günaydın canım benim nolsun ya yemekte sınır tanımıyorum.çok duygusallaştım ama sor hangi konuda sadece yemek şahika igibi oldum önümden yemek alanı parçalıyorum.sabah eşim son peyniri yedi diye ağlamaktan bi hal oldum ama o bebeğindi ya.insan bi sorar yiyecen mi diye.eskiden bağırıp çağırırdım şimdi habire ağlıyorum off ya pln79 a çok üzüldüm umarım güzel haberlerle gelir.dualarımız onunla.esraaaa günaydın şekeriimmm, nasılsın?
günaydın canım benim nolsun ya yemekte sınır tanımıyorum.çok duygusallaştım ama sor hangi konuda sadece yemek şahika igibi oldum önümden yemek alanı parçalıyorum.sabah eşim son peyniri yedi diye ağlamaktan bi hal oldum ama o bebeğindi ya.insan bi sorar yiyecen mi diye.eskiden bağırıp çağırırdım şimdi habire ağlıyorum off ya pln79 a çok üzüldüm umarım güzel haberlerle gelir.dualarımız onunla.
ah canım yaa... ben sana alayım peynir ama sen ağlama!!! kaydirigubbakcemile5 biraz yoğurt sür varsa onla karşıla ihtiyacını, bebek alır kalsiyumu merak etme. ne demişler her hamilelik bi diş... oolmadı senin kalsiyumları alır bücürük :roflol:
pln79 da inşallah iyi haberlerini alıp paylaşacak bizimle!!! :Saruboceq:
inşallah zaten bu işler hassas.çok özel yerlerde yaptırmak lazım.allah razı olsun ya bulduğun en sert peynirleri al kafasını kırmayı planlıyorum
yok yok kıyamazsın sen... orda mı eşin? a.s
işi vardı olayın üzerine çıkmak zorunda kaldı anlayacağın yarım kaldım:))bekliyoruz şimdi performansına bağlı ya eskiden küssemde hemen geçerdi öyle uzatma huyum yoktu.şimdi ciddi ciddi kırılıyorum.ve açıklama yapmıyorum onun çözümü bulmasını istiyorum tabi bi erkek için çok şey istiyorum.neyse ya şimdi gülerek gelir şaklabanlıklarına başlar seninde başını ağrıtmayayım.teşk ilgin için.ama hamileleik bazı şeyleri anlamam için iyi süreç oldu.dün okuldaydım bizim müdür geçti karşıma hatır hutur elma yiyor.ben görmedim ilk.kızlarda farketmiş benim görmemem için uğraşıyolarmış:))ben aa müdür elma yiyo deyince aldı bunları bi telaş bi yerden elma buldular bana getirdiler.habire müdüre de söyleniyolar insan hamile kadının karşısında elma yermi diye.ben o durumu o kadar anlamadım ama kadınlar ne kadar dikkat ediyolar erkeklerse hiiiç umurlarında değil.bi de benim bile farkında olmadığım bişey bebekli kadınların en büyük sıkıntısıymış.merdivenlerden bebek arabalarını geçirmek çok zor oluyo haliyle ve bunu sadece kadınlar farkediyomuş ve sadece kadınlar yardım ediyomuş.erkeklerse görmeden geçip gidiyomuş.bırak erkekleri ben bile ne kadar zor durumda olduklarını farketmiyodum.şimdi dikkat ediyorum meğer ne zormuş hem bebek hem bebek arabasını öyle alt geçit merdivenlerden geçirmek.
selam kızlar..sanırım bugün kötü gün...benimde kanamam oldu...cok kötüyüm.dr aradım ulaşamadım...cok kötüyüm( çok üzgünüm:
Canım benm de 2kez oldu öyle birşey.Dr. yat ve yorma kendini dedi.Ben de öyle yaptım.Ama düşük için de hap içiyorum sanırım senin de içmen gerekiyor.Dr.una ulaşamadıysan başka bir dr.a git bence.En azından için rahatlar çok geçmiş olsun
Canımmm çok sağol...Başından beri progestan ve bebe aspirini alıyorum...bu benim 3.gebeliğim...2 kez düşük yaptım o sebeple çok korkuyorum...bugün yatıyorum...Dün nöbette idim...Sanırım biraz yoruldum ve başka bir sorunum kabızlığım var 3-4 gündür,biraz zorlandım canım,ıkındım filan sanırım ondan oldu...bugün birşey yok,umarım da olmaz...artık 10.haftayı yarıladık diye seviniyorken,birden böyle birşey olması beni çok üzdü,inan dün gece uyumadım desem yeri....KIZLAR SİZ SİZ OLUN SAKIN KABIZ OLUP IKINMAYIN!!!!!!senağlama
Canımmm çok sağol...Başından beri progestan ve bebe aspirini alıyorum...bu benim 3.gebeliğim...2 kez düşük yaptım o sebeple çok korkuyorum...bugün yatıyorum...Dün nöbette idim...Sanırım biraz yoruldum ve başka bir sorunum kabızlığım var 3-4 gündür,biraz zorlandım canım,ıkındım filan sanırım ondan oldu...bugün birşey yok,umarım da olmaz...artık 10.haftayı yarıladık diye seviniyorken,birden böyle birşey olması beni çok üzdü,inan dün gece uyumadım desem yeri....KIZLAR SİZ SİZ OLUN SAKIN KABIZ OLUP IKINMAYIN!!!!!!senağlama
çok haklsın cnm...Ben dün hem nbtte yoruldum hemde ıkındım kabız olduğum için...umarım Rabbim bize bunları konuştuğumuz günleri de gösterir...Aminnnnkesinlikle haklısın canım.
yukarılara uzanmayın, özellikle ileriki dönemlerde. kordon kopmasına kadar varabiliyor iş.
ağır kaldırmayın diyorlar ya hele ilk üç ay dolu çaydanlık bile ağırdan sayılıyor, çok dikkkat edin. eşinizden riza edin bu tür şeyleri.
aklınıza geldikçe de bence yazın ki bilgilenelim. bi de şu cinsiyetler belli olsun da daha detaylı konuşmalar yapacağız artık.. cicileri almaya başlayacağız. ne heyecanlı bi durum yaa =))))
canım çok sağol...bende daha evvel yaptığım düşükler sebebi ile çok tedirginim..Devam etmiyor.Zaten sadece peçeteye geldi kan.ama peçeteyi kirletecek kadar çoktu...Rabbim yArdımcımız olsun...AMİNNN...Serayp, önceki bebeğini dokuz haftalık kaybetmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım. Devam etmediğine göre önemli bir şey yok demek ki. Allahım kortuğumuza uğratmasın hiçbirimizi.
Merhaba canım.Ben de aralık ayı annesiyim.8+1 haftamızdayız.Bende de zaman zaman kanama oluyor canım.Ama bebeğin durumu gayet iyi.kalbi atıyor,gelişimi normal.Rahimimde bir hematom varmış kanamayı neden olan oymuş.Doktorum bana 12 ayına kadar kalkma hep yat kendini yoracak şeyler yapma dedi.Bende doktorun söğlediklerine devam ediyorum canım.Artık 10 gündür kanamam da yok.Bence sıkma canını.Ama kendini yorma çok ayakta kalma.Hele kabızlıkkk kesinlikle olmaz.Duphalac şurubu ala bilirsin canım.Tanrım bize ve bebişlerimize sağlık versin canım.Kendine dikkat et..
Bilmem mi canım benm de kaç günüm,kaç gecem zehir oldu öyle.İlkinde ben de ıkınmadan olduunu düşünmüştüm.Seni okuyunca bu düşüncem daha da netleşti.Dr.um kabızlık çok tehlikeli hamilelikte demişti.Kayısı ye ve kompostosunu da iç demişti.Bazıları da reçelini suda eritip gece yatmadan bir bardak içiyormuş okumuştum.Tavsiye ederim canım ben yedim o bşle işe yaradı2. kez olunca ultrasona atmıştım kendimi korkudan.Ama bir hafta önce göremediğimiz bebişimizi ve kalp atışını gördük çok güzeldi:)
Dr. yoğun ve pıhtılı kanama olmadıkça korkmayın dedi bana.Tek yapacağı n şey var hapını içip yatmak.Ve tabiki olumlu düşünmek:1hug:
Hem bak sen de önlemini alıp hap kullanıyormuşsun korkmana hiç gerek yok canım.Alabiliyorsan izin al işten bir süreliğine.Alamazsan da çok yormamaya çalış kendini.Bende progestan ve bebe aspirini içiyorum.İnş.birdaha böyle şeyler yaşamayız.
Nehircim sağol arkadaşım içimi rahattın,yalnız değilim bunu anladım...Ben vardiyalı çalışıyorum,sadce nöbetlere gidiyorum,mesela şimdi çarşambaya kadar evdeyim,çarşamba gideceğim nöbete...önerilerin için çok sağol hemşerim :))bartın dayım ben bu arada
Oohh iyiymiş canım çarşambaya kadar evde olman sen yat her şey eşinden sorumlu olsun:jeyyar:
Evet yakınmışız canım ama ben Bartına gitmedim sanırım.Amasraya giderken geçmiştik galiba sadece.Teyze kızım orda okudu benm.Sen gelmişsindir buraya sanırımkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?