önümüzdeki haftalarda hissederiz cnmbendede oluoo aradaaa delikafadulden pıtpıt bişiler gezio gibi gaz diye avutuyorum ama yerimseniben
aman aman olmasın nazar değmesin sanaben ekşiye düşkündüm şimdi ne ekşi ne tatlı ne tuzlu hiçbişey istemiyor canım ama tuzlu kraker yersem iyi geliyor mideme
ama neden bende bir belirti yokksenağlama
oy oy yerim ben onu. hadi bakalım hayırlısı sen daha küçükmüşsün canım benimbugün tam 7 olduk teyzesi doktor 5+5 te gittiğimde 2 hafta sonra gel demişti 7+5'te gidicem 5 gün kaldı delikafadulden
hayırlısı ne ise o olsun canım benim.Benim de çin takvimine göre erkekkaydirigubbakcemile2
Ama baktım ona göre abimin de kız olması gerekiyordu kaydirigubbakcemile3 oyüzden pek takmıyorum.
Herkesin canını cips istettik aklıma gelmemişti kızlar kusura bakmayın
kızlar ben yemeğe çıkıyorum midem bulanmıyorken aklımdan bir sürü yemek isimleri geçiyor biran önce gideyim :))) herkese afiyet olsun
olmayabilir güzelimkaydirigubbakcemile2banada oluo bende gaz sanıyorum gaz degılmı o yanı:teytey::roflol:
afiyet olsun cnm.kızlar ben yemeğe çıkıyorum midem bulanmıyorken aklımdan bir sürü yemek isimleri geçiyor biran önce gideyim :))) herkese afiyet olsun
afiyett olsun canımm bende birazdan çıkıcam zaten :sm_cool:
nehir'cim benimde erkek geçiyor biliyormuaun.
eşimle yaplaştım dün gece.
anneler hissedermiş bakalım görücez dedi.
oğlum olursa babsının ismini koyarım ona dedim güldük.
düşünsenizya kıslar; (bu arada eşimin ismi fatih) fatiiiiiiiihhhhhh diye sesleniyorum ikisindende ses gelmiyor ne sinir olurum dimi:roflol: bari biriniz cevap verin diye bağırdığımı duyar gibiyim:roflol:
hayırlısı bakalım. göreceğiz yakında ne doğuracağımızıyerimseniben
tamam şekercimmm..önümüzdeki ay başı için programı yapıyoruz..katılmak isteyen tüm arkadaşlarımızı beklerizzzz...
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kızlar ben yemeğe çıkıyorum midem bulanmıyorken aklımdan bir sürü yemek isimleri geçiyor biran önce gideyim :))) herkese afiyet olsun
ben ekşiye düşkündüm şimdi ne ekşi ne tatlı ne tuzlu hiçbişey istemiyor canım ama tuzlu kraker yersem iyi geliyor mideme
ama neden bende bir belirti yokksenağlama
:roflol: ayy benimde canımm cips çekti..
ben tatlıyaaa bayılırım normalde hergün çikolata yiyen biri olarak ekşiye düştüm çin takvimide erkek gösteriyor ama bakalım.. önce bir kalp atışını duyalımda :sm_cool:
bende yarın gidiyorum kalp atışlarını görmeye...bakalım işallah görürüzzzz.....kızlarbide ben ilk kez geçen hafta keseyi gördüm ya hiçbişi anlamadık biz yani bişiye benzetemedik..böyle bi karartı minicik kese dedi çıktı doktor...kağıdın başka yerlerindede var o karartılardan siyahımsı..yanii yalan dicek hali yok herhallde:roflol::roflol::roflol:
valla belirtide olmayınca ben hala inanamıyorummm....karnım falanda yok benim yaaa hiçbi değişiklik yok...yarın görürsek inanırım herhalde artıkkk
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakiymmmmmmmmm
Ben iyiyim. Ama akşamları feci oluyorum. Kusmaya da başladım. Sen kaç haftalık hamileydin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?