2009 Aralık Anneleri

uyumayın yaaa...serayp cım çok sevimdim bebişinin fotosuna bayıldım aynı benim kiiii

off ya akşam olsada eve gitsek ya kızlar bizim durum iyice fenalaşıyor baksanıza uykudan gözümüzü açamaz olduk acaba 7. 8. aylarda nasıl olacağız geçer herhalde demi o zamanlar yoksa bu iş böyle devam mı edecek

kızlar ben çıkyıorum size ii günlerrr kendinize bebişlerinize ii bakın yarın görüşrüz
canım dikkat et kendine
öpüyorum

ilerleyen aylarda daha da çok uyuyacağız kıslaaaaaaaaaaaar:1closedeyes:

selaaaaaaaaam
sen ne durumdasın
uykun varmı cnm:roflol:

ya bende uyku var ama hamilelikten önce de olurdu bulantılarım da gitti sadece sürekli açlık hissediorum ama hiç bişi yiyesim gelmio bu arada çok gerginim ve aklıma kötü şeyler gelio bebeğim yaşıomu die

SÜPEEEEEER
ÇOK SEVİNDİM, GÖZÜN AYDIN CANIM.
BEN KULLANDIĞIM HAPDAN DOLAYI İNAN HİÇ KABIZ OLMADIM. AMAN NAZAR DEĞMESİNDE. ŞİMDİLİK BU KONUDA ACAYİP RAHATIM.:lepi:

canım sağol...ne hapı bu bende kullanabilirmiyim acaba?çok sıkıntım vaar....Zaten kabız olmak korkulu rüyamdı...(senağlama

Selam arkadaşlar. Umarım iyisinizdir ve herşey yolundadır. Ben patlıcak gibi şişim hala. Karnım çok rahatsız. Ağırlık hissi hamilelikten olmasa gerek henüz. Gaz ve kabızlık, bir de kistler endişelendiriyor beni. Canım sıkkın, o yüzden pek sık bilgisayar başına geçemiyorum. Başıma ağrı giriyor fazla kaldığımda da. Her foruma girişimde yazdıklarınızı okuyorum ve kalkmak zorunda hissediyorum kendimi. Hareketsizlikten bağırsaklarım iyice işlevini yitirdi sanırım. Çünkü herşeyi denedim kabızlık çekmemek için. Yemek açısından yani. Bende durumlar böyle. Kendinize iyi bakın arkadaşlarım.

uyumayın yaaa...serayp cım çok sevimdim bebişinin fotosuna bayıldım aynı benim kiiii

canım sağol şu an hepimizin ki aynıdır heralde:)))çok tatlı teyzesiiii.:)))kaydirigubbakcemile3 ALLAH IM inşallah daha büyük resimlerini hatta doğum sonrası resimlerinide koymayı nasip ederkaydirigubbakcemile2:lepi:

sevgili bhcg asla ıkınma gülüm....sakınnnn...bak benim başıma bu kabızlıktan neler geldi...canımsın...dr um söledi kabızlık inssana düşük yaptırıyomuş...AMMAN DİKKAT CANIM:1hug:

ya bende uyku var ama hamilelikten önce de olurdu bulantılarım da gitti sadece sürekli açlık hissediorum ama hiç bişi yiyesim gelmio bu arada çok gerginim ve aklıma kötü şeyler gelio bebeğim yaşıomu die
bendede bulantı hiç yok sürekli açlık hissediyor ve sürekli yiyorum ama senin gibi acaba bebişim yaşıyormu diye stres yapmıyorum.
rahat ol herşey yolunda. biz böyleyiz diğer kızlarda öyle. ne yapalım ayol. dua etk, bulantıların yok.

canım sağol...ne hapı bu bende kullanabilirmiyim acaba?çok sıkıntım vaar....Zaten kabız olmak korkulu rüyamdı...(senağlama
canım dr'um yazdı; gyno ferro sanol demir hapı kullanıyorum.yan etkileri arasında ishal yada kabızlık var. bende ilk seçenek oldu. rahatım çok şükür.

canım sabahları ılık su iç, kuru kayısı muhakkak hergün düzenli olarak ye.
birde günde 30dk kadar yürürsen seni rahatlatır bence.

MAMBAAA nerelerdesin?moralin nasıl?dr a gittin mi? iş yerindekilere kafa takmıyosun dimi?:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…