2009 Aralık Anneleri

günaydın hira nasılsın?

sağlık olarak hamd olsun iyiyim ama duygusalım bu ara dün bi ağlayasım vardı zaten ayıptır sölemesi canınız çekmesin ne oluryasakkelime dond.yemeye gittik eşimle ay bir çocuk geldi dondurmacıya bir adam çocuğu mu bilmiyorum ona dond.alırken bir baktı onların eline banada alsa der gibi bende oturmuşum çocuğun hereketlerini izliyrm önce adam onada alacak zanettim baktım onlarla alakası yok bu çocuğun, onlarla çıktı dışarı eşime giden çocuğa dondurma alsana dedim oda dışardan yakaladı çocuğu getirdi seç hangisinden alacaksan canım dedi ay aldı gitti ama ben koptum tabi o anda.sonra eve geldim gene ağladım aklıma bir şeyler geldikçe eşimde soruyo ne oldu ne oldu diye yok bişey ağlıyorum diyorum sebepsiz yere ağlanırmı diyo :1shok: ayy ne konuştum hee

nedemek güzelim lafı bile olmaz. burda bildiğimiz anladıgımız konularda hep bırbırımıze yardımcı olmaya calısıyoruz canımbenım.

İşte böle her testte yüreğimiz bi gidip gelıcek.ama sakın olmak lazım aslında hep. çünkü sonucta hersey yolunda gıdıyor gidecek allahımın izniyle.

yaradanım herkesı korusun ınsallah

bernacım bu arada o balgam illeti bendede var midem bulanmasa bile boğazımda olması midemi bulandırıyor onun yüzünden çıkartıyorum arada.dikkat et kendine sende.benim içinde gez ben çalışıyom çünküsenağlama

günaydın canım benım hosgeldın.

hersabah ayrı bi şikayetimiz oluyo.hiç sorma. ama sonucu düşününce güzel şikayetler .

bişeyler yedınmı canım. mideni bastıracak bişeyler ye

Ben iyiyim kızlar maşallah diyeyim de kendim nazar etmiş olmayayım benim bulantım sadece sabah o da çok hafif hamile olduğuma ben bile neredeyse inanmıyorum pek belirti yok göbişimin büyümesi haricinde.arkadaşım da hamile onun acayip midesi bulanıyomuş gece yataken bile çıkarıyomuşşşş az kalsın boğulacakmış hastaneye yatıracaklar rabbim yardımcısı olsun

Günaydın kızlarrrr, dün çok zor bir gece geçirdim. Heryer kokuyordu sanki yatak odamda bile yatamadım. Midem hem bulanıyor hem de ülser gibi acıyordu. Neyse bu sabah iyiyim benneyaptımki

Slmm Kızlarr.Benim bulantı kusmalarım aynen devamm ediyoo. Gülşahcım senin adına çok sefindimm.Hep böle devam ederr inşş.Gerçektenn bu bulantı kusma ve herşeyinn kokmasıı çok fenaa.Allahım yardımcımızz olsunn.Çarşamba günü kontrolüm varr ikili testlerim olcakk inş..Kızlar bu ikili teste çıkan sonuçta bi ihtimall cinsiyet bilenebiliyomuşş.betahcg free yazan yerdekii değer 50 nin altında ise erkek,eğer 50 nin üstünde isee kız .ıkili test yaptıranlarr varmı merakk ettim

Ben de ekmek yiyemiyorum bu aralar. Felaket kokuyor bana. Ekmek mayası sanırım kokan. Şöyle bir ağız tadıyla kahvaltı yapmayı özledim. Ben de çarşamba günü yaptırıcağım ikili testi. Geçer mi bu günler bilmem artık.

Ben de salçalı yemek yiyemiyorum. Kahvaltı iyi yapabildiğim tek öğün. Doktora pazartesi gideceğim, ikili testten bahseder herhalde o zaman

İnanırmısın bilmem ama okurken gözümde canlandı ve bir damla yaş akıverdi gözümden. Yavrum yaa. Ömrü boyunca aklından çıkmaz onun.
Bu kadar mı hassaslaşılır yaa...

Merhaba kızlar.Annemlerde kaldığım için uzun süredir nete gelemiyorum.Her halde unutmuşsunuz ve ya tanıyamadınız beni.
Durumlar nasıl kızlar.Biz de bu gün 8 haftayı doldurduk.Kan tahlilinde siyomegalovirus lgg pozitif çıktı.Doktorum zaten 3 ay sürecinde antibakterial terapi uygulamayız dedi.3 aydan sonrayı beklememiz gerekli.
Bir de bir kaç gündür çok tedirginim.Anne babam şeker hastası ,kendimde polıkıstık over hastasıyım,kilom da var.Gebelikte şeker hastası olma riskin galiba yuksek çok korkuyorum..((..

selam kızlar birşey sorcaktım bizde ocak annesi olcaz inş.ama bizim göbüşlerimiz çok şişti eskisi gibi yiyemiyıorm bile şişmiyiz incekmi bu kıyafetlerimiz olmuyor sizde böylemi oldunuz..

İnanırmısın bilmem ama okurken gözümde canlandı ve bir damla yaş akıverdi gözümden. Yavrum yaa. Ömrü boyunca aklından çıkmaz onun.
Bu kadar mı hassaslaşılır yaa...

canım sorma ya ne olacak halimiz zaten normalde de sulugözün tekiyim şimdi daha fena. birde çocuklara hiç dayanamıyorum bizde çocuk olduk sonuçta o çocuğun hislerini anlayabiliyorum. senağlama

yok canım niye unutalım ben hatırladım valla:lepi: bana o test yapılmadı o neki canım? birde şeker ve yüksek tansiyon gebeliğe bağlı çıkan bir rahatsızlık ırsilikle alakalı değil. bu risk hepimiz için var yani içini ferah tut. yediklerine dikkat et genede.tuzluyu tatlıyı çok kaçırmamamız gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…