2009 Aralık Anneleri

arkadaşlar benim çok midem bulanıyo ve çok iştahsızım. hiç bişey yiyemiyorum. bulantı için emadur tablet verdi doktorum.hap şeklinde kullanmak istemeyince fitil olrak verdi ama oda bulantımı azalttı, tamamen geçirmedi. midem bulanmasa bile hiç bi şey yiyemiyorum. sizin böyle sorunlarınız var mı, neler yapıyosunuz?

Valla ben de bulantıdan çıkarmaktan berbat bir gün geçirdim bugünn.dr. ilaç da vermiyoosenağlama

Yaa inş. canım ben de beklerim seni.Ben merkezde değil Ereğlideyim.Demirparka gezmeye gittik eşimle 1-1,5 ay önce falan.Çok fazla yer açılmamıştı henüz ozaman.Kusura bakma bişey demeden çıktım bugün mide bulantılarım arttı yine azalmıştı bi ara.Ama bugn çok kötü geçtibenneyaptımki

kızlaar günaydın...hayırlı haftalar....ben az sonra dr a gidecem....gelince yazarım size....ıNŞALLAH kötü bi şey söylemez...dikkat edin kendinize ....hepinizi öpüyorummm

günaydın arkadaşlar. bugün raporum bitti. bu bulantıyla çalışmak ne kadar zormuş. helede ders anlatmak konuştukça midem bulanıyo benim ya

günaydın herkeze..birkaçgündür gelemedim arkadaşım var antalyadan...3 gündürde işe gelmediğim için nete giremedim bursanın altını üstüne getirdik diyebilirim...ama sizi çok özledim kızlar...herkez iyidir işallahh...yeni havadisler varmı ???geçmişi okumaya çalıştım ama bıraktım çook yazmışsınız yaasırnaşık şey
buarada geçen cuma doktora gittik ama kalp atışlarını göremedik çok moralim bozuldu 2 gün etkisinden kurtulamadım....doktorda çook küçük daha kese güzel büyümüş bence burada ama geç döllenme olduğundan küçük daha dedi(((((((((((((((ogün 7 haftalıktım ama doktor tahminen 5 haftalık dedi...belki ocak annesi olabilirim diye düşündüm bende....o önemli değilde hala düşünüyorum allahım bu cuma gelsede hayırlısıyla görsek diyorum....işallahhh görebiliriz..olumsuzunu düşünmek bile istemiyorummmmmmm:çok üzgünüm:

gunaydın kızlar salak salak dolaşıyorum ortalarda şu çrşamba gunu gelsede biiraz rahatlasam
midesi bulanan arkadaşlar inananın 1 hafta 10 gun içinde hiçbirşeyiniz kalmayacak aynısını yaşadım kabus gıbıydı ama çok kısa zamanda geçiyor tek derdimiz mide bulantımız olsa keşke.aç kalmaya izin vermeyın acıkmdan birkaçtanne çubuk veya grisini yiyin ii geliyor

canım merhaba ,
gönlünü ferah tut lütfen. ve ne olur bol bol dua et. hem kendin hemde bizim için.
bak göreceksin sağlıklı bir şekilde bebişini kucağınada alıcaksın.

bizde senin için dua ediyoruz canım.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

arkadaşlar bana da cevap verin 11 mi yoksa 12 haftalıkken mi yaptırayım ikili testi
ikili testler 11 ila 14. haftalar arasında yapılıyor canım.

mervecim canım yüreği güzel arkadaşım herşey yoluna girecek sabır biraz tatlım

kızlarrr günaydın herkeseeee
günaydın bahar'cım. Nsılsın?

herkes geçmişimi okuyor nerdesiniz
valla okudum ve şimdi bitirebildim.
bir yandan iş bir yandan kızlar. kopamıyorum ayol ne yapayım.

oooo seni gezinti seni. bursa'da gezilecek yer canım.
nilüfer'cim kuzucun minikse dr amcası yada teyzesi de kalbini dinletemediyse suç kimde cnm.
sen yüreğinin ferah tut cnm.
cuma hayırlı haberlerini alacağımıza emininm.

kızlar ben sıze artık yestısemıyorum yaaa
ancak okuyabılıyorum
esımde 1 hafta ızınlıydı evdeydı ıyıce uzak kaldım
neler yapıosunuz herkes ıyıdır bebıslerıyle ınsallah...
ben ıyıyım bulantılarımda gıttı
kanamam ıcın kullandıgım crınone jelde bıttı
umarım sorunsuz boyle dvm eder...

çok şükür mide bulantısından yana pek şikayetim olmadı halada aynı şekildeyim.
sadece sık sık birşeyler yemem gerekiyor. midem boşaldığı anda içim bayılıyor o kadar.

çarşamba günü hayırlı haberlerini alıcaz rahat ol.

slm canııııımmm
ben iyiym çok şükür,
sendende güzel haberleri almak mutlu ettialkisalkisalkis

iyiyim meralcim cnm çalışmak istemiyo sallıyorum bende. pek keyfim yok daha açılmadı uykum eve gidesim var :)

ana ne oldu akşam uyumadım mı yoksa uykuya doyamadınmı:uhm:
yarın evdesindir herhalde yatarsın öğlene kadar:sm_cool:
keyifsiz oluş sebebimde uykunun olması hıııı.
ooooofffffffff yapma uyan canım yaaaaaaaaa.
ya da tlf ver ben sana biruzun hava okuyumda bak nasıl açılırsın gör:roflol::roflol:
bende erken kaçmayı düşünüyorum aslında. mesela 4 gibi:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…