2009 Aralık Anneleri

kızlar ben yemeğe çıkıyorum midem bulanmıyorken aklımdan bir sürü yemek isimleri geçiyor biran önce gideyim :))) herkese afiyet olsun

bendede oluoo aradaaa delikafadulden pıtpıt bişiler gezio gibi gaz diye avutuyorum ama yerimseniben
önümüzdeki haftalarda hissederiz cnm

ben ekşiye düşkündüm şimdi ne ekşi ne tatlı ne tuzlu hiçbişey istemiyor canım ama tuzlu kraker yersem iyi geliyor mideme
ama neden bende bir belirti yokksenağlama
aman aman olmasın nazar değmesin sana

bugün tam 7 olduk teyzesi doktor 5+5 te gittiğimde 2 hafta sonra gel demişti 7+5'te gidicem 5 gün kaldı delikafadulden
oy oy yerim ben onu. hadi bakalım hayırlısı sen daha küçükmüşsün canım benim

hayırlısı ne ise o olsun canım benim.
cips çekti canlarımız evet ama olsun bulunabilir birşey en azından.
yaaa kolay bulamayacağımız birşeyler canımız çeksydi ne yapardık:1shok:
ağlarmıdık :1shok:senağlama

banada oluo bende gaz sanıyorum gaz degılmı o yanı:teytey::roflol:
olmayabilir güzelimkaydirigubbakcemile2
kızlar ben yemeğe çıkıyorum midem bulanmıyorken aklımdan bir sürü yemek isimleri geçiyor biran önce gideyim :))) herkese afiyet olsun
afiyet olsun cnm.
afiyett olsun canımm bende birazdan çıkıcam zaten :sm_cool:

sanada afiyet olsun canım.
bende yemeğe çıkıyorum açıktım yahucokacimcoook

evetttttt en küçüük benim mercimekk çünkü doğum 31 aralık gözüküyor 40. haftanın dolduğu ama ben zaten sezeryan istediğimden 2 hafta öne gelebilir. sizlerdenn çook şey öğrencem

Evet güzel olur evde 2 fatih :)) Ben de eşimin adına benzer bir isim koymayı düşündüm bir ara nisan da doğsaydı nisan koyacaktım eşimin adı sinan aynı harflerden oluştuğu için ben düşünmüştüm:) Ama olmadı geçen takıldım eşime aralık koyalım mı adına diye baya bi güldükkaydirigubbakcemile3 Nedense hep kız isimleri düşünüyorum zaten İçimden öyle geliyor ama sağlık olsun tabiki sonuçta kendi canımız olacaklar cinsiyet hiç faretmeyecek kirpi olsalar bize pamuk gözükeceklerkaydirigubbakcemile3 öyle bir laf var ya kirpiye yavrusu pamuk gözükürmüş diye:1hug:

allahım ne kadar şanslısınız canınız birşeyler çekebiliyo. ben hiç bir şey yiyemiyorum. hele tatlı diyince bile midem kalkıyo ki ben tatlı için ölürüm normalde. çok zorlanıyorum. sabahları bir tostu bile bitiremiyorum. gü boyunca yediklerim eskiden bir öğünde yediğimden bile az. artık iştahım açılsın istiyorum canım hiç bir şey istemiyo suyu bile zorla içiyorum.

tamam şekercimmm..önümüzdeki ay başı için programı yapıyoruz..katılmak isteyen tüm arkadaşlarımızı beklerizzzz...

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

bende katılırım ama kızlar eşli falan olursa benım katılmam çok zor çünkü benim eşim çok yoğun gecesi gündüzü iş yanii böyle şeylere vakit ayıramaz hayatta...yani bide eşlerin yanında ne konuşacağız kızlar..bizbize olursak daha eğlenceli ve rahat geçer diye düşünüyorum..bide erkekler bayanlar gibi değil biz hemen kaynaşırız konuşuruız ortak konumuzda var şuanda hamilelik falan erkeklerin öyle olmadığını düşünüyorum yani benim eşim öyle bişeyi hayatta kabuletmez benide yollamaz yaaa....bizbize olursak katılabilirim

ben ekşiye düşkündüm şimdi ne ekşi ne tatlı ne tuzlu hiçbişey istemiyor canım ama tuzlu kraker yersem iyi geliyor mideme
ama neden bende bir belirti yokksenağlama

bendede hiçbir belirti yok hazancım...bitek dün uykum vardı çok fenaa ..ilk kez bi uyku bastı şuandada var böyylleee tatlııı tatttlııııı.......onun dışında cin gibiyim maşşallahh..

bende yarın gidiyorum kalp atışlarını görmeye...bakalım işallah görürüzzzz.....kızlarbide ben ilk kez geçen hafta keseyi gördüm ya hiçbişi anlamadık biz yani bişiye benzetemedik..böyle bi karartı minicik kese dedi çıktı doktor...kağıdın başka yerlerindede var o karartılardan siyahımsı..yanii yalan dicek hali yok herhallde:roflol::roflol::roflol:
valla belirtide olmayınca ben hala inanamıyorummm....karnım falanda yok benim yaaa hiçbi değişiklik yok...yarın görürsek inanırım herhalde artıkkk

Kese gerçekten de ilk seferde küçücük oluyor. Yarın görürsün bebişi merak etme:) Benim de karnım geçen hafta vardı şimdi o da yok. Kilo verdim bi de bulantılar yüzünden Ama doktor sorun yok ilk üç ay kilo kaybı olabilir dedi.

Kızlar dün bulantılarım kusmaya döndü ne yazıkki. Doktor bulantı için hap vermişti, siz kullanıyor musunuz? İlaç almaya pek hevesli değildim ama akşamları çok kötü geçmeye başladı.

Ben iyiyim. Ama akşamları feci oluyorum. Kusmaya da başladım. Sen kaç haftalık hamileydin canım

yarın 10.haftam canım benim sizin gibi bulantım yok sadece sabahları hafif bi şekilde oluyor.benim de başağrım oluyor halsizlik.iş yerinde durasım yok ya.akşamı zor ediyorum valla.canım eğer günde 3 kereden fazla kusarsan dr a görün :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…