2009 Aralık Anneleri

Dün iki kere çıkardım. Bugün bakıcam duruma. Neyseki sabahları iyi oluyorum

evetttttt en küçüük benim mercimekk çünkü doğum 31 aralık gözüküyor 40. haftanın dolduğu ama ben zaten sezeryan istediğimden 2 hafta öne gelebilir. sizlerdenn çook şey öğrencem
aslına bakarsan bende sezeryandan yanayım.
bakalım önümüzdeki aylar ne gösterecek.

ah ah bizim pamuklar doğsada şöyle kucaklasak minişlerimizi. ay ben çok merak ediyorum acaba kime benzeyecek.
isim konusuna gelince nisan güzel bir cnm. ama 9 ayda daha isimler karalarız ne isimler.
sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza allaım isim en kolay tarafı.

cnm ya inan işin zor senin.
rabbim yardımcın olsun. inşallah en kısa zamanda biter bulantıların.
insanın yaşam standardını bozar bu bulantılarkafamçokkarıştı

kızlar bu cips olayı benden patladı
kusura bakmayın canınızı cektırdıysemmm
çeksin çekerim çeksin.
çekerse bizde alır yeriz ne olcak.
her dükkanda markette büfede bulunan bir. sıkma canını.

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
selam gülşahcım
selam herkese...nasılsınız aralık ayının güzel anneleri:))

selam serap
biz sory ben uykuluyum azcık.
çalışınca zor vallahi.
evde olsam kesin yatardım cnm.mirmirmirmir

selam serap
biz sory ben uykuluyum azcık.
çalışınca zor vallahi.
evde olsam kesin yatardım cnm.mirmirmirmir

selam meral...bende bugün gün boyu evde olmanın tadını çıkartacağım...Dün nöbette idim ve hamile kaldığımdan bu yana en berbat nöbetti...acil hemşiresiyim ve dün kafayı yiyecektim şükür bugun ve yarın evdeyim:)kaydirigubbakcemile2 RABBİM çalışan tüm gebelrin yanında olsun:):Saruboceq:

selam kızlarr...

honeybaby- meral- gıdacı elif, teşekkür ederim yumurta olayı için. çok şükür her zamanki gibi annem ve eşim koştu imdadıma. mis gibi yaptılar ortalığı. bi ara sinirden ağlamaya başlıyodum da zor tuttum kendimi..

minik kelebek, umarım 12. haftan süper geçer. moralini yüksek tut canım.

arkadaşlar merhaba,benim yemeklerden sonra da gaz sıkıntısı ve öğürme oluyor,kusma yok ama,sizde de yemekten sonra rahatsızlık hissi oluyor mu?

kızlar tekrar herkese merhaba. bu yemek yemek iide bide uykum gelmese. öğle yemeklerinden sonra bayılıyorum ben yaa bide çookk sıcak. sizler nasılsınız?

evet canım ister istemez oluyo hatta benim yemekten sonra hiç halim kalmıyo uyumak istiyorum

yemek yedikten sonra bende kamyon çarpmışa dönüyorum valla.sırnaşık şey..biuyku bastırıyo içim uyuyo valla zor konuşuyorum sarhoşlar gibiiidelikafadulden
bide çok şişiyorum ya çok rahatsız oluyorum sanki bisürü yemek yemiş gibi şişiyorum şugunlerde

canım bende senın gıbıydım kalp atıslarını gorunce esımde bende daha cok havaya gırdık
gozumu kapadıgımda gozumun onune gelıo kafası felan belırmıs cok sırınnnnnnnn
yarın ne demek ıstedıgımı daha ıyı anlıcaksın :)))

Benimde aynı, çikolata, kakaolu şeyler görmek istemiyorum, acayip mide bulantısı yapıyor ama yeşil erik, limon, limonata, tuzlu peynir, tuzlanmış marul favorilerim oldu. Ya birde itiraf ediyorum bende geçen gün dayanamadım bir küçük paket patates cipsi yedim, e canım çok çekti ne yapayım.

aynen canım işte olmasam akşama kadar yataktan kalkmazdım heraldemirmirmirmir duba gibi olacaz bu gidişle şişkinlikten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…