canlarım ben kuaföre kadar gidiöyorummm gelince devam ederiz..öpüyorum sizleriiiiii..muckkkk
mamba reklamlarda var bu ürün. denk gelir belki ordan.
mamba,
bu arada dikkatimi çekti, hep geç yazıyorsun msjlarını. hayırdır uyku sorunu mu var?
canım arkadaşım hayırlı haberleri dört gözle bekliyoruz.kızlar ben çıkıyorum dr a gidiyorum. kendinize ii bakın, öptüm hepinizi. byeeeeeeeeeeee
seçil senin en mutlu günlerinden biridir tahmin ederim.meralcim nasıl mutluyum varyaa anlatamam yavyummmm benim yaaa....
ah ne güseeeeeeelcanlarım ben kuaföre kadar gidiöyorummm gelince devam ederiz..öpüyorum sizleriiiiii..muckkkk
CADIARZUKıslar nerelerdesin yahu
kimsenin sesi çıkmıyor niyeeeeeeeeeeee
kızlar şimdi geldim doktordan,ikili test sonucum çok iyi çıktı çok şükür.bide bebeğimi gördük.maşallah kıpır kıpır kıpırdak.:) .içim rahatladı arkadaşlarım.darısı sizlerin başına inşallah..
ben burdayım tatlım,yeni geldim..
hoşgeldin sefalar getirdin.
güzel haberlerini almak beni çok mutlu etti canım.
inşallah önümüzdeki hafta sonu bende güzel haberler alırım:Saruboceq:
canım arkadaşım gözün aydın.
Darısı hepimizin başına.
çok sevindim arkadaşım.bende cuma günü sonucumu göstereceğim oktora darısı bizim başımıza .ense kalınlığı kaçtı bebişinin
ben 11 haftalık hamileyim önümüzdeki hafta 12. haftam dolmuş olacak tabi ama benim hesabıma göre.inşallah canım,senin kaç haftalıktı,haftaya ikilimi yaptırcan?valla ben 2 haftada bir doktordayım,ayda bir gitsem kafayı yerdim meraktan heralde-tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
hayırlısı bakalımçok sevindim arkadaşım.bende cuma günü sonucumu göstereceğim oktora darısı bizim başımıza .ense kalınlığı kaçtı bebişinin
kızlar ben çıkıyorum uykum geldi uzanayım biraz.hepinizi öpüyorum..
kızlar tekrar merhaba.
merhabaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?