ya bende uyku var ama hamilelikten önce de olurdu bulantılarım da gitti sadece sürekli açlık hissediorum ama hiç bişi yiyesim gelmio bu arada çok gerginim ve aklıma kötü şeyler gelio bebeğim yaşıomu die
canım bu cumartesi gidiyorum en son gittiğimde doktorum 23 de gel demişti inşallah bir sorun çıkmaz :Saruboceq:
ya aynı sorunları bende yaşıyorum hatta eşime falan soruyorum yaşıyor demi diye iş yerindeki kızlara soruyorum şu cumartesi gelsede bebeğimi görsem içim rahat etse
canım dr'um yazdı; gyno ferro sanol demir hapı kullanıyorum.yan etkileri arasında ishal yada kabızlık var. bende ilk seçenek oldu. rahatım çok şükür.
inanmıyorum kullana 10 kişiden 9 unu kabız yapar o ilaç çok şanslısın:)))hihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canım dr'um yazdı; gyno ferro sanol demir hapı kullanıyorum.yan etkileri arasında ishal yada kabızlık var. bende ilk seçenek oldu. rahatım çok şükür.
inanmıyorum kullana 10 kişiden 9 unu kabız yapar o ilaç çok şanslısın:)))hihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
evet canım öylemiş. çok şükür bende farklı tepki verdi:sm_cool:
kıslar ben kaçtım.
kendinize ve minik yavrularınıza iyi bakın.
herbirinizi teker teker öpüyorum.
mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir akşam diliyorum.
sevgili bhcg asla ıkınma gülüm....sakınnnn...bak benim başıma bu kabızlıktan neler geldi...canımsın...dr um söledi kabızlık inssana düşük yaptırıyomuş...AMMAN DİKKAT CANIM:1hug:
bende ıkındım c.tesi
AMAN CANLARIM GERÇEKTEN ÇOK DİKKAT EDİN BENİM GEÇEN HAMİLELİĞİMDE AYNEN ÖYLE OLDU GECE 03:30 DA WC YE GİTTİM VE SANIRIM IKINDIM ÇÜNKÜ KABIZLIK SORUNUM VARDI... DAHA SONNRA 15 DAKİKA ÇOK KÖTÜ SANCI ÇEKTİM..BU SANCI DOĞUM SANCISINDAN DAHA KÖTÜ İMİŞVE SABAH DR.A GİTTİĞİMDE KESE RAHİMDEN AYRILMAYA BAŞLAMIŞ BEBEĞİMİN KALBİ YAVAŞLADI DOLAYISI İLE 3 GÜN SONRA MİNİK KALBİ DURDU..LÜTFEN ÇOK ÇOOOKKKKKK DİKKAT EDİN:sm_confused: BEN ELEVİT VİTAMİN İLACI KULLANIYORUM VE BU İLAÇ BENİM KABIZ OLMAMI DA ENGELLİYOO..
kızlarr merabalar hepinize nasılsınız?? ben miniğimi gördüm bugün kocaman olmuş yaa daha 2 hafta önce elma kurdu gibiydi kocaman olmuş, garip oldum yaa:))hihoyyyt haftaya gene gidicem ense kalınlığı ve ikili test için.Allah hepinize tattırsın sıra sizde hadi bakalım:teytey:
ayyy allah korusunn.....kuru kayısı yiyin kızlar ben hergün 3-5tane yiyorum..hem bebişede faydası olur besin değeri çok fazla kuru kayısının üzümün cevizin...
Merhaba arkadaşlar Allah nasip kısmet ederse inşallah benim pıtıcığımında muhtemel doğum tarihi 18.12.2009. benımde düşük tehlikem var ve progestan kullanıyorum 100 mg di 200 mg çıakrdı drum. + haftada bir vurdurduğum 500 ml iğnemizde var. Rabbim hepimizin bebişlerini sağ sağlim kucağımıza almak nasip etsin. Amin
ayyynı sen'im. uykucu şirin diyin bana bundan sonra .:roflol:.merhaba canım hoşgeldin ben iiyim sadec çoooooooooook uykum var sen nasılsın
canım çok sevindim hadi gözün aydın. için ferahlamıştır artık..Selam kızlar ben geldim...Allah a şükür iyi haberlerle,bebişim gayet iyi...Kanamamın gebelik ile ilgisi yokmuş kese ve bebek gayet normalmiş,dr um öle söyledi...Sakın kabız olma dedi,sizlerde dikkat edin lütfen ve sakın ıkınmayın((yoksa ben gibi tüm bi hafta sonunu ağlayarak geçirirsiniz ((hepinizi öptüm...
Allah için bana zorluk çıkarmıyo anasının kuzusuhoşgeldin canım sen nasılsın valla benim çok uykum var yemekten sonra böyle oluyorum yaaa mirmirmirmir bebeğin nasıl sana zorluk çıkarıyormu bakalım
saol dadlum iyiyim. bi yürüyüş yaptık nakavt oldum. kızlar bi de pantolon aldım beli sırf bööle kumaş lastik gibi ne deniyosa artık. çoook rahat.MERHABA BERNACIM ,
NASIL KEYİFLER.
BEN BİRAZ UYUKLADIM FENA DEĞİLİM ŞİMDİ.
BU UYKU HALİ NE OLACAK BÖYLE CANIMmirmirmirmir
yuh yaaa!!! aman anam sen kötü hissedeceene bırak o hissetsin. ayıp yaaa!iim baharcım sen nasılsın yoğun ALLAH a şükür..bu yoğunlukta c.tesi günü edepsizin birini kovdum bi de ..kadın gözümün içine baka baka yalan söyledi bi de bunu yapan 40 yaşında bir kadın neymiş annesini yoğun bakıma kaldırmışlar ..tamam git dedim kadına evini ararsın annesi çıkmasın mı telefona çıldırdımm...kadını aradım hala yalan söylüyor iş yerine çağırıp kovdum ..ama hala sindiremiyorum ...kötükedihüso
canım arkadaşların da dediği gibi adet tarihi yaklaşınca sanki adet oluyormuş gibi sancısı hissedilebiliyor kimi hamilelerde. endişe etmene gerek yok :1hug:kızlar benım karnım ağrıyor ıkı gundur..ne iş sizce...öyle bi sancıda değil ama hafif hafif karın ağrısı var...adet günüm yaklaşıyor acaba onla ilgisi olabilirmi ki???
kızlar ilk 4 ay plesenta hazırlığı yapar vücut. enerjisinin çoğunu da buna harcar. ben ilk ay hatta gebe olduğumu öğrenmeden çoook abartmıştım yemeği. aşerme olayı falan diil bence. enerjiyi böyle karşıladım herhalde, diyorum. sizde de oldu mu bu? 4. aydan sonra uyku hali, yorgunluk gibi belirtiler azalacak. he şekerleme olayı bebiş doğunca bile devam edecek o ayrıoff ya akşam olsada eve gitsek ya kızlar bizim durum iyice fenalaşıyor baksanıza uykudan gözümüzü açamaz olduk acaba 7. 8. aylarda nasıl olacağız geçer herhalde demi o zamanlar yoksa bu iş böyle devam mı edecek
ya aynı sorunları bende yaşıyorum hatta eşime falan soruyorum yaşıyor demi diye iş yerindeki kızlara soruyorum şu cumartesi gelsede bebeğimi görsem içim rahat etse
Merhaba arkadaşlar Allah nasip kısmet ederse inşallah benim pıtıcığımında muhtemel doğum tarihi 18.12.2009. benımde düşük tehlikem var ve progestan kullanıyorum 100 mg di 200 mg çıakrdı drum. + haftada bir vurdurduğum 500 ml iğnemizde var. Rabbim hepimizin bebişlerini sağ sağlim kucağımıza almak nasip etsin. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?