2009 Aralık Anneleri

aminn hepimiz için inşallahh canım benimmm....belki senin dr.unda cd ye çeker sen bi sor istersen hayatımm...sabahtan beri 50 defa izledimmm :sm_cool:

canım maşallah oh oh yerim ben onu

canım nasılsın görüşmeyeli.uzun zamandır topiğe girememiştim.

esracıımm,merak ediyodum seni.neler yapıyosun,iyimisin tatlım?
ben iyi sayılırım hastalığı hala atlatamadım malesef.gebelik döneminde çok zor geçiyo bu tarz hastalıklar.evdende çıkamıyorum,alerjik bi durummuş.zaten sürekli halsizim.
ikili testimizi yaptırdık bizde teyzesi.ense kalınlığı 1.0 çıktı,çok iyi dedi doktorum.bakalım kan sonucunuda yarın alıcam,bugün gidecektim aslında ama eşim aradı beni almaya gelemicekmiş,işi çıkmış.yarın görücem inşallah pıtırcığımı.
ee sende ne var ne yok anlat canım?

kızlar ben grip oldum ve kulaklarıma vurdu iltihap dr antibiyotik verdi onu içiyorum ama çok endişeliyim bebişime bişey olurmu diye 2 dra sordum içebilirsin dedi ama ben yinede korkuyorum

canım yzdığım gibi bende hastayım. ayın 27sinde randevum var bakalım bizim ufaklık nasıl. daha ölçüleri falan bilmiyorum yani.canım ya evet dediğin gibi atlatması zor normalde ayakta geçiridim ben bu hastalığı

Amanda aman kameralara da mı alınabilmiş ooo. Canım yaaa. :)) Maşallahı unutmayalım kızlar nolur....Ay çok merak ettim bak nasıl bişi diye valla. Ben de senin yerinde olsam herhalde tüm gün onu izlemekle avunurdum. Harika bir şey çok şanslısın. Keşke bizde görebilsek minişinin videosunu.

aminn hepimiz için inşallahh canım benimmm....belki senin dr.unda cd ye çeker sen bi sor istersen hayatımm...sabahtan beri 50 defa izledimmm :sm_cool:

başka bi doktora görünmeye karar verdim canım bakalım yarın bi denicem kadını,inşallah usg cihazı daha kalitelidir.belki cd de verir.

aaa nolduki canım,bende son bi kaç gündür takılıyorum siteye daha önce 3 hafta filan bakamadım.yazılar birikincede çok okuyamadım geçmişi.neyin var,çok geçmiş olsun tatlım?

doktordan gelıyorum kan testlerımde sorun yok ama ense kalınlıgınla kan testı bırleştirilip yorumlandıgı için risk çok yuksek çıkmış.karından sıvı alınmasını önerdi.bugun ablamın doktoruna gtmeye karar verdim akşam 5 te randevu aldım birde orada baktıracagım çunku çok etkılendım yanlış olamaz ölçum çok ii bir yerde yapıldı dedı doktor ama sıvı alınıp bişey çıkarsa gebelık sonlandırılması normal dogumla oluyormuş sezeryanlada almıyolarmış bebegı falan ay tum dengem bozuldu kafayı yememek için Allah tan sabır dılıyorum kendıme

kızlar ben grip oldum ve kulaklarıma vurdu iltihap dr antibiyotik verdi onu içiyorum ama çok endişeliyim bebişime bişey olurmu diye 2 dra sordum içebilirsin dedi ama ben yinede korkuyorum

ayyy şaşkınım ben yaaa,yeni gördüm msjını.
canımm bende antibiyotik kullandım geçen hafta.gebelikte kullanılan rovamisin diye bi ilaç.doktorum hiç korkma eğer hastalık ilerlerse sana ve bebeğe daha çok zarar verir için rahat bu ilacı kullan dedi.ameliyat yapıyorum ben hamile bayanları,çok rahat ol dedi.ama bende bi işe yaramadı ilaç çünkü hakikaten çok düşük dozlu bi antibiyotikti.ateşin olmadığı sürece ikinci bi ilaca gerek yok dedi doktor.bu yüzden bi 10 gündür ilaçsız evde kendim atlatmaya çalışıyorum,ama öksürük nöbetleri çok şiddetliydi çok korktum bebeğime bişe olur diye.halada öksürüğüm var ama şükür azaldı.bakalım yarın görücem inşallah minişimi.
sende rahat ol tatlım,sana verilen ilaç ne?

aaa nolduki canım,bende son bi kaç gündür takılıyorum siteye daha önce 3 hafta filan bakamadım.yazılar birikincede çok okuyamadım geçmişi.neyin var,çok geçmiş olsun tatlım?

sağol canım grip oldum ama felaket kulağıma falan vurdu iltihap.evde yatıyorum bende.geçmişi bende okuyamadım çünkü senin gibi uzun zamandır giremedim siteye.

canım ablam ikizlerine hamileyken oda karnından sıvı aldırdı ikizlerinin beyninde kist vardı. ama sıvı temiz çıktı ve kistler kendiliğinden geçti.herşey rabbimde canım üzme kendini inşallah bişey çıkmaz. ikizler şimdi maşallah zehir gibi. dua et canım

başka bi doktora görünmeye karar verdim canım bakalım yarın bi denicem kadını,inşallah usg cihazı daha kalitelidir.belki cd de verir.

sen garantiye al canım yanında bi cd bi de flash disc götür:))))) bi de ben özel kadın doğum merkezlerini tercih ediyorum muaynehane yi değil daha önce dilim yandııı çünkü....

canım üzme kendini hemen,belki bi yanlışlık oldu,genelde çok oluyomuş bu tarz yanlışlıklar biliyosun heleki ikili testte.sen git başka bi doktorda baksın bakalım.inşallah hayırlı haberlerle dönersin bitanem.içini ferah tut.dua edicem sana.
ben ilk gebeliğimde 11+5te kürtaj olmuştum.normal doğumda yaptırıyo bazı doktorlar ama çok zordur eminim.ilaç verip doğum yaptırıyolarmış.umarım hiç birine gerek kalmaz.bebeğin sağlıklıdır inşallah canım..

sen garantiye al canım yanında bi cd bi de flash disc götür:))))) bi de ben özel kadın doğum merkezlerini tercih ediyorum muaynehane yi değil daha önce dilim yandııı çünkü....

haklısın canım,hazırlıklı gideyim bensengözlerimebaksanab
ben doktorumdan çoookkk memnunum ama usg cihazı çok eski hiç net göremiyoruz bebeğimi.
başka bi hastanede girmiştim usgye ve inanlmaz netti parmaklarını bile görmüştüm kaybettiğim bebeğimin.o cihazı gördükten sonra bunla yetinemiyorum.arayışa girdim bende,bakalım yrnki umarım istediğim gibi olur..

yanında götür canım sende cd yi kaydettir..doyamıyorum izlemeye maşallah minişime darısı başına hayatımmmmmmmmm

saol cnm ya ben sadece düzgün olarak 2 ay folik asit kullandım şimdi ise hiç bişey kullanamıyorum.inşallah şurup verir.buarada karnınız için çatlamsın diye kullandığınız bir ürün varmı..

turkuaz küsme lütfen bende sabahtan beri vakit buldukça okuyorum. bizde bugun itibari ile 10 haftamıza başladık yarın da dr kontrolümüz var :)

canım RABBİM yardımcın olsun..ama iyi düşünelimmm sonuçlarda yanlışlık olabilir hemen endişeye kapılma ....

inşallah hayatımmm dilediğin gibi hayatımm..biz seninle diğer forumdan tanışıyordukkkk zateeeeeeea.s beni çok teselli etmiştinnnnnnna.s hatırlıyor musun

saol cnm ya ben sadece düzgün olarak 2 ay folik asit kullandım şimdi ise hiç bişey kullanamıyorum.inşallah şurup verir.buarada karnınız için çatlamsın diye kullandığınız bir ürün varmı..

canım benim dr.cum çok erken bebişi etkileyebilir kullanma 4. aydan itibaren kullan dediiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…