2009 Aralık Anneleri

ya bende uyku var ama hamilelikten önce de olurdu bulantılarım da gitti sadece sürekli açlık hissediorum ama hiç bişi yiyesim gelmio bu arada çok gerginim ve aklıma kötü şeyler gelio bebeğim yaşıomu die

ya aynı sorunları bende yaşıyorum hatta eşime falan soruyorum yaşıyor demi diye iş yerindeki kızlara soruyorum şu cumartesi gelsede bebeğimi görsem içim rahat etse

ya aynı sorunları bende yaşıyorum hatta eşime falan soruyorum yaşıyor demi diye iş yerindeki kızlara soruyorum şu cumartesi gelsede bebeğimi görsem içim rahat etse

aynen canım bende eşime soruyorum çok şükür o beni rahatlatıo normalde de çok panik yapan biriyim eşim olmasa naparım bilmiorum

kıslar ben kaçtım.
kendinize ve minik yavrularınıza iyi bakın.
herbirinizi teker teker öpüyorum.
mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir akşam diliyorum.

aman dikkat edin kendinize ben bol su ve meyve yiyorum ilk ayda biraz kabızlık sorunum vardı ama şimdi çok şükür yok

sevgili bhcg asla ıkınma gülüm....sakınnnn...bak benim başıma bu kabızlıktan neler geldi...canımsın...dr um söledi kabızlık inssana düşük yaptırıyomuş...AMMAN DİKKAT CANIM:1hug:

AMAN CANLARIM GERÇEKTEN ÇOK DİKKAT EDİN BENİM GEÇEN HAMİLELİĞİMDE AYNEN ÖYLE OLDU GECE 03:30 DA WC YE GİTTİM VE SANIRIM IKINDIM ÇÜNKÜ KABIZLIK SORUNUM VARDI... DAHA SONNRA 15 DAKİKA ÇOK KÖTÜ SANCI ÇEKTİM..BU SANCI DOĞUM SANCISINDAN DAHA KÖTÜ İMİŞVE SABAH DR.A GİTTİĞİMDE KESE RAHİMDEN AYRILMAYA BAŞLAMIŞ BEBEĞİMİN KALBİ YAVAŞLADI DOLAYISI İLE 3 GÜN SONRA MİNİK KALBİ DURDU..LÜTFEN ÇOK ÇOOOKKKKKK DİKKAT EDİN:sm_confused: BEN ELEVİT VİTAMİN İLACI KULLANIYORUM VE BU İLAÇ BENİM KABIZ OLMAMI DA ENGELLİYOO..

ayyy allah korusunn.....kuru kayısı yiyin kızlar ben hergün 3-5tane yiyorum..hem bebişede faydası olur besin değeri çok fazla kuru kayısının üzümün cevizin...

kızlarr merabalar hepinize nasılsınız?? ben miniğimi gördüm bugün kocaman olmuş yaa daha 2 hafta önce elma kurdu gibiydi kocaman olmuş, garip oldum yaa:))hihoyyyt haftaya gene gidicem ense kalınlığı ve ikili test için.Allah hepinize tattırsın sıra sizde hadi bakalım:teytey:

bende ıkındım c.tesi

canım beni de kabız yapan o elevit oldu...bende gebeliğimin başından beri kullanıyorum.bende ıkındım c.tesi..ondan sonra ol2du kanamam.Çok korktum Rabbim yaşatma bunları Allahım:Saruboceq:

Allah ım ikili testinde de güzel şeyler duymayı nasip etsin inşallah...Ne kadar çabuk büyüyolar değil mi?

ayyy allah korusunn.....kuru kayısı yiyin kızlar ben hergün 3-5tane yiyorum..hem bebişede faydası olur besin değeri çok fazla kuru kayısının üzümün cevizin...

bir de sabah 1 bardak ılıtılmış su dedi doktorum..nilüfercim bu saydıkların ayrıca bebişin zaka gelişiminde de çok etkili

Merhaba arkadaşlar Allah nasip kısmet ederse inşallah benim pıtıcığımında muhtemel doğum tarihi 18.12.2009. benımde düşük tehlikem var ve progestan kullanıyorum 100 mg di 200 mg çıakrdı drum. + haftada bir vurdurduğum 500 ml iğnemizde var. Rabbim hepimizin bebişlerini sağ sağlim kucağımıza almak nasip etsin. Amin

amin canım....bende günde 3 kere alıyorum progestanı...Allahım kucağımızıda almayı nasip eder inşallah

merhaba canım hoşgeldin ben iiyim sadec çoooooooooook uykum var sen nasılsın
ayyynı sen'im. uykucu şirin diyin bana bundan sonra .:roflol:.

canım çok sevindim hadi gözün aydın. için ferahlamıştır artık..
hoşgeldin canım sen nasılsın valla benim çok uykum var yemekten sonra böyle oluyorum yaaa mirmirmirmir bebeğin nasıl sana zorluk çıkarıyormu bakalım
Allah için bana zorluk çıkarmıyo anasının kuzusu ama uyku malum..
MERHABA BERNACIM ,
NASIL KEYİFLER.
BEN BİRAZ UYUKLADIM FENA DEĞİLİM ŞİMDİ.
BU UYKU HALİ NE OLACAK BÖYLE CANIMmirmirmirmir
saol dadlum iyiyim. bi yürüyüş yaptık nakavt oldum. kızlar bi de pantolon aldım beli sırf bööle kumaş lastik gibi ne deniyosa artık. çoook rahat. yuh yaaa!!! aman anam sen kötü hissedeceene bırak o hissetsin. ayıp yaaa!

kızlar benım karnım ağrıyor ıkı gundur..ne iş sizce...öyle bi sancıda değil ama hafif hafif karın ağrısı var...adet günüm yaklaşıyor acaba onla ilgisi olabilirmi ki???
canım arkadaşların da dediği gibi adet tarihi yaklaşınca sanki adet oluyormuş gibi sancısı hissedilebiliyor kimi hamilelerde. endişe etmene gerek yok :1hug:

kızlar ilk 4 ay plesenta hazırlığı yapar vücut. enerjisinin çoğunu da buna harcar. ben ilk ay hatta gebe olduğumu öğrenmeden çoook abartmıştım yemeği. aşerme olayı falan diil bence. enerjiyi böyle karşıladım herhalde, diyorum. sizde de oldu mu bu? 4. aydan sonra uyku hali, yorgunluk gibi belirtiler azalacak. he şekerleme olayı bebiş doğunca bile devam edecek o ayrı .
bu arada benim bacaklar şişiyo. iki dakka bi pozisyonda oturamıyorum, uyuşuveriyor... :1no2:

yaa ben de şu bikaç gündür düünmeden edemiyorum. görmeden içim rahat etmeyecek. bir an önce dr.a gitmem gerek...

canım aynı şey bende de vardı. bak sakın yorulma, ev işlerini bırak. yapma, hiçbir şey bebişinden önemli değil. sinirlenme, üzülme. ama muhakkak dinlen. bacaklarını kaldır yukarı uzan. gece gündüz uzan. uyumasan bile. inan 5+4 tüm kese kadar kanama vardı içerde. kanama dışarı aksa sürükleyecek bebişi. 1 hafta sonra hiçbirşey kalmamıştı nerdeyse. içini ferah tut. ama yorulma e mi?:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…