2009 Aralık Anneleri

ya kızlar şimdi cips cips dediniz benim canım çekti ne olcak şimdi alsamda azıcık yesem olurmu ki cokacimcoook

Ben özellikle sordum cipsi. Yeme demiyorum henüz dedi. Az yedikten sonra hiçbişey olmaz. Canın istiyorsa yemek gerekiyor. Aşerme olayı var ya.

keşke az yeseydim ama artık yapacakda birşey yok. afiyet olsun canım benim.
sıkma canını ara sıra böyle kaçamaklar olacak tabiki:roflol::roflol:

Bir daha yemem yada çok canım isterse az yerim ben de.saol canım:1hug:
Zaten canım hep tuzlu yada ekşi şeyler yemek istiyor.Tatlıyla zaten aram yoktu şimdi iyice yok oldu çikolataya dayanamayan ben hiç yemek istemiyorum az minicik bir parça yediğimde ağzımda apacı bir tat oluyor zehir oluyor sanki o bana:bbo: anlamadım neden

aynı ben; benimde tatlı ile aram yoktu şimdi hiçden kalmadı.
varsa yoksa tuzlu, ekşi,acı şeyler canım çekiyor.
ve meyve yiyorum. çok fazla çilek yedim ve halada yemeye devam ediyorum cnm.
birde yeşil ekşi elma. ayyy canın çekmesin canım arkadaşım ya

ayy canım benım de tammm tersi.ekşi tuzlu ne varsa yerdım.hele tursunun içine duserdım.krakerler tercıhım olurdu.tatlı bıskuvılerı sevmezdım.sımdı ıse tam aksı oldu.krıze gırınce lollıpop yıyorum:)

nehir kızın mı olcak acep :)
bahar bence hiç alakası yok.
benim kız kardeşim iki doğum yaptı. ilki erkek ikinci kız.
ve her iki hamilelliğinde aynı şeyleri yedi. yeni;tuzlu acı ekşi
bakalım bir ay sonra hepimizin teker teker cindiyetleri netleşir. sağlıklı olsunlarda kuzucuklarımız başka allahtan ne isterizki:Saruboceq:

canlarımmm tünaydınnnnn...bugün çok yoğun olacağımmm..geçmişi okuyamadım bayağı teslim ve provam var içeride olacağımmm..katılamazsam konuşmalara affola..ok öpüyorum hepinizi.....

:çok üzgünüm:ay kıslar çok fena uyku bastırdı
gözlerim kapanıyor.
ve ben akşam 21:30'da yattım sabah 6 ya kadarda uyudum. ne yacağım ben yahu:uhm:
şimdi akşamda olmaz.
karnımda açıkmaya başladı.cokacimcoook
rabbim sabır ver ne olur:Saruboceq:

:roflol: ayy benimde canımm cips çekti..

ben tatlıyaaa bayılırım normalde hergün çikolata yiyen biri olarak ekşiye düştüm çin takvimide erkek gösteriyor ama bakalım.. önce bir kalp atışını duyalımda :sm_cool:

nehir kızın mı olcak acep :)
Ayy canım zaten içimden de öyle geçiyor bilemiyorum kiihihoyyyt

Ben çilek bile yiyemiyorum canım o da tatlı geliyor içim almıyor midem kötü oluyor ben de durmadan erik yiyorum ayyhcokacimcoook

Senin tam tersi olmuş canım gerçekten bakalım cinsiyetler farklı mı olacak seninleyerimseniben

Evet canım haklısın sağlıklı eli ayapı düzgün olsun yeter bizlere zaten canımızdan çok sevecez onlarıyerimseniben Ama içimden de kız geçiyor ne yalan söyleyeyim

benimde çin takvimine göre erkek cnm.
bakalım hayırlısı ne ise onu versin rabbim.

sen neden duymadın pıtırcığının kalbini. geç mi kaldın ne? kaç haftalık oldun bakiyim sen

ben cıpsı hamıle kaldıgımı bılmeden cnm cok cekmıstı yedım buyuk boy kocaman ruflless yemıstım soganlısından offffffffcokacimcoookcokacimcoook

ben ekşiye düşkündüm şimdi ne ekşi ne tatlı ne tuzlu hiçbişey istemiyor canım ama tuzlu kraker yersem iyi geliyor mideme
ama neden bende bir belirti yokksenağlama

benimde çin takvimine göre erkek cnm.
bakalım hayırlısı ne ise onu versin rabbim.

sen neden duymadın pıtırcığının kalbini. geç mi kaldın ne? kaç haftalık oldun bakiyim sen

bugün tam 7 olduk teyzesi doktor 5+5 te gittiğimde 2 hafta sonra gel demişti 7+5'te gidicem 5 gün kaldı delikafadulden

Benim de çin takvimine göre erkekkaydirigubbakcemile2
Ama baktım ona göre abimin de kız olması gerekiyordu kaydirigubbakcemile3 oyüzden pek takmıyorum.
Herkesin canını cips istettik aklıma gelmemişti kızlar kusura bakmayın

nehir'cim benimde erkek geçiyor biliyormuaun.
eşimle yaplaştım dün gece.
anneler hissedermiş bakalım görücez dedi.
oğlum olursa babsının ismini koyarım ona dedim güldük.
düşünsenizya kıslar; (bu arada eşimin ismi fatih) fatiiiiiiiihhhhhh diye sesleniyorum ikisindende ses gelmiyor ne sinir olurum dimi:roflol: bari biriniz cevap verin diye bağırdığımı duyar gibiyim:roflol:
hayırlısı bakalım. göreceğiz yakında ne doğuracağımızıyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…