2009 Aralık Anneleri

ay canım ya gözün aydın

ya bende çok merak ediyorum. senden hayırlı ve güzel haberleri aldık. darısı bizim başımıza cnm.

bukadar arkadaslar kendınıze ii bakın ben çıkıyorum kahvaltı etmem lazım öpüyorum hepinizi
afiyet olsun cnm.
güzel beslende bebişler aç kalmasın dimi ama:CüvCüv::CüvCüv:

bende iyiyim canım
ya şimdiye kadar midem çok az bulanıyordu şimdi neredeyse hergün bulanmaya başladı anlamadım valla bende tersine işliyor galibakaydirigubbakcemile3

çubuk kraker ye canım. bende sürekli birşey yemek istiyorum. yediğm sürece rahatım yoksa benimde miden hafif hafif bulanıyor cnm.kafamçokkarıştı

herkese gunaydın bende bugun erkenden gıdıp cmv testımı yaptırdım aksama maıl olarak sonucu gelıcekmısım umarım ıyı bı sonuc gelır
benım mıde bulantılarım bayaga azaldı canım cok dondurma ve cips cekio ama katkı maddesı cok fazla olan seyler yıyemıyorum belkı meyvelı süt yaparım dondururur yerım ne kdr gsl olur bılemem ama belkı bıraz tatmın eder kaydirigubbakcemile3:icecream::icecream:

inşallah güzel sonuçlar çıkar cnm.
benimde canım cips çekiyor ama hala
parçada olsa yemedim diretiyorum. ama dondurmaya asla hayır diyemedim.
4-5 kez yedim kızlar. yeni çıkmış dondurmam kaymak süt varya o açıdan alıp yiyorum hayır diyemiyorum.cokacimcoook:icecream:

günaydın hazancım sen nasılsın senin bebişin nasıl bugün

iyiyim canım bebişim de iyidir inşallah sen nasılsın bebek uslu duruyormu
ya bişey soracağım iş yerindeki kızlar daha hissetmiyormusun diyorlarlar titreme olur hissedersin diyorlar bende olmuyor sizde oluyormu CADIARZU

ben bazen seyirme gibi birşey hissediyorum cnm.
yeni doğum yapmış bir arkadaşım o bebişin hareketi dedi. seyirme hissi olur dedi.

Canım inş. güzel bir sonuç alırsın ben öyle olacağına eminimyerimseniben
Cips i hiç yememiştim bayadır zaten doğru dürüst bir şey yiyemiyordum ki.Ama ama dün çok canım çekti kocaman bir cipsi yedim nerdeyse hem de baharatlıydı.Kötülk mü yaptım bebişime içim huzursuz oldu:çok üzgünüm:

keşke az yeseydim ama artık yapacakda birşey yok. afiyet olsun canım benim.
sıkma canını ara sıra böyle kaçamaklar olacak tabiki:roflol::roflol:

Doktorum şunu bunu yeme demedi bana. Sonraki aylarda dikkat etmek gerekçekmiş.

ya kızlar şimdi cips cips dediniz benim canım çekti ne olcak şimdi alsamda azıcık yesem olurmu ki cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…