2009 Aralık Anneleri

ben de dun az kalsin istifa ediyordum. insanlar uzerime uzerime geldiler. cok asiri stres oldum, kopup aglamamak icin zor tuttum kendimi. hayatimin en kotu gunlerinden biriydi. dunden sonra bebegime bir sey olmamissa, bir daha asla olmaz. seytan diyor bas istifayi cek git.

offffffffffffffffffff

benneyaptımki

kızlar sorum hakkında bi fikri olan var mı ultrason kağıdı mı doğru söylüyo yoksa benım hesaplarım mı anlamadım simdi ben
ultrasondaki ölçüm baz alınıyo senin hesaplaman son adet tarihine göre 14. gün yumurtlama olacağı baz alınarak yapılıyo ama sen 14.gün değilde daha erken yumurtlamışsın vede bebeklerinde o yüzden bi kaç gün büyük görünüyo.ben ultrasonu baz alıyorum benimki de 1 hafta büyük.

ayyyy ben de çoooooook şişiyorum. eskiden wc yapıp rahatlıyoduk. yok anam artık hiçbişi fayda etmiyo!!! kafamçokkarıştı
hemşo nil, nerden bu arada? :jeyyar:

Haklısın canım ,,,ne demek istediğini çok iyi anlıyorum...bende dün kaç defa ''bugün bebeğime bişey olmazsa artık bişey olmaz'' dedim...Allah yardımcımız olsun...Hayat şartları zor..İstifa da edemem dua etmekden başka çare yok...:teselli:

ben son 2 ayımı rahat sağlıklı geçirebilrsem çalışabilir raporu alıp o 2 ayıda doğumdan sonraya aktarıcam olcak sana 4 ay ama benim gözümde gene az geliyo yaa. nasıl bırakır geliriz işe. bide iş stresi birde sıcak zaten şişicez o son aylarda nasıl olcak bilmiyorum valla

canım sen nerde çalışıyorsun?

katılıyorum arkadaşım sana...dr lar da öyle sölüyor önemli olan usg ölçümleri geç yada erken ovülasyon olabiliyor...örneğin ben son adet tarihime göre bugün 11+6 olmam lazımken usg ye göre tam 10 haftalığım...yani arada 13 gün var...olabiliyor...

ben bir de isyerine 12 hafta bitmeden haber vermeyecektim hamileleligimi. dun bir noktada agzimdan kacti. cok kiziyorum o yuzden su an kendime.

hormonlardan midir nedir bilmiyorum ama cok sinirliyim, cok da depresifim. herkesten nefret ediyorum resmen

kötükedihüso

ayyyy ben de çoooooook şişiyorum. eskiden wc yapıp rahatlıyoduk. yok anam artık hiçbişi fayda etmiyo!!! kafamçokkarıştı
hemşo nil, nerden bu arada? :jeyyar:

gemlikli eşim ama işimiz bursada olduğundan bizde bursada oturuyoz ertuğrulkenntte yiz..işimizde izmiryolu ve yalovayolunda kendi dükkanlarımız var ..sen neresinden

mamba sakin ol güzelim. bir hastalık geçirmiyoruz biz mucizevi birşey yaşıyoruz. tadını çıkar tatlım sakin olmaya çalış bak sinirlendikçe bebeğinide üzüyosun onu da düşün. üzme kendini daha rahat olmaya çalış. valla ben beni sinir eden insanları çoktan kendimden uzaklaştırdım. bebeğimden kıymetlimi be umrunda olmasın bişey :)

kızlar galiba iş yerinde aşırı stresliyiz ben küçücük şeye sinir oluyorum arkadaşlar ne oluyo sana hemen alınıyosun kızıyosun diyolar gebeliğin verdiği bir şey bu sanki herkes üstüme geliyo sanıyorum ama aslında öle değil her zamanki olağan şeyler

bende çoook sinirliyim..herkezi azarlıyorum resmenkötükedihüso

dogru soyluyosun canim. valla muthis bir caba gosteriyorum dunden beri. gece hic uyuyamadim. bakalim bugun nasil gececek, aksama kadar sakinlesirim diye umudediyorum.

ben de buralarda kimseyle paylasamiyorum, size icimi dokuyorum mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…