selam meral...bende bugün gün boyu evde olmanın tadını çıkartacağım...Dün nöbette idim ve hamile kaldığımdan bu yana en berbat nöbetti...acil hemşiresiyim ve dün kafayı yiyecektim şükür bugun ve yarın evdeyim:)kaydirigubbakcemile2 RABBİM çalışan tüm gebelrin yanında olsun:):Saruboceq:
ultrasondaki ölçüm baz alınıyo senin hesaplaman son adet tarihine göre 14. gün yumurtlama olacağı baz alınarak yapılıyo ama sen 14.gün değilde daha erken yumurtlamışsın vede bebeklerinde o yüzden bi kaç gün büyük görünüyo.ben ultrasonu baz alıyorum benimki de 1 hafta büyük.kızlar sorum hakkında bi fikri olan var mı ultrason kağıdı mı doğru söylüyo yoksa benım hesaplarım mı anlamadım simdi ben
yemek yedikten sonra bende kamyon çarpmışa dönüyorum valla.sırnaşık şey..biuyku bastırıyo içim uyuyo valla zor konuşuyorum sarhoşlar gibiiidelikafadulden
bide çok şişiyorum ya çok rahatsız oluyorum sanki bisürü yemek yemiş gibi şişiyorum şugunlerde
ben de dun az kalsin istifa ediyordum. insanlar uzerime uzerime geldiler. cok asiri stres oldum, kopup aglamamak icin zor tuttum kendimi. hayatimin en kotu gunlerinden biriydi. dunden sonra bebegime bir sey olmamissa, bir daha asla olmaz. seytan diyor bas istifayi cek git.
offffffffffffffffffff
benneyaptımki
doğum izniniz ne kadar olucak kızlar
ben son 2 ayımı rahat sağlıklı geçirebilrsem çalışabilir raporu alıp o 2 ayıda doğumdan sonraya aktarıcam olcak sana 4 ay ama benim gözümde gene az geliyo yaa. nasıl bırakır geliriz işe. bide iş stresi birde sıcak zaten şişicez o son aylarda nasıl olcak bilmiyorum valla
ultrasondaki ölçüm baz alınıyo senin hesaplaman son adet tarihine göre 14. gün yumurtlama olacağı baz alınarak yapılıyo ama sen 14.gün değilde daha erken yumurtlamışsın vede bebeklerinde o yüzden bi kaç gün büyük görünüyo.ben ultrasonu baz alıyorum benimki de 1 hafta büyük.
doğum izniniz ne kadar olucak kızlar
Haklısın canım ,,,ne demek istediğini çok iyi anlıyorum...bende dün kaç defa ''bugün bebeğime bişey olmazsa artık bişey olmaz'' dedim...Allah yardımcımız olsun...Hayat şartları zor..İstifa da edemem dua etmekden başka çare yok...:teselli:
ayyyy ben de çoooooook şişiyorum. eskiden wc yapıp rahatlıyoduk. yok anam artık hiçbişi fayda etmiyo!!! kafamçokkarıştı
hemşo nil, nerden bu arada? :jeyyar:
Benim 4B kadrosunda olan varmı aramızda.
ben bir de isyerine 12 hafta bitmeden haber vermeyecektim hamileleligimi. dun bir noktada agzimdan kacti. cok kiziyorum o yuzden su an kendime.
hormonlardan midir nedir bilmiyorum ama cok sinirliyim, cok da depresifim. herkesten nefret ediyorum resmen
kötükedihüso
mamba sakin ol güzelim. bir hastalık geçirmiyoruz biz mucizevi birşey yaşıyoruz. tadını çıkar tatlım sakin olmaya çalış bak sinirlendikçe bebeğinide üzüyosun onu da düşün. üzme kendini daha rahat olmaya çalış. valla ben beni sinir eden insanları çoktan kendimden uzaklaştırdım. bebeğimden kıymetlimi be umrunda olmasın bişey :)
slm arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?