2009 Aralık Anneleri

hazancım günaydın.
bugün erkencisin şekerim.
seni hep öğleden sonraları burada görmeye alışmıştık.
ben bombayım yine cnm.
sen nasılsın?

ay şekerim sabahları çok iş oluyor fırsat bulamıyorum bede çok iyi başlamıştım güne ama iş yeride biraz canımı sıktılar tartıştım sinirlerim bozuldu ama şimdi iyiyim sizinle sohbet ediyorum baksana ohhh işlerde çarşambaya kalsın kaydirigubbakcemile3

sıkma canını sen
herşeyi boşver cnm.
kendine ve bebişine dikkat et yeter

bende öyle yapıyorum canım cumartesi günü gelsede bebişimi bir daha görsem hem o gün ikili test de yapılacak şimdiden sıkıntısı bastı oyy

bende öyle yapıyorum canım cumartesi günü gelsede bebişimi bir daha görsem hem o gün ikili test de yapılacak şimdiden sıkıntısı bastı oyy

rahat ol
bende merak ediyorum 30 mayıs dad ben göreceğim kuzumu teyzesi.
en son 18 nisan da görmüştüm.
küçücüktü. aradan 1,5 ay geçmiş olacak way be

ay evet yaa bende 3 hafta önce görmüştüm özledim yaa

teyzesi bebişime ilk hediyelerini halası almış bebek arabası almış hediye olarak yanında ufacık ufacık giysiler almış ay bir eldivenleri var bayıldım çok duygulandım ağlayacaktım nerdeyse

aayyyy ne güzel.
bizde henüz hareket yok. hele biraz daha büyüyeyim ondan sonra başlarız bizde alışverişlerealkisalkisalkis

işallahh canımcmm ...doktorcuğumuzda bence burada herşey normal gidiyor ama görelim bebişimizi içimiz rahat etsinn dedii...

kızlar buarada bebişimiz için çok hayırlı bir iş yapıyoruz herkeze tavsiye ederim...
bebğimizin kordon kanını aldıracağız...onkim yapacak kısmetse..2500lira.....ileride bebeğinize kendinize bile kullanılabiliyor...birden fazla kullanılabiliyormuşş

aaaaa aaaaaaa hiç böyle birşey duymadım ben cnm:uhm:

aaaaa aaaaaaa hiç böyle birşey duymadım ben cnm:uhm:

canım merak ettiğin bişi varsa bana sorabilirsin ben güzelce araştırdım hatta biraz öncede kendileri aradı..süper bişey muhakkak herkez yaptırmalı birkere o şans var oda doğumda oluyor canım...onkim diye nettende bakabılıorsın

cnm ben duymuştum ama birden fazla kişiye kullanabileceğini bilmiyordum

hatta netten bilgi formuda doldurabılırsın onlar arıyorlar canım...aklındaki bütün soruları sorabılırsın ozaman...

peki bu parayı ödetikten sonra ara ödemeleri var mı cnm

taksıt imkanı var canım7-8 dedi ama 12 ye kadar çıkarlar bence.....
ayrıca peşin ödemede yüzde 10 indirimliymiş....
evet tatlım bırden fazla kullanılıyor...hatta allah göstermesin ama anneye babaya bi hastalık olsa onlardada kullanılıyor...yarın birgün çocuğunuza kardeş olduğunda onada kullanılabılıyormuş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…