yarın 10.haftam canım benim sizin gibi bulantım yok sadece sabahları hafif bi şekilde oluyor.benim de başağrım oluyor halsizlik.iş yerinde durasım yok ya.akşamı zor ediyorum valla.canım eğer günde 3 kereden fazla kusarsan dr a görün :1hug:
selam herkese...nasılsınız aralık ayının güzel anneleri:))
aslına bakarsan bende sezeryandan yanayım.evetttttt en küçüük benim mercimekk çünkü doğum 31 aralık gözüküyor 40. haftanın dolduğu ama ben zaten sezeryan istediğimden 2 hafta öne gelebilir. sizlerdenn çook şey öğrencem
ah ah bizim pamuklar doğsada şöyle kucaklasak minişlerimizi. ay ben çok merak ediyorum acaba kime benzeyecek.Evet güzel olur evde 2 fatih :)) Ben de eşimin adına benzer bir isim koymayı düşündüm bir ara nisan da doğsaydı nisan koyacaktım eşimin adı sinan aynı harflerden oluştuğu için ben düşünmüştüm:) Ama olmadı geçen takıldım eşime aralık koyalım mı adına diye baya bi güldükkaydirigubbakcemile3 Nedense hep kız isimleri düşünüyorum zatenİçimden öyle geliyor ama sağlık olsun tabiki sonuçta kendi canımız olacaklar cinsiyet hiç faretmeyecek kirpi olsalar bize pamuk gözükeceklerkaydirigubbakcemile3 öyle bir laf var ya kirpiye yavrusu pamuk gözükürmüş diye:1hug:
cnm ya inan işin zor senin.allahım ne kadar şanslısınız canınız birşeyler çekebiliyo. ben hiç bir şey yiyemiyorum. hele tatlı diyince bile midem kalkıyo ki ben tatlı için ölürüm normalde. çok zorlanıyorum. sabahları bir tostu bile bitiremiyorum. gü boyunca yediklerim eskiden bir öğünde yediğimden bile az. artık iştahım açılsın istiyorumcanım hiç bir şey istemiyo suyu bile zorla içiyorum.
çeksin çekerim çeksin.kızlar bu cips olayı benden patladı
kusura bakmayın canınızı cektırdıysemmm
selam gülşahcımselam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
selam herkese...nasılsınız aralık ayının güzel anneleri:))
Merhabaaaaaa
selam serap
biz sory ben uykuluyum azcık.
çalışınca zor vallahi.
evde olsam kesin yatardım cnm.mirmirmirmir
merhaba kızlar ben karnımı doyurdum geldim alkisalkisalkis
merhaba kızlar ben karnımı doyurdum geldim alkisalkisalkis
evet canım ister istemez oluyo hatta benim yemekten sonra hiç halim kalmıyo uyumak istiyorum
bende yarın gidiyorum kalp atışlarını görmeye...bakalım işallah görürüzzzz.....kızlarbide ben ilk kez geçen hafta keseyi gördüm ya hiçbişi anlamadık biz yani bişiye benzetemedik..böyle bi karartı minicik kese dedi çıktı doktor...kağıdın başka yerlerindede var o karartılardan siyahımsı..yanii yalan dicek hali yok herhallde:roflol::roflol::roflol:
valla belirtide olmayınca ben hala inanamıyorummm....karnım falanda yok benim yaaa hiçbi değişiklik yok...yarın görürsek inanırım herhalde artıkkk
aynı ben; benimde tatlı ile aram yoktu şimdi hiçden kalmadı.
varsa yoksa tuzlu, ekşi,acı şeyler canım çekiyor.
ve meyve yiyorum. çok fazla çilek yedim ve halada yemeye devam ediyorum cnm.
birde yeşil ekşi elma. ayyy canın çekmesin canım arkadaşım ya
yemek yedikten sonra bende kamyon çarpmışa dönüyorum valla.sırnaşık şey..biuyku bastırıyo içim uyuyo valla zor konuşuyorum sarhoşlar gibiiidelikafadulden
bide çok şişiyorum ya çok rahatsız oluyorum sanki bisürü yemek yemiş gibi şişiyorum şugunlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?