hazancım günaydın.
bugün erkencisin şekerim.
seni hep öğleden sonraları burada görmeye alışmıştık.
ben bombayım yine cnm.
sen nasılsın?
kaçta yanıma gel o zaman uykum açılır :))
sıkma canını senay şekerim sabahları çok iş oluyor fırsat bulamıyorum bede çok iyi başlamıştım güne ama iş yeride biraz canımı sıktılar tartıştım sinirlerim bozuldu ama şimdi iyiyim sizinle sohbet ediyorum baksana ohhh işlerde çarşambaya kalsın kaydirigubbakcemile3
bende öyle yapıyorum canım cumartesi günü gelsede bebişimi bir daha görsem hem o gün ikili test de yapılacak şimdiden sıkıntısı bastı oyy
aayyyy ne güzel.ay evet yaa bende 3 hafta önce görmüştüm özledim yaa
teyzesi bebişime ilk hediyelerini halası almış bebek arabası almış hediye olarak yanında ufacık ufacık giysiler almış ay bir eldivenleri var bayıldım çok duygulandım ağlayacaktım nerdeyse
canım merhaba ,
gönlünü ferah tut lütfen. ve ne olur bol bol dua et. hem kendin hemde bizim için.
bak göreceksin sağlıklı bir şekilde bebişini kucağınada alıcaksın.
bizde senin için dua ediyoruz canım.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
ikili testler 11 ila 14. haftalar arasında yapılıyor canım.
mervecim canım yüreği güzel arkadaşım herşey yoluna girecek sabır biraz tatlım
günaydın bahar'cım. Nsılsın?
valla okudum ve şimdi bitirebildim.
bir yandan iş bir yandan kızlar. kopamıyorum ayol ne yapayım.
oooo seni gezinti seni. bursa'da gezilecek yer canım.
nilüfer'cim kuzucun minikse dr amcası yada teyzesi de kalbini dinletemediyse suç kimde cnm.
sen yüreğinin ferah tut cnm.
cuma hayırlı haberlerini alacağımıza emininm.
kızlar buarada bebişimiz için çok hayırlı bir iş yapıyoruz herkeze tavsiye ederim...
bebğimizin kordon kanını aldıracağız...onkim yapacak kısmetse..2500lira.....ileride bebeğinize kendinize bile kullanılabiliyor...birden fazla kullanılabiliyormuşş
aaaaa aaaaaaa hiç böyle birşey duymadım ben cnm:uhm:
kızlar buarada bebişimiz için çok hayırlı bir iş yapıyoruz herkeze tavsiye ederim...
bebğimizin kordon kanını aldıracağız...onkim yapacak kısmetse..2500lira.....ileride bebeğinize kendinize bile kullanılabiliyor...birden fazla kullanılabiliyormuşş
peki bu parayı ödetikten sonra ara ödemeleri var mı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?