ben yiyorum yaaaaaaa
amin canım benim hepimizi
anlayışlıysa düşünme be güzelim.
ne güzsel yemeklerin hazır olur işte...
hızlı tren canım:roflol:
birperiiiii hogeldin bacım....
bebişler de hoşgelsin inşallah beeee.... :Saruboceq: [/QUOTE
hosbulduk güzelimmm insallah sağlıkla sıhhatle gelsinler bebişlerimizde
nescafe içiyormusunuz kızlar...???
oh oh hatuna baksonrasında hazıran gibi kaynanamla eltım gidecek annemle teyzem gelecekler boş kalmak istemıyorum çok sıkılıyorum eşimde akşama kadar evde yok sıkıcı oluyo .kızlar birde su çin takvımının ıkızler için olanı var mı?ben nasıl öğrenecegım cinsiyetlerını cin takvımınden
ya kızlar erıkten elmadan bahsettınız cipsten bahsettınız benımde canım çektı şimdi allahtan evde var olmasaydı günahıma girecektınız bak .bence şu yiyecek konusunu pek açmayalım ne dersınız?
canım yaaa kızma üzülme ne olur. benim albüme düğün fotolarından birkaç tane ekledim. ternin önünde çekilmiş olan fotomdan bahsediyordukama sen neden güldün bana senağlama
nelere alışmadıkki güzelim.inşallah dediğiniz gibi olur kızlar bırde yalnızlığa acayıp alıstım umarım bu durumada alısırım
hazan senı gidiiii
canım iyi bak kendine. öpüldünŞenizkızlar kendinize iyi bakın ben çıkıyorum yarın sağ salim görüşmek üzere:teytey:
kesinlikle kızlar. kıyamam elinden geldiğince yardımcı olmaya gayret eder. rabbim nazarlardan saklasın.:Saruboceq:evet serde hamilelik var birazcık naz yapalım tabi.
ama anlayışlı bir eş olması gercekten çok önemlı..
allah nazarlardan saklasın canım inşallah hep böyle devam eder
aman tahtalara vurayımbenimki hamilelikten önce de pek yardımcıydı, uyyyyyy gurban olam ona ben, anasının nazlı gülü..
canım yaaa kızma üzülme ne olur. benim albüme düğün fotolarından birkaç tane ekledim. ternin önünde çekilmiş olan fotomdan bahsediyorduk
nelere alışmadıkki güzelim.
eğlenceli olacaktır emininm.
klava: klava: oklava bizi hıııııııııııııı
kızlar çok ağrım geldi hemen çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın
canım iyi bak kendine. öpüldünŞeniz
kesinlikle kızlar. kıyamam elinden geldiğince yardımcı olmaya gayret eder. rabbim nazarlardan saklasın.:Saruboceq:
rabbim sağlık sıhhat versin eşlerimize.
rabbim başımızdaneksik etmesin:Saruboceq:
bernacım benim ilk aylardan beri aşırı karın ve bel ağrım var belki geçmişten okumuşsundur günler geçtikçe azalmaya başladı ama ağrı gelincede beni çok fena zıplatıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?