kıslar site arada bir hata veriyor sizde de oluyo mu....
kızlar ben çıkyıorum size ii günlerrr kendinize bebişlerinize ii bakın yarın görüşrüz
canım dikkat et kendinekızlar ben çıkyıorum size ii günlerrr kendinize bebişlerinize ii bakın yarın görüşrüz
off ya akşam olsada eve gitsek ya kızlar bizim durum iyice fenalaşıyor baksanıza uykudan gözümüzü açamaz olduk acaba 7. 8. aylarda nasıl olacağız geçer herhalde demi o zamanlar yoksa bu iş böyle devam mı edecek
slm arkadaşlar
canım ya adına çok mutlu oldum rabbim seni ve bebişini korusun
selaaaaaaaaam
sen ne durumdasın
uykun varmı cnm:roflol:
hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıl
SÜPEEEEEER
ÇOK SEVİNDİM, GÖZÜN AYDIN CANIM.
BEN KULLANDIĞIM HAPDAN DOLAYI İNAN HİÇ KABIZ OLMADIM. AMAN NAZAR DEĞMESİNDE. ŞİMDİLİK BU KONUDA ACAYİP RAHATIM.:lepi:
uyumayın yaaa...serayp cım çok sevimdim bebişinin fotosuna bayıldım aynı benim kiiii
Selam arkadaşlar. Umarım iyisinizdir ve herşey yolundadır. Ben patlıcak gibi şişim hala. Karnım çok rahatsız. Ağırlık hissi hamilelikten olmasa gerek henüz. Gaz ve kabızlık, bir de kistler endişelendiriyor beni. Canım sıkkın, o yüzden pek sık bilgisayar başına geçemiyorum. Başıma ağrı giriyor fazla kaldığımda da. Her foruma girişimde yazdıklarınızı okuyorum ve kalkmak zorunda hissediyorum kendimi. Hareketsizlikten bağırsaklarım iyice işlevini yitirdi sanırım. Çünkü herşeyi denedim kabızlık çekmemek için. Yemek açısından yani. Bende durumlar böyle. Kendinize iyi bakın arkadaşlarım.
bendede bulantı hiç yok sürekli açlık hissediyor ve sürekli yiyorum ama senin gibi acaba bebişim yaşıyormu diye stres yapmıyorum.ya bende uyku var ama hamilelikten önce de olurdu bulantılarım da gitti sadece sürekli açlık hissediorum ama hiç bişi yiyesim gelmio bu arada çok gerginim ve aklıma kötü şeyler gelio bebeğim yaşıomu die
canım dr'um yazdı; gyno ferro sanol demir hapı kullanıyorum.yan etkileri arasında ishal yada kabızlık var. bende ilk seçenek oldu. rahatım çok şükür.canım sağol...ne hapı bu bende kullanabilirmiyim acaba?çok sıkıntım vaar....Zaten kabız olmak korkulu rüyamdı...(senağlama
canım sabahları ılık su iç, kuru kayısı muhakkak hergün düzenli olarak ye.Selam arkadaşlar. Umarım iyisinizdir ve herşey yolundadır. Ben patlıcak gibi şişim hala. Karnım çok rahatsız. Ağırlık hissi hamilelikten olmasa gerek henüz. Gaz ve kabızlık, bir de kistler endişelendiriyor beni. Canım sıkkın, o yüzden pek sık bilgisayar başına geçemiyorum. Başıma ağrı giriyor fazla kaldığımda da. Her foruma girişimde yazdıklarınızı okuyorum ve kalkmak zorunda hissediyorum kendimi. Hareketsizlikten bağırsaklarım iyice işlevini yitirdi sanırım. Çünkü herşeyi denedim kabızlık çekmemek için. Yemek açısından yani. Bende durumlar böyle. Kendinize iyi bakın arkadaşlarım.
h.b cnm bebiş nasıl bilmiorum iidir inşallah sen testi ne zaman yaptırcaksın zamanı gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?