günaydın hira nasılsın?
Teşekkür ederim kızlar,
içime su serptiniz bende az önce araştırdım tam da senin dediğin gibi korkulacak bişey yokmuş daha önce geçirdiğim enfeksiyonu gösteriyormuş yani şu an herşey normalmiş
Allah razı olsun sizlerdem arkadaşlar
SELAM KIZLARRRRRRRRRR NASILSINIZ BUGÜNNNNNhihoyyyt
Ben de ekmek yiyemiyorum bu aralar. Felaket kokuyor bana. Ekmek mayası sanırım kokan. Şöyle bir ağız tadıyla kahvaltı yapmayı özledim. Ben de çarşamba günü yaptırıcağım ikili testi. Geçer mi bu günler bilmem artık.
sağlık olarak hamd olsun iyiyim ama duygusalım bu ara dün bi ağlayasım vardı zaten ayıptır sölemesi canınız çekmesin ne oluryasakkelime dond.yemeye gittik eşimle ay bir çocuk geldi dondurmacıya bir adam çocuğu mu bilmiyorum ona dond.alırken bir baktı onların eline banada alsa der gibi bende oturmuşum çocuğun hereketlerini izliyrm önce adam onada alacak zanettim baktım onlarla alakası yok bu çocuğun, onlarla çıktı dışarı eşime giden çocuğa dondurma alsana dedim oda dışardan yakaladı çocuğu getirdi seç hangisinden alacaksan canım dedi ay aldı gitti ama ben koptum tabi o anda.sonra eve geldim gene ağladım aklıma bir şeyler geldikçe eşimde soruyo ne oldu ne oldu diye yok bişey ağlıyorum diyorum sebepsiz yere ağlanırmı diyo :1shok: ayy ne konuştum hee
İnanırmısın bilmem ama okurken gözümde canlandı ve bir damla yaş akıverdi gözümden. Yavrum yaa. Ömrü boyunca aklından çıkmaz onun.
Bu kadar mı hassaslaşılır yaa...
Merhaba kızlar.Annemlerde kaldığım için uzun süredir nete gelemiyorum.Her halde unutmuşsunuz ve ya tanıyamadınız beni.
Durumlar nasıl kızlar.Biz de bu gün 8 haftayı doldurduk.Kan tahlilinde siyomegalovirus lgg pozitif çıktı.Doktorum zaten 3 ay sürecinde antibakterial terapi uygulamayız dedi.3 aydan sonrayı beklememiz gerekli.
Bir de bir kaç gündür çok tedirginim.Anne babam şeker hastası ,kendimde polıkıstık over hastasıyım,kilom da var.Gebelikte şeker hastası olma riskin galiba yuksek çok korkuyorum..((..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?