canım merak ettiğin bişi varsa bana sorabilirsin ben güzelce araştırdım hatta biraz öncede kendileri aradı..süper bişey muhakkak herkez yaptırmalı birkere o şans var oda doğumda oluyor canım...onkim diye nettende bakabılıorsın
selam canımselam kızlar nasılsınızzzzzzzzhihoyyyt
taksıt imkanı var canım7-8 dedi ama 12 ye kadar çıkarlar bence.....
ayrıca peşin ödemede yüzde 10 indirimliymiş....
evet tatlım bırden fazla kullanılıyor...hatta allah göstermesin ama anneye babaya bi hastalık olsa onlardada kullanılıyor...yarın birgün çocuğunuza kardeş olduğunda onada kullanılabılıyormuş.....
nilüfercim tşk ederim netten araştırıcam
günaydın kızlarrrr nasılsınız?bugün biraz geciktim..sabah kardeşimin okuluna gittimm...anca kahvaltı falan derken geçmişi okudum biraz anca bu saat olduu..hafta sonunuz nasıldı ?benim annecim ve kız kardeşim izmir den geldiii...
bu arada bizde kök hücresini saklayacağız ..doktorumuzun tavsiye ettiği banka neresi olursa orada saklayacağız..
nilüfercim araştırdım ben de .Kordon kanının saklanması maliyeti 2500 YTL İkinci seneden itibaren yılda 100 Euro alıyolar ama süper bişi bence imkanı olan yaptırmalı diye düşünüyorum
bak bunu atlamışlar demek..100euro olayını anlatmadılar....yıllıkmı alıyorlar aylıkmı???yıllıksa iyiymiş canım...
imkanı olan yaptırsın tabi..hatta son paramı bile verebilirim bu iş için..nekadar önemli birşey....bizde araştırmamızı yaptık kararımızıda verdik...çok içimize sindi..
günaydın canımben iyiyim sen nasılsın senin hafta sonu süper geçmiş annenle kardeşine kavuşmuşsun benim hafta sonu da süperdi eşimle birlikte eğlendik bol bolhihoyyythihoyyyt
doyamıyor dimi insan hafta sonuna:lepi:
ay şekerim sabahları çok iş oluyor fırsat bulamıyorum bede çok iyi başlamıştım güne ama iş yeride biraz canımı sıktılar tartıştım sinirlerim bozuldu ama şimdi iyiyim sizinle sohbet ediyorum baksana ohhh işlerde çarşambaya kalsın kaydirigubbakcemile3
evt canım çok güzel bir düşünce..buarada büyük ihtimal sanada onkim diyecekler jimerde büroları var zaten tatlım..ben baya araştırdım bilgi aldım kısmetse gülin hanımla onkim yetkilisi alacaklar)))))
buarada jale hanım ayrılıyormu jimerden seçil öyle birşey duydum ama yınede ben tam bilmiyorum öylesine bir duyum aldım...haberin olsun canımcımmm...
bu arada hiiirrrkeslere merhabaaaa! nasılsınız süper anneler!? :Şeniz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?