2009 Aralık Anneleri

yok şeker oskentteydik.
inan çok yakınmışız. akuğur marketin arkasında kalan binaydık.

ay bende hergün içmiyorumda canım istiyor mesela şimdi....ayy onu içme bunu içme strese girmeye başladım hepten......allahtan hergün 2 bardak sütümü 1 yumurtamı yiyebiliyorum hala...
kahvede 2gunde bir bi çaybardağı içiyorum ...arada kola falan..ya sakınan göze çöp batar daha çook...yani hiçmi içmicez valla çatlarım ben...içicem galiba...

bak bakalım şekercim

çok güzel kadınsın kızz dahada sevdim seni resimlerde bile enerjini aldım ...allah mutluluğunuzu daim etsin..
bak ben repimi daha önce vermiştim şimdi viremiyojm hee ona göre..ama sen bana virrrrrrr canım:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bak beni çok ihmal ediyosunuz hee hiç burdan rep gelmiyoo hadi pamuk eller cepeee..ben hergün dağıtıyorum dinlenmeye alana kadar.....
buarada akuğur bize 2 adım yaaa...ayyy bak nasıl heyecanlandım demek arkadaşların var orada..akuğurun tam karşısındaki yeşil sitelerdede benım arkadaşım oturuyo)))hehe)))bakacağım ordan geçerken oskente..bizimki begümkent)))işallah bigün görüşürüz...şubuluşma olayına ben katılırım aslında ama eşlerle falan olmaz o işşşş....yinede siz bilirsiniz kızlar....olmazsa sen bursaya geldiğinde akuğurda buluşuveririzzsırnaşık şey

kızlarrrrrrrrr geçen gün resim ekledim ama bu topikten gören olmadı galiba 2 gün sonra da silmiştim.şimdi yine ekledim bakmak isterseniz eğer

canım rabbim hiçbirimizin mutluluğu bozmasın. inşallah ömür boyu eşimizle çocuğumuzla mutlu sağlıklı bir yaşan süreriz.
sen birde beni bir tanısan. asıl enerjimi gör o zamankaydirigubbakcemile2
ben bursaya geldiğimde sana haber veririrm cnm.
arkadaşımda iyidir. olmadı onu alır gelirim. kocaları almayız o zaman.:teytey:
bu arad abegün kenti okudum hatırlıyorum yanilülülülülülü

kızlar bu arada bişi söliycemmmmm bizim şirkette bazı siteler kapanacakmış galiba yasak siteler filan açılmış bu yüzden bazı siteleri iptal edecekler inşallah bu siteyi iptal etmezler eğer iptal olursa beni merak etmeyesiniz diye yazdım inşallah iptal olmaz ben siz olmadan ne yaparım öyle çok alıştımki sizlere

kapanmaz merak etmeeeee

herkese merhaba
aranıza yeni katıldım...bende aralık 2009 anne adayıyım 9 haftalık hamileyim.
allah hepimize hayırlısıyla bebeklerınızi kucagımıza almamızı nasip eder inşallah canlarım .....

herkese merhaba
allah hepimize hayırlısıyla bebeklerınızi kucagımıza almamızı nasip eder inşallah canlarım .....

aramıza hoşgeldin tatlım a.s. sen de hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah

herkese merhaba
hoşgeldin hayırlı olsun canım

inşallah canım ya :a015: şu bilgi işlemcileri hiç sevmiyorum dandik siteleri kapatsın ama bu site çok faydalı neden kapatıyosun eğer kapatırsa iyice gıcık olucam onaklava:klava:

bizdede birsürü yasaklı site kapalı canım. ama bu site hala tıkır tıkır işliyor.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…