selam kızlar bende 2009 aralık annesi olucam inş. şu an 9 hafta 2 günlüğünüz çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
arkadaşlar benim çok midem bulanıyo ve çok iştahsızım. hiç bişey yiyemiyorum. bulantı için emadur tablet verdi doktorum.hap şeklinde kullanmak istemeyince fitil olrak verdi ama oda bulantımı azalttı, tamamen geçirmedi. midem bulanmasa bile hiç bi şey yiyemiyorum. sizin böyle sorunlarınız var mı, neler yapıyosunuz?
benim çocukluğumun yaz tatillerinin yarısı orada geçti kozluda kılıç ta...çok güzel anılarım vardır...Hala ayda en az 1 kere geliriz..Şimdi daha cok geliriz sanırım demirparkdan ötürü...:):teytey:sende gel misafirim ol...gezeriz amasra,inkum:):lepi:
canım merhaba ,geldim ben ikili test ve ense ölçümünden.çok cnm sıkkın dualarınıza ihtiyacımız var ense kalınlıgı çok yuksek çıktı 3,5 çıktı kabul edılebilir rakam 3 müş.down sendromu veya mongol degıldır çünku burnu gelişmiş dedi öyle olsa gelışmiyormuş.kan tahlılı sonuçları çarşamba çıkacak bakalım onlar nasıl çıkacak bilmiyrm ama.ense kalınlıgı kalp sorunu olabilecegıne işaretmış.eve kendımı nasıl attıgımı bılmıyrm kızlar
bizde senin için dua ediyoruz canım.sagolun arkadaşlar dualarınız için içimden kötu geçirmek istemyrm ii düşünmek istiyorum bende çok okumuştum yanlış ölçulmesının mumkun oldugunu ama doktor o kadar detaylı baktı kı ben zaten o an anladım kotu bişey oldugunu yarım saat ilgilendi benle tekrar tekrar ölçtu.Allah'ım çok buyuk derdimize derman bulacaktır yarabbim.kardeşimi aradım doktor bahsetmıştım sıze yuksek ama panık yapma dedi
karından su alarak en net ve kesın sonucu alıyorlarmış kromozon bozukluklarında çarşamba kendı kan tahlıllerini aldıktan sonra birdaha baktır bska yerde ultrasonla ense kalınlıgına dha sonra doktorun zaten ister karından su alınmasını dedi.lütfen her okuyan sadece bizim için Allah'tan ŞİFA ve Yardım dilesin sadece buna ihtiyacımız var
ikili testler 11 ila 14. haftalar arasında yapılıyor canım.arkadaşlar bana da cevap verin 11 mi yoksa 12 haftalıkken mi yaptırayım ikili testi
mervecim canım yüreği güzel arkadaşım herşey yoluna girecek sabır biraz tatlımmerhaba kızlar
benim 2gün önce hafif bir lekelenmem oldu korktum hastaneye gittim hemen yatış verdiler serum taktılar bugün öğlen çıktım tekrar lekelenmem olmadı ama hepsi sıkıntıdan stresden arkadaşlar
hamile kaldığımdan beri teker teker biri bitip biri başlıyor dertlerin buna da şükür diyorum allah başka yaşatmasın
bebeğime annen seni çok seviyor sen üzülme tamammı diyorum ama anlıyor benim üzgün olduğumu amaaaan annemin bu kadar sıkıntı çektiği dünyaya gelip napacam en iyisi cennete geri gideyim demez inşallah
hadi görüşürüz şekerler....
günaydın bahar'cım. Nsılsın?kızlarrr günaydın herkeseeee
valla okudum ve şimdi bitirebildim.herkes geçmişimi okuyor nerdesiniz
oooo seni gezinti seni. bursa'da gezilecek yer canım.günaydın herkeze..birkaçgündür gelemedim arkadaşım var antalyadan...3 gündürde işe gelmediğim için nete giremedim bursanın altını üstüne getirdik diyebilirim...ama sizi çok özledim kızlar...herkez iyidir işallahh...yeni havadisler varmı ???geçmişi okumaya çalıştım ama bıraktım çook yazmışsınız yaasırnaşık şey
buarada geçen cuma doktora gittik ama kalp atışlarını göremedik çok moralim bozuldu 2 gün etkisinden kurtulamadım....doktorda çook küçük daha kese güzel büyümüş bence burada ama geç döllenme olduğundan küçük daha dedi(((((((((((((((ogün 7 haftalıktım ama doktor tahminen 5 haftalık dedi...belki ocak annesi olabilirim diye düşündüm bende....o önemli değilde hala düşünüyorum allahım bu cuma gelsede hayırlısıyla görsek diyorum....işallahhh görebiliriz..olumsuzunu düşünmek bile istemiyorummmmmmm:çok üzgünüm:
geldim geldim canım benim.meralcim hiç sesin çıkmıyor kuzum hayırdır ???
çok şükür mide bulantısından yana pek şikayetim olmadı halada aynı şekildeyim.gunaydın kızlar salak salak dolaşıyorum ortalarda şu çrşamba gunu gelsede biiraz rahatlasam
midesi bulanan arkadaşlar inananın 1 hafta 10 gun içinde hiçbirşeyiniz kalmayacak aynısını yaşadım kabus gıbıydı ama çok kısa zamanda geçiyor tek derdimiz mide bulantımız olsa keşke.aç kalmaya izin vermeyın acıkmdan birkaçtanne çubuk veya grisini yiyin ii geliyor
slm canııııımmmkızlar ben sıze artık yestısemıyorum yaaa
ancak okuyabılıyorum
esımde 1 hafta ızınlıydı evdeydı ıyıce uzak kaldım
neler yapıosunuz herkes ıyıdır bebıslerıyle ınsallah...
ben ıyıyım bulantılarımda gıttı
kanamam ıcın kullandıgım crınone jelde bıttı
umarım sorunsuz boyle dvm eder...
iyiyim meralcim cnm çalışmak istemiyo sallıyorum bende. pek keyfim yok daha açılmadı uykum eve gidesim var :)
günaydın bende geldimarkadaşlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?