2009 Aralık Anneleri

gemlikli eşim ama işimiz bursada olduğundan bizde bursada oturuyoz ertuğrulkenntte yiz..işimizde izmiryolu ve yalovayolunda kendi dükkanlarımız var ..sen neresinden

ben de mollaarap'tan. gürsu'da da oturduk. şu an ağrı'dayız. görev nedeni ile. bak buluşma falan yapılıyor bursa eskişhir hattında şutarafagitti yazın ben de katılayım bari diyorum..
bu arada çok özledim BURSA'mı ... :a015:

işallah canımcım işallahhh...bende görmek için can atıyorum daha havaya giremedik dediğin gibii..görünce işallahhh dahada rahatlayacağım tatlım

banada haber verin nerede buluşulacaksa canlarım...yazında olur görüşürüz foto çeker çeker buraya yapıştırırızz kızlar ...ben foto kameran ne varsa getiririmm:lepi:

ayy ben de okulda iki öğretmenimi azarladım. bi de tam okulun dibine yeni okul yapılıyor. onun sorumluluğu zaten felaket boyutlarda!! inşaatla aramızda 1.5 metre var düşünün. her an çocuklara göz kulak olmaktan yoruldum. bi de yan sınıfımın öğretmeninin çocukları paso dışarda. 2 kere uyardım göz kulak ol bak dışardalar diye. kız oturan boğa sanki. kalk iki dakka topla yaa. ne işi var onların dışarıda!! 3.de gittim resmen mıçtım çok fena.. çok içim cız etti gerçi ama o da sorumluluk sahibi olsun canım biraz. ...
deli etmesinler leyyn bizi =))

ay ne güzel.
bende salı tatil yaparım.kimbilir belki pazarteside izizn alır hatasonu ile 4 gün yatarım.
of yaa düşüncesi hayali bile güzel.
allahım hepimizin yardımcısı olsun cnm.
selaaaaaaaaaam.
ben yakalasam kesin döverdim
arkadaşlar merhaba,benim yemeklerden sonra da gaz sıkıntısı ve öğürme oluyor,kusma yok ama,sizde de yemekten sonra rahatsızlık hissi oluyor mu?
aaaaaaaaayyyy sorma
bende balon gibi oluyorum.
yemekten sonra iğne ile beni patlatsınlar istiyorum.
bu daha ne kadar devam eder bilmiyorum tabiki ama eziyet oluyor bazen
evet canım ister istemez oluyo hatta benim yemekten sonra hiç halim kalmıyo uyumak istiyorum

benim de sabah kahvaltısından sonra yeni kalkmama rağmen uykum geliyor ya,inşallah 3.ay bitince bunlar da biter
yaaaaaaaaa biter. aylar geçtikçe daha çok uykumuz gelecek nabeeeeeeeeeer-tatlicadiarzu-

kızlar tekrar herkese merhaba. bu yemek yemek iide bide uykum gelmese. öğle yemeklerinden sonra bayılıyorum ben yaa bide çookk sıcak. sizler nasılsınız?
afiyet olsun cnm.
ancak aranıza katılabildim.
çok iş vardı çok.
uykum dahi dağıldı beeeealkisalkisalkis

aynen vallahi
balon misali şiştikçe şişiyoruz

şuan uyuyorum resmenn ..içim uyuyor gözlerim bakıyor ama bulanık bulanık....ayyy bi evde olsamda yayılsammm şöyle....

meral yorma sen elcağızlarını
ben dün ptt ye gidip Allah'a havale ettim topunu delikafadulden:lepi::sm_cool:

hiç birşey için kızma kendine....boş ver sölediğin iyi olmuştur belki...yoğunluğunu paylaşacak kimse yok mu?hormonlar bizi hem depresif yaptı hemde karamsar ,aynısı bende de var...sıkılma lütfen...gebelik dönemi .stresligeçen annenin bebeği büyürken cok sinirli oluyormuş diyorlar uzmnlar relax lütfen canım benim:))kaydirigubbakcemile2hihoyyytgamyoncuiremsu

:uhm:ben yine ptt'ye gidiyorum anam garibanam ile. öpüşko.. iyi baygınlıklar size. bi kalkın iki tur atın bari hem uyku açılır hem de bacaklar..
hakkaten ha. çalışanlar yürüosunuz arada di mi? bu aralar balon gibi bacaklarım yaaa. 2saniye bacak bacak üstüne atsam uyuşuyo:uhm:

selam şeker

gemlikli eşim ama işimiz bursada olduğundan bizde bursada oturuyoz ertuğrulkenntte yiz..işimizde izmiryolu ve yalovayolunda kendi dükkanlarımız var ..sen neresinden
ay nilüfer biz hafta osnu ertuğrul kent tarafındaydık oskent miydi o sarı bordo renkli 9 katlı bina. ay kızım ya çok yakınımdaymışsın tüüühhh yaaaaaaaa:mymeka:

şuan uyuyorum resmenn ..içim uyuyor gözlerim bakıyor ama bulanık bulanık....ayyy bi evde olsamda yayılsammm şöyle....

eeee eeee eeeee eeeeeeeeeee pıııııışşşş pııışşş pıııııııııışşşş pııııışşşş:roflol:

nescafe içiyormusunuz kızlar...???

canım nescafe de 200, türk kahvesinde 175 dolayı adını unuttuğum maddeden varmış. zaten gebelikte de en fazla 200 tüketebiliyormuşsun günde. bu yüzden de nescafe yerine türk kahvesi önerilir. ki canın çekerse çok çok, o zaman iç. her gün içme derim. düşüğe de neden. ki ben günde 3 koca bardak içerdim. 2008 sonlarına doğru hem kahve azalttım hem de sigara bıraktım çok şükür!! :Saruboceq:

mambaacım seni çok iyi anlıyorum epey bi zamandır akıl verenleri sinir edenleri hayattan zevk alamayanları ve bilumum haşeratları bebeğimin yüzü suyu hürmetine yürürlükten kaldırdım. dönüp bakmıyorum bile zor olsada başarıyo insan. işyeriyle durumunu paylaşssan bi türlü paylaşmasan bi türlü.sen söylemedin insanlar sana rahatça yükleniyo ben söyledim herkes canımı çıkarıyo öyle yapma böyle yapma.bugün toplantı yaptım arkadaşlar böyle bana söyle davran böyle davran dediğinizde daha stresli oluyorum bırakın ben kendi kafama göre yaşayayım.yok çok inceden gidiyomuşum.ben hep incelerdim sağlık konuları. hep benim için önemliydi şimdide dikkat etmem gerekiyo tabiki .sizene ben böyle mutluyum alla alla.oh be rahatladım.

müdürüm çok haklısın zil çalıp dakikalarca oturan tipler var nasıl utanmıyolar ve muhabbete devam ediyolar aklım almıyor.bide sen utanıyosun onlara konuyu hatırlatmaktan ve de onlar utanmıyolar bana müdürüm söylemiş olsaydı yerin dibine geçerdim ve bi çok öğretmen arkadaşım da keza.gaza getirmek gibi olmasında çok çok haklısın bence.ne demek ya koca koca insanlara görevlerini hatırlatma zorunluluğun mu var.

Son düzenleme:
meral yorma sen elcağızlarını
ben dün ptt ye gidip Allah'a havale ettim topunu delikafadulden:lepi::sm_cool:
ellerin kolların dert görmesin bacım
nescafe içiyormusunuz kızlar...???
kaç aydır hiç içmedim. kokusu beni perişan ediyor. eşime dahi yapamıyorum.
o yüzden kahve içecekse ben mutfaktan çıktıktan sonra yapıyor.
içmeyin sizde zararlı. kafein var.Çok üzgünüm çoook

ben öğle yemeğinden sonra yaklaşık 25-30 dk yürüyüş yapıyorum ya da yapmaya gayret eiyorum.

hadiii yaaa)))))))))))))))))saygınkenttemiydiniz yoksa ..bordo binalar kubbeli...bizimde ona çook yakın ertuğrulkentin girişinde begümkent....belki görmüşsündür...hatta pazar günü pazar vardı bizim sitenin karşısında)))hehehe))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…