selam kızlar birşey sorcaktım bizde ocak annesi olcaz inş.ama bizim göbüşlerimiz çok şişti eskisi gibi yiyemiyıorm bile şişmiyiz incekmi bu kıyafetlerimiz olmuyor sizde böylemi oldunuz..
geldim ben ikili test ve ense ölçümünden.çok cnm sıkkın dualarınıza ihtiyacımız var ense kalınlıgı çok yuksek çıktı 3,5 çıktı kabul edılebilir rakam 3 müş.down sendromu veya mongol degıldır çünku burnu gelişmiş dedi öyle olsa gelışmiyormuş.kan tahlılı sonuçları çarşamba çıkacak bakalım onlar nasıl çıkacak bilmiyrm ama.ense kalınlıgı kalp sorunu olabilecegıne işaretmış.eve kendımı nasıl attıgımı bılmıyrm kızlar
geldim ben ikili test ve ense ölçümünden.çok cnm sıkkın dualarınıza ihtiyacımız var ense kalınlıgı çok yuksek çıktı 3,5 çıktı kabul edılebilir rakam 3 müş.down sendromu veya mongol degıldır çünku burnu gelişmiş dedi öyle olsa gelışmiyormuş.kan tahlılı sonuçları çarşamba çıkacak bakalım onlar nasıl çıkacak bilmiyrm ama.ense kalınlıgı kalp sorunu olabilecegıne işaretmış.eve kendımı nasıl attıgımı bılmıyrm kızlar
sagolun arkadaşlar dualarınız için içimden kötu geçirmek istemyrm ii düşünmek istiyorum bende çok okumuştum yanlış ölçulmesının mumkun oldugunu ama doktor o kadar detaylı baktı kı ben zaten o an anladım kotu bişey oldugunu yarım saat ilgilendi benle tekrar tekrar ölçtu.Allah'ım çok buyuk derdimize derman bulacaktır yarabbim.kardeşimi aradım doktor bahsetmıştım sıze yuksek ama panık yapma dedi
karından su alarak en net ve kesın sonucu alıyorlarmış kromozon bozukluklarında çarşamba kendı kan tahlıllerini aldıktan sonra birdaha baktır bska yerde ultrasonla ense kalınlıgına dha sonra doktorun zaten ister karından su alınmasını dedi.lütfen her okuyan sadece bizim için Allah'tan ŞİFA ve Yardım dilesin sadece buna ihtiyacımız var
arkadaşlar bana da cevap verin 11 mi yoksa 12 haftalıkken mi yaptırayım ikili testi
yok canım niye unutalım ben hatırladım valla:lepi: bana o test yapılmadı o neki canım? birde şeker ve yüksek tansiyon gebeliğe bağlı çıkan bir rahatsızlık ırsilikle alakalı değil. bu risk hepimiz için var yani içini ferah tut. yediklerine dikkat et genede.tuzluyu tatlıyı çok kaçırmamamız gerekli.
canım sorma ya ne olacak halimiz zaten normalde de sulugözün tekiyim şimdi daha fena. birde çocuklara hiç dayanamıyorum bizde çocuk olduk sonuçta o çocuğun hislerini anlayabiliyorum. senağlama
teşekkürler canım.. sana da geçmiş olsun şimdiden..[/FONT]10.haftanın içindeyiz canım. bilmiyorumki sanki böle ağrıdıkca mıdemde bulanıyo.dedğiğin gibi geçmezse gidicem mutlaka. sanada geçmiş olsun acil şifalar.dikkat et kendıne sakın.
Teşekkür ederim kızlar,
içime su serptiniz bende az önce araştırdım tam da senin dediğin gibi korkulacak bişey yokmuş daha önce geçirdiğim enfeksiyonu gösteriyormuş yani şu an herşey normalmiş
Allah razı olsun sizlerdem arkadaşlar
valla canım çok iyi yapmışsınız. ben bu tarz adamları hiç mi hiç anlamam.. alsan ne olacak odun kafalı! bi evlat sevindiricen. öküz her yerde öküz işte... çok şükür Allah'ıma, bazen sınandığımı düşünürüm, bana da denk gelir. teyze,amca olsun, küçük çocuklar olsun çok denk gelir bana. geçen simit alıyorum okula giderken. teyzenin biri geldi , kızım bana da alıver dedi. nolcak sanki alıverse gıccccık oluyorum! :kötükedihüso:sağlık olarak hamd olsun iyiyim ama duygusalım bu ara dün bi ağlayasım vardı zaten ayıptır sölemesi canınız çekmesin ne oluryasakkelime dond.yemeye gittik eşimle ay bir çocuk geldi dondurmacıya bir adam çocuğu mu bilmiyorum ona dond.alırken bir baktı onların eline banada alsa der gibi bende oturmuşum çocuğun hereketlerini izliyrm önce adam onada alacak zanettim baktım onlarla alakası yok bu çocuğun, onlarla çıktı dışarı eşime giden çocuğa dondurma alsana dedim oda dışardan yakaladı çocuğu getirdi seç hangisinden alacaksan canım dedi ay aldı gitti ama ben koptum tabi o anda.sonra eve geldim gene ağladım aklıma bir şeyler geldikçe eşimde soruyo ne oldu ne oldu diye yok bişey ağlıyorum diyorum sebepsiz yere ağlanırmı diyo :1shok: ayy ne konuştum hee
bernacım bu arada o balgam illeti bendede var midem bulanmasa bile boğazımda olması midemi bulandırıyor onun yüzünden çıkartıyorum arada.dikkat et kendine sende.benim içinde gez ben çalışıyom çünküsenağlama
Ben de salçalı yemek yiyemiyorum. Kahvaltı iyi yapabildiğim tek öğün. Doktora pazartesi gideceğim, ikili testten bahseder herhalde o zaman
sagolun arkadaşlar dualarınız için içimden kötu geçirmek istemyrm ii düşünmek istiyorum bende çok okumuştum yanlış ölçulmesının mumkun oldugunu ama doktor o kadar detaylı baktı kı ben zaten o an anladım kotu bişey oldugunu yarım saat ilgilendi benle tekrar tekrar ölçtu.Allah'ım çok buyuk derdimize derman bulacaktır yarabbim.kardeşimi aradım doktor bahsetmıştım sıze yuksek ama panık yapma dedi
karından su alarak en net ve kesın sonucu alıyorlarmış kromozon bozukluklarında çarşamba kendı kan tahlıllerini aldıktan sonra birdaha baktır bska yerde ultrasonla ense kalınlıgına dha sonra doktorun zaten ister karından su alınmasını dedi.lütfen her okuyan sadece bizim için Allah'tan ŞİFA ve Yardım dilesin sadece buna ihtiyacımız var
kız Allah korusun=) anasını o kadar seviyorsa yanında kalır sen merak etmemerhaba kızlar
benim 2gün önce hafif bir lekelenmem oldu korktum hastaneye gittim hemen yatış verdiler serum taktılar bugün öğlen çıktım tekrar lekelenmem olmadı ama hepsi sıkıntıdan stresden arkadaşlar
hamile kaldığımdan beri teker teker biri bitip biri başlıyor dertlerin buna da şükür diyorum allah başka yaşatmasın
bebeğime annen seni çok seviyor sen üzülme tamammı diyorum ama anlıyor benim üzgün olduğumu amaaaan annemin bu kadar sıkıntı çektiği dünyaya gelip napacam en iyisi cennete geri gideyim demez inşallah
hadi görüşürüz şekerler....
selam kızlar..sanırım bugün kötü gün...benimde kanamam oldu...cok kötüyüm.dr aradım ulaşamadım...cok kötüyüm( çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?