2009 Aralık Anneleri

saol cnm ya ben sadece düzgün olarak 2 ay folik asit kullandım şimdi ise hiç bişey kullanamıyorum.inşallah şurup verir.buarada karnınız için çatlamsın diye kullandığınız bir ürün varmı..

tatlım doktora sordum şu çatlak meselesini,bana lierac iyi bi ürün ama kullanıpta çatır çatır çatlayanlar var dedi.
bu yüzden bebek losyonlarından kullan her banyo sonrası dedi.karın ve göğüslerinede +badem yağı kullan dedi.bende onları kullanıyorum şuan.zaten tenim çatlamaya müsait,ne yapalım çatlıcaz artık..

pln 79 arkdaşım sen kalbini ferah tut. Allah a bol bol dua et. sağlıkla sıhhatle dünyaya gelir inşallah. He unutma yanlış ölçümde olmuş olabilir

minik kelebek bende balık pek yiyemiyorum acaba drun sana hangi balık yağını önerdi ? hamileler için özel bişi varmı ?

cnm ya sen içini ferah tut.bu ölçümlerde yanlışlık çok oluyormuş.bir hkaç yere daha git.umarım ii haberlerini verirsin bizlere bende sonucumu cuma günü alacağım.inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla dünyaya gelir.

birimiz sabahçı birmiz öğlenciyiz ya. okulu ayarlayabildiği gün gidiyoruz. oyüzden..cumaya büyük ihtimalle gidiyoruz. bakalım artık..
selam kızlar;
hamilleğinizden bu yana kilo aldınızmı
ben 2 hafta hiç kalkmadım yattım o sıra kilo aldım. spor da yapmıyorum riskli idi biraz bizimki. verilir ama hiç kafaya takmayın. ben sizi aydınlatıcam bu konuda, rahat olun hepiniz kaydirigubbakcemile5

ah cnım ya o kadar sevindim ki, hadi gözün aydın. bizim makine de eski galiba çok net değildi sanki. gerçi o zamanlar hareket bereket yoktu. bu gidişte görücem zıpırlıklarını

seçilcim okudum yadıklarını güzelim çok sevindim ii haberlerini alınca. akşamda ben gidicem dr a. ikili test var bugün bende inş iyi sonuçlar alırım

Ben de az önce geldim doktordan. Ense kalınlığı 1,1 mm çıktı çok şükür. Tabii kan testinin sonucu pazartesi çıkacak. Allah hepimize hep güzel haberler almayı nasip etsin.
Bugün bayağı bir rahatladım anlayacağınız. Artık yok göğüs hassasiyetim kayboldu, yok kasıklarım ağrıdı bilmem ne bunları takmayacağım kafaya diyorum- umarım yani-
Bizim doktorun ultrasonu da pek iyi değil sanırım. Fazla net göremedim. Asıl dört boyutlu ultrasonlar iyi gösteriyor ama o da her merkezde yok. Bakalım bir araştırayım da olmazsa on gün kadar sonra tekrar gideyim diyorum ama eşim de kızıyor ikide bir girip durma diyor.
Cinsiyet konusunda da dedim ki bir tahmininiz var mı çünkü genelde bu haftalarda anlıyorlarmış kemik yapısından falan ama çok erken olduğu için söylemek istemiyorlarmış.
Var dedi ciddi ciddi. Nedir dedim ben de heyecanla ya kız ya erkek olacak diyor.kaydirigubbakcemile3
Bu arada 5 cm olmuş bizim miniş. Ama bazı arkadaşların dediği gibi öyle çok fazla hareket etmiyordu bu yüzden de ense kalınlığını hemen ölçebildi doktor.
Neyse yani şu an için her şey yolundaymış. İnşallah bütün arkadaşlar da hep güzel haberlerini verirler buradan.

afiyet olsun canım.
mersi şekerim
hepimize afiyet olsun

afiyet bal şeker olsun meralcim...
canım teşekkürler sana da

teyzesi yer onu.şımarık ve yaramaz olucak anlaşıldılülülülülülü
canım gözün aydın. herşeyin yolunda gitmesine inan çooooooooook sevindim.

kızlar ben grip oldum ve kulaklarıma vurdu iltihap dr antibiyotik verdi onu içiyorum ama çok endişeliyim bebişime bişey olurmu diye 2 dra sordum içebilirsin dedi ama ben yinede korkuyorum
canım çok geçmiş olsun

rabbim yardımcımız olsun canım benim.
sıkma canını moralini yüksek tut. bakalım diğer dr ne diyecek. hemen öyle kötü düşüncelere kapılma bakalım.
bol bol dua et. bizim dualarımızda seninle.

canım gözün aydın.
ne güzel haber aldık senden. darısı bizimde başımıza bakalım.

normal ultrasyonla bakti alttan falan muayne demedi
su falanda ic demedi
bugunde kan verdim hastenede ayin 29 tekrar gidecem doktor ultrasyonla yine bakacak

meralcim nasıl mutluyum varyaa anlatamam yavyummmm benim yaaa....

canlarım ben kuaföre kadar gidiöyorummm gelince devam ederiz..öpüyorum sizleriiiiii..muckkkk

canım çok sevindim,gözün aydın.
insanın elinde olmuyo tatlım,bu endişeler hep devam edecek sanırım.ama minişlerimizi böyle gördükçe içimiz rahatlıyo dimi..
bende yrn tekrar gidicem,cinsiyetini çok merak ediyorum belki yrn bi tahminde bulunur doktor.bakalım hayırlısı,sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda kız erkek farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…