hadiii yaaa)))))))))))))))))saygınkenttemiydiniz yoksa ..bordo binalar kubbeli...bizimde ona çook yakın ertuğrulkentin girişinde begümkent....belki görmüşsündür...hatta pazar günü pazar vardı bizim sitenin karşısında)))hehehe))))))))
kıslar albüme birkaç düğün fotografımı ekledim. bakaın bakalım beni beğenecekmisinzi
hımmm hemen bakıyorum canım
bak bakalım şekercim
çok güzel kadınsın kızz dahada sevdim seni resimlerde bile enerjini aldım ...allah mutluluğunuzu daim etsin..
bak ben repimi daha önce vermiştim şimdi viremiyojm hee ona göre..ama sen bana virrrrrrr canım:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bak beni çok ihmal ediyosunuz hee hiç burdan rep gelmiyoo hadi pamuk eller cepeee..ben hergün dağıtıyorum dinlenmeye alana kadar.....
buarada akuğur bize 2 adım yaaa...ayyy bak nasıl heyecanlandım demek arkadaşların var orada..akuğurun tam karşısındaki yeşil sitelerdede benım arkadaşım oturuyo)))hehe)))bakacağım ordan geçerken oskente..bizimki begümkent)))işallah bigün görüşürüz...şubuluşma olayına ben katılırım aslında ama eşlerle falan olmaz o işşşş....yinede siz bilirsiniz kızlar....olmazsa sen bursaya geldiğinde akuğurda buluşuveririzzsırnaşık şey
kızlarrrrrrrrr geçen gün resim ekledim ama bu topikten gören olmadı galiba 2 gün sonra da silmiştim.şimdi yine ekledim bakmak isterseniz eğer
baktım baktım süpersiniz.
bir ömür boyu mutluluklar canım:Saruboceq:
teşekkür ederim canım rabbim bebişlerimizle birlikte sağlıklı huzurlu mutlu yıllar nasip etsin:Saruboceq:
kapanmaz merak etmeeeeekızlar bu arada bişi söliycemmmmm bizim şirkette bazı siteler kapanacakmış galiba yasak siteler filan açılmış bu yüzden bazı siteleri iptal edecekler inşallah bu siteyi iptal etmezler eğer iptal olursa beni merak etmeyesiniz diye yazdım inşallah iptal olmaz ben siz olmadan ne yaparım öyle çok alıştımki sizlere
kapanmaz merak etmeeeee
herkese merhaba
aranıza yeni katıldım...bende aralık 2009 anne adayıyım 9 haftalık hamileyim.
allah hepimize hayırlısıyla bebeklerınızi kucagımıza almamızı nasip eder inşallah canlarım .....
hoşgeldin hayırlı olsun canımherkese merhaba
aranıza yeni katıldım...bende aralık 2009 anne adayıyım 9 haftalık hamileyim.
allah hepimize hayırlısıyla bebeklerınızi kucagımıza almamızı nasip eder inşallah canlarım .....
inşallah canım ya :a015: şu bilgi işlemcileri hiç sevmiyorum dandik siteleri kapatsın ama bu site çok faydalı neden kapatıyosun eğer kapatırsa iyice gıcık olucam onaklava: klava:
kızlar canlanın biraz.
ne o sesler kesildi birden hııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?