saol cnm ya ben sadece düzgün olarak 2 ay folik asit kullandım şimdi ise hiç bişey kullanamıyorum.inşallah şurup verir.buarada karnınız için çatlamsın diye kullandığınız bir ürün varmı..
inşallah hayatımmm dilediğin gibi hayatımm..biz seninle diğer forumdan tanışıyordukkkk zateeeeeeea.s beni çok teselli etmiştinnnnnnna.s hatırlıyor musun
hatırlıyorum tabi tatlım,rabbim bidaha yaşatmaz inşallah aynı acıyı hiç birimize.
tatlım doktora sordum şu çatlak meselesini,bana lierac iyi bi ürün ama kullanıpta çatır çatır çatlayanlar var dedi.
bu yüzden bebek losyonlarından kullan her banyo sonrası dedi.karın ve göğüslerinede +badem yağı kullan dedi.bende onları kullanıyorum şuan.zaten tenim çatlamaya müsait,ne yapalım çatlıcaz artık..[/QUOT
saol cnm birazda deri ile ilgikli sanırım bazısı da h,ç b,şey kullanmıyor bişey olmuyor.
sağol canım grip oldum ama felaket kulağıma falan vurdu iltihap.evde yatıyorum bende.geçmişi bende okuyamadım çünkü senin gibi uzun zamandır giremedim siteye.
canım ablam ikizlerine hamileyken oda karnından sıvı aldırdı ikizlerinin beyninde kist vardı. ama sıvı temiz çıktı ve kistler kendiliğinden geçti.herşey rabbimde canım üzme kendini inşallah bişey çıkmaz. ikizler şimdi maşallah zehir gibi. dua et canım
minik kelebek bende balık pek yiyemiyorum acaba drun sana hangi balık yağını önerdi ? hamileler için özel bişi varmı ?
birimiz sabahçı birmiz öğlenciyiz ya. okulu ayarlayabildiği gün gidiyoruz. oyüzden..cumaya büyük ihtimalle gidiyoruz. bakalım artık..ruh yok bizim kıslarda bugün ayol.
aşkın ne derse ona göre haraket edeceksin hııı, ben nasıl merak ediyorum nasıl merak ediyorum bilemezsin. muhtemel önümüzde hafta hiç geçmez şimdi.
sen ağlıyorsun ben ağıt yakayım bari:1shok:
ben 2 hafta hiç kalkmadım yattım o sıra kilo aldım. spor da yapmıyorum riskli idi biraz bizimki. verilir ama hiç kafaya takmayın. ben sizi aydınlatıcam bu konuda, rahat olun hepiniz kaydirigubbakcemile5selam kızlar;
hamilleğinizden bu yana kilo aldınızmı
ah cnım ya o kadar sevindim ki, hadi gözün aydın. bizim makine de eski galiba çok net değildi sanki. gerçi o zamanlar hareket bereket yoktu. bu gidişte görücem zıpırlıklarınıKIZLARRRRR ben geldimmm...doktora gittim sabahtan teyzeleriiii :)))))bizim bebiş kıpırdak olmuşş..ne hareketler ne hareketler anlatamam..bi yandan sanki boks yapıyoo elini ağzına götürüyo ayaklarını çekiyoo bi rahat durmadı şımarık..dr.cum bi boy alamadı şımarıklığından baş popo ölçebildi sadece oda 3cm geldi yaramazlık yapıyoo alamadık boyunu cd ye kaydettik hareketlerini teyzelerii minişim öyle tatlı olmuşkiii...darısı başınıza inşallah kızlar bizim 2 li test 2 hafta sonra :)))bu ayın sonunda tüm ilaçları ve iğneeri bırakıyoruzzz çok mutluyummm çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....
tatlım doktora sordum şu çatlak meselesini,bana lierac iyi bi ürün ama kullanıpta çatır çatır çatlayanlar var dedi.
bu yüzden bebek losyonlarından kullan her banyo sonrası dedi.karın ve göğüslerinede +badem yağı kullan dedi.bende onları kullanıyorum şuan.zaten tenim çatlamaya müsait,ne yapalım çatlıcaz artık..[/QUOTE
saol cnm birazda deri ile ilgikli sanırım bazısı da h,ç b,şey kullanmıyor bişey olmuyor.
bu tamamen genetik, senin derinin yapısı ile ilgili. ama en aza indirmek önemli işte. şimdilikbademe ve baby yağ'a devam et. ben de onları kullanıyorum. ilerleyen zamanlarda kremlere geçeriz..
mersi şekerimafiyet olsun canım.
canım teşekkürler sana daafiyet bal şeker olsun meralcim...
teyzesi yer onu.şımarık ve yaramaz olucak anlaşıldılülülülülülüKIZLARRRRR ben geldimmm...doktora gittim sabahtan teyzeleriiii :)))))bizim bebiş kıpırdak olmuşş..ne hareketler ne hareketler anlatamam..bi yandan sanki boks yapıyoo elini ağzına götürüyo ayaklarını çekiyoo bi rahat durmadı şımarık..dr.cum bi boy alamadı şımarıklığından baş popo ölçebildi sadece oda 3cm geldi yaramazlık yapıyoo alamadık boyunu cd ye kaydettik hareketlerini teyzelerii minişim öyle tatlı olmuşkiii...darısı başınıza inşallah kızlar bizim 2 li test 2 hafta sonra :)))bu ayın sonunda tüm ilaçları ve iğneeri bırakıyoruzzz çok mutluyummm çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....
canım çok geçmiş olsunkızlar ben grip oldum ve kulaklarıma vurdu iltihap dr antibiyotik verdi onu içiyorum ama çok endişeliyim bebişime bişey olurmu diye 2 dra sordum içebilirsin dedi ama ben yinede korkuyorum
rabbim yardımcımız olsun canım benim.doktordan gelıyorum kan testlerımde sorun yok ama ense kalınlıgınla kan testı bırleştirilip yorumlandıgı için risk çok yuksek çıkmış.karından sıvı alınmasını önerdi.bugun ablamın doktoruna gtmeye karar verdim akşam 5 te randevu aldım birde orada baktıracagım çunku çok etkılendım yanlış olamaz ölçum çok ii bir yerde yapıldı dedı doktor ama sıvı alınıp bişey çıkarsa gebelık sonlandırılması normal dogumla oluyormuş sezeryanlada almıyolarmış bebegı falan ay tum dengem bozuldu kafayı yememek için Allah tan sabır dılıyorum kendıme
canım gözün aydın.Ben de az önce geldim doktordan. Ense kalınlığı 1,1 mm çıktı çok şükür. Tabii kan testinin sonucu pazartesi çıkacak. Allah hepimize hep güzel haberler almayı nasip etsin.
Bugün bayağı bir rahatladım anlayacağınız. Artık yok göğüs hassasiyetim kayboldu, yok kasıklarım ağrıdı bilmem ne bunları takmayacağım kafaya diyorum- umarım yani-
Bizim doktorun ultrasonu da pek iyi değil sanırım. Fazla net göremedim. Asıl dört boyutlu ultrasonlar iyi gösteriyor ama o da her merkezde yok. Bakalım bir araştırayım da olmazsa on gün kadar sonra tekrar gideyim diyorum ama eşim de kızıyor ikide bir girip durma diyor.
Cinsiyet konusunda da dedim ki bir tahmininiz var mı çünkü genelde bu haftalarda anlıyorlarmış kemik yapısından falan ama çok erken olduğu için söylemek istemiyorlarmış.
Var dedi ciddi ciddi. Nedir dedim ben de heyecanla ya kız ya erkek olacak diyor.kaydirigubbakcemile3
Bu arada 5 cm olmuş bizim miniş. Ama bazı arkadaşların dediği gibi öyle çok fazla hareket etmiyordu bu yüzden de ense kalınlığını hemen ölçebildi doktor.
Neyse yani şu an için her şey yolundaymış. İnşallah bütün arkadaşlar da hep güzel haberlerini verirler buradan.
birimiz sabahçı birmiz öğlenciyiz ya. okulu ayarlayabildiği gün gidiyoruz. oyüzden..cumaya büyük ihtimalle gidiyoruz. bakalım artık..
ben 2 hafta hiç kalkmadım yattım o sıra kilo aldım. spor da yapmıyorum riskli idi biraz bizimki. verilir ama hiç kafaya takmayın. ben sizi aydınlatıcam bu konuda, rahat olun hepiniz kaydirigubbakcemile5
ah cnım ya o kadar sevindim ki, hadi gözün aydın. bizim makine de eski galiba çok net değildi sanki. gerçi o zamanlar hareket bereket yoktu. bu gidişte görücem zıpırlıklarını
bu tamamen genetik, senin derinin yapısı ile ilgili. ama en aza indirmek önemli işte. şimdilikbademe ve baby yağ'a devam et. ben de onları kullanıyorum. ilerleyen zamanlarda kremlere geçeriz..
inşallah canımmmmmmmmmmmmmm
cnm bende bebısım gordum ama doktor kalp atıslarını göremedı hemen alttan bakarsam gorunur dedı yada cok su iç sıkış dedı bende karnımı suyla doldurdum 15 dk sonra yıne baktı gordum ama goremeseydı alttan baktırıcaktım
sen nasıl muayne oldun cnm?
seçilcim okudum yadıklarını güzelim çok sevindim ii haberlerini alınca. akşamda ben gidicem dr a. ikili test var bugün bende inş iyi sonuçlar alırım
mersi şekerim
hepimize afiyet olsun
canım teşekkürler sana da
teyzesi yer onu.şımarık ve yaramaz olucak anlaşıldılülülülülülü
canım gözün aydın. herşeyin yolunda gitmesine inan çooooooooook sevindim.
canım çok geçmiş olsun
rabbim yardımcımız olsun canım benim.
sıkma canını moralini yüksek tut. bakalım diğer dr ne diyecek. hemen öyle kötü düşüncelere kapılma bakalım.
bol bol dua et. bizim dualarımızda seninle.
canım gözün aydın.
ne güzel haber aldık senden. darısı bizimde başımıza bakalım.
Ben de az önce geldim doktordan. Ense kalınlığı 1,1 mm çıktı çok şükür. Tabii kan testinin sonucu pazartesi çıkacak. Allah hepimize hep güzel haberler almayı nasip etsin.
Bugün bayağı bir rahatladım anlayacağınız. Artık yok göğüs hassasiyetim kayboldu, yok kasıklarım ağrıdı bilmem ne bunları takmayacağım kafaya diyorum- umarım yani-
Bizim doktorun ultrasonu da pek iyi değil sanırım. Fazla net göremedim. Asıl dört boyutlu ultrasonlar iyi gösteriyor ama o da her merkezde yok. Bakalım bir araştırayım da olmazsa on gün kadar sonra tekrar gideyim diyorum ama eşim de kızıyor ikide bir girip durma diyor.
Cinsiyet konusunda da dedim ki bir tahmininiz var mı çünkü genelde bu haftalarda anlıyorlarmış kemik yapısından falan ama çok erken olduğu için söylemek istemiyorlarmış.
Var dedi ciddi ciddi. Nedir dedim ben de heyecanla ya kız ya erkek olacak diyor.kaydirigubbakcemile3
Bu arada 5 cm olmuş bizim miniş. Ama bazı arkadaşların dediği gibi öyle çok fazla hareket etmiyordu bu yüzden de ense kalınlığını hemen ölçebildi doktor.
Neyse yani şu an için her şey yolundaymış. İnşallah bütün arkadaşlar da hep güzel haberlerini verirler buradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?