bu arada hiiirrrkeslere merhabaaaa! nasılsınız süper anneler!? :Şeniz:
Selam kızlar ben geldim...Allah a şükür iyi haberlerle,bebişim gayet iyi...Kanamamın gebelik ile ilgisi yokmuş kese ve bebek gayet normalmiş,dr um öle söyledi...Sakın kabız olma dedi,sizlerde dikkat edin lütfen ve sakın ıkınmayın((yoksa ben gibi tüm bi hafta sonunu ağlayarak geçirirsiniz ((hepinizi öptüm...
hoş geldin canım hadi gözün aydın aman canım çok dikkat et kendine sabahları ılık su iç kuru kayısı ye
Selam kızlar ben geldim...Allah a şükür iyi haberlerle,bebişim gayet iyi...Kanamamın gebelik ile ilgisi yokmuş kese ve bebek gayet normalmiş,dr um öle söyledi...Sakın kabız olma dedi,sizlerde dikkat edin lütfen ve sakın ıkınmayın((yoksa ben gibi tüm bi hafta sonunu ağlayarak geçirirsiniz ((hepinizi öptüm...
GÖZÜN AYDIN,günaydın kızlarrrr nasılsınız?bugün biraz geciktim..sabah kardeşimin okuluna gittimm...anca kahvaltı falan derken geçmişi okudum biraz anca bu saat olduu..hafta sonunuz nasıldı ?benim annecim ve kız kardeşim izmir den geldiii...
BENİMDE YEMEKTEN SONRA ÇOK UYKUM GELDİ. YÖNETİCİLERİMDEN BİRİ İST. DİĞERİDE ESK GİTTİ. BENDE 45 DK ŞEKERLEME YAPTIM KISLAR. SÜPER İYİ GELDİ.uykum varrr yaaa kafam masaya düşüyor resmen uyukluyorum kızlar yaa mirmirmirmir
MERHABA BERNACIM ,bu arada hiiirrrkeslere merhabaaaa! nasılsınız süper anneler!? :Şeniz:
SÜPEEEEEERSelam kızlar ben geldim...Allah a şükür iyi haberlerle,bebişim gayet iyi...Kanamamın gebelik ile ilgisi yokmuş kese ve bebek gayet normalmiş,dr um öle söyledi...Sakın kabız olma dedi,sizlerde dikkat edin lütfen ve sakın ıkınmayın((yoksa ben gibi tüm bi hafta sonunu ağlayarak geçirirsiniz ((hepinizi öptüm...
seçilcim nbr güzelim? yoğun musun bugünde ?
GÖZÜN AYDIN,
AY NE KAYNAKMUŞSINIZDIIIIIIIIIIIIIIIR.
İŞLER NASIL BAKALIM?
hem kaynattık hem kadıncağız sözdfe tatile geldi ev topladı valla yaa kıyamam
kızlar benım karnım ağrıyor ıkı gundur..ne iş sizce...öyle bi sancıda değil ama hafif hafif karın ağrısı var...adet günüm yaklaşıyor acaba onla ilgisi olabilirmi ki???
GÖZÜN AYDIN,
AY NE KAYNAKMUŞSINIZDIIIIIIIIIIIIIIIR.
İŞLER NASIL BAKALIM?
hem kaynattık hem kadıncağız sözdfe tatile geldi ev topladı valla yaa kıyamam
ANNELERİN HAKKI ÖDENMEZ CANIM.
SEVE SEVE YAPMIŞDIR EMİN OL
evet canım adet gününe yakın günlerde adet günlerinde kasık ağrısı.karın ağrısı ,akıntı fazlalığı normalmiş doktorum söylediiiiiii
kalk biraz hareket et. Kapının önüne çıkıp temiz hava al cnmkıslarrrrrrrrrrr ben bayılacağım uykusuzluktan çoooooooooookkkkkkk uykum var ayyyyy ne yapayım geçsinnnnnnnn bi fikir verin lütfen
kıslarrrrrrrrrrr ben bayılacağım uykusuzluktan çoooooooooookkkkkkk uykum var ayyyyy ne yapayım geçsinnnnnnnn bi fikir verin lütfen
anladım canım bende tahmin etmiştim ama iyi oldu söylediğin.içim rahatladı...alkisalkisalkis
kızlar benım karnım ağrıyor ıkı gundur..ne iş sizce...öyle bi sancıda değil ama hafif hafif karın ağrısı var...adet günüm yaklaşıyor acaba onla ilgisi olabilirmi ki???
valla herzaman denk gelmiyor cnmdemekki yemekten sonra fırsatı bulan uyuyor kaydirigubbakcemile3
sen eve gidince birşey atıştırıp hemen uyu bence.meral valla acayip uykum geldi. naptıysam geçmiyo yapıştı kaldı bana :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?