2009 Aralık Anneleri

nescafe içiyormusunuz kızlar...???

hıcbısey ıcmıorum doktora sordum kahve ıcebılırmıyım dıye hayır dedı cok canın cekerse kafeınsız nescafe alabılırsın ama onuda tavsıye etmem dedı
pekı bıtkı cayı ıcebılırmıyım sallama dedım
ona da hayır dedı
artık bırsey sormıcam nasıl olsa hep hayır dıyor:roflol::roflol::roflol:

oh oh hatuna bak
bereketli aylardayız anlaşılan.
anam kocanı unutma onlarla ilgileceğim diye bakem

ah sorma can işte çekiyor bende koca söyleyim alsın akşama.
benim eşim benden 1 saat önce eve geliyor. sağolsun salatamızı hazırlayıp yemeklerimizi buzdolabından çıkarıp ısıtıyor.
canım yaaa sağolsun bana inanılmaz yardımcı olur.:dance:
muhtemel çalışan kızlarımızın eşleri kendileri yardımcı oluyorlardır. yoksa nereye kadar dimi ama. helede hamilelik var. değmeyin nazımıza:asigim:

ama sen neden güldün bana senağlama
canım yaaa kızma üzülme ne olur. benim albüme düğün fotolarından birkaç tane ekledim. ternin önünde çekilmiş olan fotomdan bahsediyorduk

inşallah dediğiniz gibi olur kızlar bırde yalnızlığa acayıp alıstım umarım bu durumada alısırım
nelere alışmadıkki güzelim.
eğlenceli olacaktır emininm.

hazan senı gidiiii

klava:klava: oklava bizi hıııııııııııııı

evet serde hamilelik var birazcık naz yapalım tabi.
ama anlayışlı bir eş olması gercekten çok önemlı..

allah nazarlardan saklasın canım inşallah hep böyle devam eder

aman tahtalara vurayım benimki hamilelikten önce de pek yardımcıydı, uyyyyyy gurban olam ona ben, anasının nazlı gülü..

kızlar kendinize iyi bakın ben çıkıyorum yarın sağ salim görüşmek üzere:teytey:
canım iyi bak kendine. öpüldünŞeniz
evet serde hamilelik var birazcık naz yapalım tabi.
ama anlayışlı bir eş olması gercekten çok önemlı..

allah nazarlardan saklasın canım inşallah hep böyle devam eder
kesinlikle kızlar. kıyamam elinden geldiğince yardımcı olmaya gayret eder. rabbim nazarlardan saklasın.:Saruboceq:
aman tahtalara vurayım benimki hamilelikten önce de pek yardımcıydı, uyyyyyy gurban olam ona ben, anasının nazlı gülü..

rabbim sağlık sıhhat versin eşlerimize.
rabbim başımızdaneksik etmesin:Saruboceq:

yok canım yaa kırılmadım şaka yapıyorum bu arada ben çıkıyorum dedim bir türlü çıkamadım kopamıyorum anam sizdenkaydirigubbakcemile3

amin canım yaa... ben 4 kardeşim 2 yaşındaydı babamızı kaybettiğimizde.. annemi düşünüyorum da arada... çok zor be kızım! :çok üzgünüm:

bernacım benim ilk aylardan beri aşırı karın ve bel ağrım var belki geçmişten okumuşsundur günler geçtikçe azalmaya başladı ama ağrı gelincede beni çok fena zıplatıyo.

bernacım benim ilk aylardan beri aşırı karın ve bel ağrım var belki geçmişten okumuşsundur günler geçtikçe azalmaya başladı ama ağrı gelincede beni çok fena zıplatıyo.

ah be canımm, çok geçmiş olsun!
okuyamadım geçmişi ilk sayfalara baktım sadece..
umarım en kısa zamanda geçer :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…