2009 Aralık Anneleri

dur ben bir aratırma yapayım
selam kızlar nasılsınızzzzzzzzhihoyyyt
selam canım

araştırmakta fayda var kızlar.
bu arada ben yemeğe çıkıyorum.
herkeze afiyet olsun.
öpüldünüz

nilüfercim araştırdım ben de .Kordon kanının saklanması maliyeti 2500 YTL ıkinci seneden itibaren yılda 100 Euro alıyolar ama süper bişi bence imkanı olan yaptırmalı diye düşünüyorum

günaydın kızlarrrr nasılsınız?bugün biraz geciktim..sabah kardeşimin okuluna gittimm...anca kahvaltı falan derken geçmişi okudum biraz anca bu saat olduu..hafta sonunuz nasıldı ?benim annecim ve kız kardeşim izmir den geldiii...

bu arada bizde kök hücresini saklayacağız ..doktorumuzun tavsiye ettiği banka neresi olursa orada saklayacağız..

günaydın canımben iyiyim sen nasılsın senin hafta sonu süper geçmiş annenle kardeşine kavuşmuşsun benim hafta sonu da süperdi eşimle birlikte eğlendik bol bolhihoyyythihoyyyt

bu arada bizde kök hücresini saklayacağız ..doktorumuzun tavsiye ettiği banka neresi olursa orada saklayacağız..

evt canım çok güzel bir düşünce..buarada büyük ihtimal sanada onkim diyecekler jimerde büroları var zaten tatlım..ben baya araştırdım bilgi aldım kısmetse gülin hanımla onkim yetkilisi alacaklar)))))
buarada jale hanım ayrılıyormu jimerden seçil öyle birşey duydum ama yınede ben tam bilmiyorum öylesine bir duyum aldım...haberin olsun canımcımmm...

nilüfercim araştırdım ben de .Kordon kanının saklanması maliyeti 2500 YTL İkinci seneden itibaren yılda 100 Euro alıyolar ama süper bişi bence imkanı olan yaptırmalı diye düşünüyorum

bak bunu atlamışlar demek..100euro olayını anlatmadılar....yıllıkmı alıyorlar aylıkmı???yıllıksa iyiymiş canım...
imkanı olan yaptırsın tabi..hatta son paramı bile verebilirim bu iş için..nekadar önemli birşey....bizde araştırmamızı yaptık kararımızıda verdik...çok içimize sindi..

ben geldim kızlar yemeğe gitmiştim sizede afiyet olsun antalyadada var akdeniz üniv. kordon bankası aslında düşünmek lazım çok faydalı allah korusun ilerisi için

canım yılda 100 euro

ay ay noldu kız hadi dedikodum geldi:roflol:

duymamdım canım şimdi jale cim kıbrısta kongre de çarşamba günü gideceğimm..ama ayrılacak dahi olsa o nerde ben ordayımmmhihoyyyt

Selam kızlar ben geldim...Allah a şükür iyi haberlerle,bebişim gayet iyi...Kanamamın gebelik ile ilgisi yokmuş kese ve bebek gayet normalmiş,dr um öle söyledi...Sakın kabız olma dedi,sizlerde dikkat edin lütfen ve sakın ıkınmayın((yoksa ben gibi tüm bi hafta sonunu ağlayarak geçirirsiniz((hepinizi öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…