense kalınlığını ölçtü gayet güzel dedi.bizim ikiz oldugu için ikili testı sordum ikizlerde ikili test olmuyo dedi kanama için her ihtimale karsı düşük iğnesi yaptıralım dedi birde bizdekı kan uyusmazlığı için kan uyusmazlığı iğnesi vurulmamı söyledi herikisinide yaptırdım hemogram istedi onun sonucuda gayet güzel dedi kanaman bitip beyaz akıntı gelene kadar progestanı ağızdan sabah öğle aksam 2 defa alacakmısım birde fitil olarakda sabah aksam 2 kere alacakmısım aktıvitelerden uzak durup dinlenecekmısım
ya bende çok merak ediyorum. senden hayırlı ve güzel haberleri aldık. darısı bizim başımıza cnm.ayyy çok uzun oldu biliyorum kusura bakmayın ama oldu mu?sonra bebeklerınden biri kıza benziyo diğerinde ise bi çıkıntı var erkekte olabılır kızda bidahakı ay gelısınde bakarız net bişey söylerım dedi.hayırlı olsunlarda kızı erkeği farketmez valla.sonrasında ilaç yazdı yıne ecopırın folık asıt progestan birde magnezyum diye toz halınde içiliyo onu anlamadım neden verdiğini onu da kullanacakmısım .neler yemem nelerıde yememem gerektıgını söyledı kızartmalardan beyaz ekmekten hamur işlerınden uzak durmamı söyledı çay kahve kola tüketme bosa kılo alma fazla meyvede yeme fazla meyve yemek te kılo yapıyo dedi .sabah öğle aksam olarak günde 3 öğün ara öğünlerde de mutlaka yoğurt meyve süt sebze yememı söyledi.sen ikizlere hamılesın fazla kılo almamaya bak dedi.bebeklerın yararına olan herseyı tüketebılırsın dedi.birde kepek ekmeği ye dedi hiç sevmiyom ama napalım basladım dünden itibaren yemeye
afiyet olsun cnm.bukadar arkadaslar kendınıze ii bakın ben çıkıyorum kahvaltı etmem lazım öpüyorum hepinizi
penses ben yazdıktan sonra gördüm yazdıklarını. merak ettiğim o haftalarda cinsiyet belli olabiliyormuş yani...
günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl
hihoyyyt
günaydın hazan ben iyiyim sen nasılsın cnm
bende iyiyim canım
ya şimdiye kadar midem çok az bulanıyordu şimdi neredeyse hergün bulanmaya başladı anlamadım valla bende tersine işliyor galibakaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar doktorunuz ikili testle ilgili bi tarih verdimi size?
inşallah güzel sonuçlar çıkar cnm.herkese gunaydın bende bugun erkenden gıdıp cmv testımı yaptırdım aksama maıl olarak sonucu gelıcekmısım umarım ıyı bı sonuc gelır
benım mıde bulantılarım bayaga azaldı canım cok dondurma ve cips cekio ama katkı maddesı cok fazla olan seyler yıyemıyorum belkı meyvelı süt yaparım dondururur yerım ne kdr gsl olur bılemem ama belkı bıraz tatmın eder kaydirigubbakcemile3:icecream::icecream:
günaydın hazancım sen nasılsın senin bebişin nasıl bugün
iyiyim canım bebişim de iyidir inşallah sen nasılsın bebek uslu duruyormu
ya bişey soracağım iş yerindeki kızlar daha hissetmiyormusun diyorlarlar titreme olur hissedersin diyorlar bende olmuyor sizde oluyormu CADIARZU
herkese gunaydın bende bugun erkenden gıdıp cmv testımı yaptırdım aksama maıl olarak sonucu gelıcekmısım umarım ıyı bı sonuc gelır
benım mıde bulantılarım bayaga azaldı canım cok dondurma ve cips cekio ama katkı maddesı cok fazla olan seyler yıyemıyorum belkı meyvelı süt yaparım dondururur yerım ne kdr gsl olur bılemem ama belkı bıraz tatmın eder kaydirigubbakcemile3:icecream::icecream:
ben bazen seyirme gibi birşey hissediyorum cnm.
yeni doğum yapmış bir arkadaşım o bebişin hareketi dedi. seyirme hissi olur dedi.
Canım inş. güzel bir sonuç alırsın ben öyle olacağına eminimyerimseniben
Cips i hiç yememiştim bayadır zaten doğru dürüst bir şey yiyemiyordum ki.Ama ama dün çok canım çekti kocaman bir cipsi yedim nerdeyse hem de baharatlıydı.Kötülk mü yaptım bebişime içim huzursuz oldu:çok üzgünüm:
ya bende olmuyor acaba oluyorda ben mi hissetmiyorum offfffff CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?