gemlikli eşim ama işimiz bursada olduğundan bizde bursada oturuyoz ertuğrulkenntte yiz..işimizde izmiryolu ve yalovayolunda kendi dükkanlarımız var ..sen neresinden
canım bende senın gıbıydım kalp atıslarını gorunce esımde bende daha cok havaya gırdık
gozumu kapadıgımda gozumun onune gelıo kafası felan belırmıs cok sırınnnnnnnn
yarın ne demek ıstedıgımı daha ıyı anlıcaksın :)))
ben de mollaarap'tan. gürsu'da da oturduk. şu an ağrı'dayız. görev nedeni ile. bak buluşma falan yapılıyor bursa eskişhir hattında şutarafagitti yazın ben de katılayım bari diyorum..
bu arada çok özledim BURSA'mı ... :a015:
ay ne güzel.selam meral...bende bugün gün boyu evde olmanın tadını çıkartacağım...Dün nöbette idim ve hamile kaldığımdan bu yana en berbat nöbetti...acil hemşiresiyim ve dün kafayı yiyecektim şükür bugun ve yarın evdeyim:)kaydirigubbakcemile2 RABBİM çalışan tüm gebelrin yanında olsun:):Saruboceq:
selaaaaaaaaaam.selam kızlarr...
honeybaby- meral- gıdacı elif, teşekkür ederim yumurta olayı için. çok şükür her zamanki gibi annem ve eşim koştu imdadıma. mis gibi yaptılar ortalığı. bi ara sinirden ağlamaya başlıyodum da zor tuttum kendimi..
minik kelebek, umarım 12. haftan süper geçer. moralini yüksek tut canım.
aaaaaaaaayyyy sormaarkadaşlar merhaba,benim yemeklerden sonra da gaz sıkıntısı ve öğürme oluyor,kusma yok ama,sizde de yemekten sonra rahatsızlık hissi oluyor mu?
evet canım ister istemez oluyo hatta benim yemekten sonra hiç halim kalmıyo uyumak istiyorum
yaaaaaaaaa biter. aylar geçtikçe daha çok uykumuz gelecek nabeeeeeeeeeer-tatlicadiarzu-benim de sabah kahvaltısından sonra yeni kalkmama rağmen uykum geliyor ya,inşallah 3.ay bitince bunlar da biter
afiyet olsun cnm.kızlar tekrar herkese merhaba. bu yemek yemek iide bide uykum gelmese. öğle yemeklerinden sonra bayılıyorum ben yaa bide çookk sıcak. sizler nasılsınız?
aynen vallahiyemek yedikten sonra bende kamyon çarpmışa dönüyorum valla.sırnaşık şey..biuyku bastırıyo içim uyuyo valla zor konuşuyorum sarhoşlar gibiiidelikafadulden
bide çok şişiyorum ya çok rahatsız oluyorum sanki bisürü yemek yemiş gibi şişiyorum şugunlerde
Benim 4B kadrosunda olan varmı aramızda.
ben bir de isyerine 12 hafta bitmeden haber vermeyecektim hamileleligimi. dun bir noktada agzimdan kacti. cok kiziyorum o yuzden su an kendime.
hormonlardan midir nedir bilmiyorum ama cok sinirliyim, cok da depresifim. herkesten nefret ediyorum resmen
kötükedihüso
nescafe içiyormusunuz kızlar...???
selam şekerslm arkadaşlar
ay nilüfer biz hafta osnu ertuğrul kent tarafındaydık oskent miydi o sarı bordo renkli 9 katlı bina. ay kızım ya çok yakınımdaymışsın tüüühhh yaaaaaaaa:mymeka:gemlikli eşim ama işimiz bursada olduğundan bizde bursada oturuyoz ertuğrulkenntte yiz..işimizde izmiryolu ve yalovayolunda kendi dükkanlarımız var ..sen neresinden
şuan uyuyorum resmenn ..içim uyuyor gözlerim bakıyor ama bulanık bulanık....ayyy bi evde olsamda yayılsammm şöyle....
mambaacım seni çok iyi anlıyorum epey bi zamandır akıl verenleri sinir edenleri hayattan zevk alamayanları ve bilumum haşeratları bebeğimin yüzü suyu hürmetine yürürlükten kaldırdım. dönüp bakmıyorum bile zor olsada başarıyo insan. işyeriyle durumunu paylaşssan bi türlü paylaşmasan bi türlü.sen söylemedin insanlar sana rahatça yükleniyo ben söyledim herkes canımı çıkarıyo öyle yapma böyle yapma.bugün toplantı yaptım arkadaşlar böyle bana söyle davran böyle davran dediğinizde daha stresli oluyorum bırakın ben kendi kafama göre yaşayayım.yok çok inceden gidiyomuşum.ben hep incelerdim sağlık konuları. hep benim için önemliydi şimdide dikkat etmem gerekiyo tabiki .sizene ben böyle mutluyum alla alla.oh be rahatladım.ayy ben de okulda iki öğretmenimi azarladım. bi de tam okulun dibine yeni okul yapılıyor. onun sorumluluğu zaten felaket boyutlarda!! inşaatla aramızda 1.5 metre var düşünün. her an çocuklara göz kulak olmaktan yoruldum. bi de yan sınıfımın öğretmeninin çocukları paso dışarda. 2 kere uyardım göz kulak ol bak dışardalar diye. kız oturan boğa sanki. kalk iki dakka topla yaa. ne işi var onların dışarıda!! 3.de gittim resmen mıçtım çok fena.. çok içim cız etti gerçi ama o da sorumluluk sahibi olsun canım biraz. ...
deli etmesinler leyyn bizi =))
ellerin kolların dert görmesin bacımmeral yorma sen elcağızlarını
ben dün ptt ye gidip Allah'a havale ettim topunu delikafadulden:lepi::sm_cool:
kaç aydır hiç içmedim. kokusu beni perişan ediyor. eşime dahi yapamıyorum.nescafe içiyormusunuz kızlar...???
ben öğle yemeğinden sonra yaklaşık 25-30 dk yürüyüş yapıyorum ya da yapmaya gayret eiyorum.:uhm:ben yine ptt'ye gidiyorum anam garibanam ile. öpüşko.. iyi baygınlıklar size. bi kalkın iki tur atın bari hem uyku açılır hem de bacaklar..
hakkaten ha. çalışanlar yürüosunuz arada di mi? bu aralar balon gibi bacaklarım yaaa. 2saniye bacak bacak üstüne atsam uyuşuyo:uhm:
selam şeker
ay nilüfer biz hafta osnu ertuğrul kent tarafındaydık oskent miydi o sarı bordo renkli 9 katlı bina. ay kızım ya çok yakınımdaymışsın tüüühhh yaaaaaaaa:mymeka:
eeee eeee eeeee eeeeeeeeeee pıııııışşşş pııışşş pıııııııııışşşş pııııışşşş:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?