2009 Aralık Anneleri

kızlar doktorlarınızdan memnunmusunuz? ben istanbul bakırköydeyım ethıca dan Nur Tüzüner'e gitmeye karar verdım. Bakalım nolucak.Bileniniz varmı acaba yada farklı tavsiyeleriniz.

zaten uykum var iyice uykum geldiiiii kızlarrrr topikte saklambaç mı oynuyosunuz nedir anlamadım ??meralcim ekşi erik ya ama çok ekşi kendine gelirsinnnnnnn

birperiiiii hogeldin bacım....
bebişler de hoşgelsin inşallah beeee.... :Saruboceq:

bu arada ben ne bulsam götürüyorum ya. onu yemem bunu yemem yok... cinsiyeti hakkında bazı şüphelerim var CADIARZU :teytey:

meraaaall, trenine kurban olam..
Allah nazarlardan korusun canım benim. :Saruboceq: pek de cici çıkmışsınız. tü tü tüüüüüüü

kızlaaar ben geldım nasılsınız yaa devamlı karnım acıkıyo benım ne yesem sasırdım bide yemek yapması okadar zor oluyo kı yarın kaynanamla eltımı çağırdım uzaktan gelecekler kaynanam ilk defa gelecek biraz bana baksınlar diye cağırdım sizce iyi mi ettım bilmiyom kaynanayla yasamak nasıl oluyo kızlar benımkı anlayıslı ama inşallah bi sorun olmaz ben biraz aksı ve tıtızım inşallah anlasırız ilk defa bi evde kalacagız bakalım hayırlısı kaynanayla yasamanın avantajları ve dezavantajları neler kızlar yasayanlar varsa ne olur bilgi versın

zaten uykum var iyice uykum geldiiiii kızlarrrr topikte saklambaç mı oynuyosunuz nedir anlamadım ??meralcim ekşi erik ya ama çok ekşi kendine gelirsinnnnnnn
ERİK YEDİM ŞİMDİ BAKALIM NE OLACAK.

Eğer varsa yanında bir elma ye birazcık rahatlatıyo.
ELMA YOK YANIMDA. SABAH EVDEN GETİREYİM DEDİM ERİK ALDIM ELMAYI UNUTTUM CANIM
bende geldim
ya kızlar kusura bakmayın ihale evrakları ile uğraşıyordum yazamadım

akşam olsada evime gitsem artık
kızlar yorulmadınızmı yahu

sonrasında hazıran gibi kaynanamla eltım gidecek annemle teyzem gelecekler boş kalmak istemıyorum çok sıkılıyorum eşimde akşama kadar evde yok sıkıcı oluyo .kızlar birde su çin takvımının ıkızler için olanı var mı?ben nasıl öğrenecegım cinsiyetlerını cin takvımınden

ya kızlar erıkten elmadan bahsettınız cipsten bahsettınız benımde canım çektı şimdi allahtan evde var olmasaydı günahıma girecektınız bak .bence şu yiyecek konusunu pek açmayalım ne dersınız?

anlayışlıysa bişey olmaz canım şimdi onda torun telaşı vardır iyi bakar sana merak etme yani bu benim fikrim benim ki öyle yapıyor çünkü evine gidince tabi senin ki biraz farklı ama olsun

bu arada ben ne bulsam götürüyorum ya. onu yemem bunu yemem yok... cinsiyeti hakkında bazı şüphelerim var CADIARZU :teytey:
ben yiyorum yaaaaaaa

meraaaall, trenine kurban olam..
Allah nazarlardan korusun canım benim. :Saruboceq: pek de cici çıkmışsınız. tü tü tüüüüüüü
amin canım benim hepimizi

anlayışlıysa düşünme be güzelim.
ne güzsel yemeklerin hazır olur işte...

ne treni ya ben görmedim nerde :CüvCüv:
hızlı tren canım:roflol:

canım benim için bir faydası olmayacak ben hepsinden bulup yedim bile cokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…