2009 Aralık Anneleri

hoş geldin canım hadi gözün aydın aman canım çok dikkat et kendine sabahları ılık su iç kuru kayısı ye

canım ya adına çok mutlu oldum rabbim seni ve bebişini korusun

GÖZÜN AYDIN,
AY NE KAYNAKMUŞSINIZDIIIIIIIIIIIIIIIR.
İŞLER NASIL BAKALIM?

uykum varrr yaaa kafam masaya düşüyor resmen uyukluyorum kızlar yaa mirmirmirmir
BENİMDE YEMEKTEN SONRA ÇOK UYKUM GELDİ. YÖNETİCİLERİMDEN BİRİ İST. DİĞERİDE ESK GİTTİ. BENDE 45 DK ŞEKERLEME YAPTIM KISLAR. SÜPER İYİ GELDİ.

bu arada hiiirrrkeslere merhabaaaa! nasılsınız süper anneler!? :Şeniz:
MERHABA BERNACIM ,
NASIL KEYİFLER.
BEN BİRAZ UYUKLADIM FENA DEĞİLİM ŞİMDİ.
BU UYKU HALİ NE OLACAK BÖYLE CANIMmirmirmirmir

SÜPEEEEEER
ÇOK SEVİNDİM, GÖZÜN AYDIN CANIM.
BEN KULLANDIĞIM HAPDAN DOLAYI İNAN HİÇ KABIZ OLMADIM. AMAN NAZAR DEĞMESİNDE. ŞİMDİLİK BU KONUDA ACAYİP RAHATIM.:lepi:

seçilcim nbr güzelim? yoğun musun bugünde ?

iim baharcım sen nasılsın yoğun ALLAH a şükür..bu yoğunlukta c.tesi günü edepsizin birini kovdum bi de ..kadın gözümün içine baka baka yalan söyledi bi de bunu yapan 40 yaşında bir kadın neymiş annesini yoğun bakıma kaldırmışlar ..tamam git dedim kadına evini ararsın annesi çıkmasın mı telefona çıldırdımm...kadını aradım hala yalan söylüyor iş yerine çağırıp kovdum ..ama hala sindiremiyorum ...kötükedihüso

kızlar benım karnım ağrıyor ıkı gundur..ne iş sizce...öyle bi sancıda değil ama hafif hafif karın ağrısı var...adet günüm yaklaşıyor acaba onla ilgisi olabilirmi ki???

kızlar benım karnım ağrıyor ıkı gundur..ne iş sizce...öyle bi sancıda değil ama hafif hafif karın ağrısı var...adet günüm yaklaşıyor acaba onla ilgisi olabilirmi ki???

evet canım adet gününe yakın günlerde adet günlerinde kasık ağrısı.karın ağrısı ,akıntı fazlalığı normalmiş doktorum söylediiiiiii

evet canım adet gününe yakın günlerde adet günlerinde kasık ağrısı.karın ağrısı ,akıntı fazlalığı normalmiş doktorum söylediiiiiii

anladım canım bende tahmin etmiştim ama iyi oldu söylediğin.içim rahatladı...alkisalkisalkis

kıslarrrrrrrrrrr ben bayılacağım uykusuzluktan çoooooooooookkkkkkk uykum var ayyyyy ne yapayım geçsinnnnnnnn bi fikir verin lütfen

kıslarrrrrrrrrrr ben bayılacağım uykusuzluktan çoooooooooookkkkkkk uykum var ayyyyy ne yapayım geçsinnnnnnnn bi fikir verin lütfen

bencede kalk biraz hareket et benimde çoktu 20 dk dolanıyorum arada gelip buraya yazıp tekrar başlıyorum dolaşmaya kaydirigubbakcemile3

kıslar uyanın hadi ya
sitede kaç kişi görünüyor, muhabbete kaç kişi katılıyor.
bahar şekerim uyundun galiba.

senle iki gün aramız cnm benimde dün akşamdan beri ağrımaya başladı ben de korkmuştum demekki normalmiş :1hug:

demekki yemekten sonra fırsatı bulan uyuyor kaydirigubbakcemile3
valla herzaman denk gelmiyor cnm
ama fısatıda bulunca süper oluyor.

meral valla acayip uykum geldi. naptıysam geçmiyo yapıştı kaldı bana :)))
sen eve gidince birşey atıştırıp hemen uyu bence.
erken yatarsan yarına dinç olursun.
ben 21:30 dedimmi yataktayım. kıyamam eşimde benimle tavuklar gibi uyuyor ama hafta sonu saatler şaştı birazcık. cumartesi 01:15 dün ise 23:30 yatış saatlerimdi.
ama iyiyim bakalım şimdilik. ufacık şekerleme yapmak iyi geldi tabiki.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…