2009 Aralık Anneleri

kızlar ben çıkıyorum dr a gidiyorum. kendinize ii bakın, öptüm hepinizi. byeeeeeeeeeeee
canım arkadaşım hayırlı haberleri dört gözle bekliyoruz.
hadi allah yardımcın olsun
meralcim nasıl mutluyum varyaa anlatamam yavyummmm benim yaaa....
seçil senin en mutlu günlerinden biridir tahmin ederim.
yaaa bende çok merak ediyoruuuuuuuuuuuuuuuum

canlarım ben kuaföre kadar gidiöyorummm gelince devam ederiz..öpüyorum sizleriiiiii..muckkkk
ah ne güseeeeeeel
süslenmek iyidir git tabi canım benim,
insanın havası bile değişiyor değilmi kaydirigubbakcemile5

kızlar şimdi geldim doktordan,ikili test sonucum çok iyi çıktı çok şükür.bide bebeğimi gördük.maşallah kıpır kıpır kıpırdak.:) .içim rahatladı arkadaşlarım.darısı sizlerin başına inşallah..

hoşgeldin sefalar getirdin.
güzel haberlerini almak beni çok mutlu etti canım.
inşallah önümüzdeki hafta sonu bende güzel haberler alırım:Saruboceq:

inşallah canım,senin kaç haftalıktı,haftaya ikilimi yaptırcan?valla ben 2 haftada bir doktordayım,ayda bir gitsem kafayı yerdim meraktan heralde-tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

çok sevindim arkadaşım.bende cuma günü sonucumu göstereceğim oktora darısı bizim başımıza .ense kalınlığı kaçtı bebişinin

inşallah canım,senin kaç haftalıktı,haftaya ikilimi yaptırcan?valla ben 2 haftada bir doktordayım,ayda bir gitsem kafayı yerdim meraktan heralde-tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
ben 11 haftalık hamileyim önümüzdeki hafta 12. haftam dolmuş olacak tabi ama benim hesabıma göre.
ben en son 18 nisanda gitmiştim. meraktan ölüyorum desem yeridir. herşey yolunda ise çok sık gitmeninde bir anlamı yok gibi geliyor.
gittiğimde ikili testimide yaptıracağım. inş. güzel haberleri veririm.
şimdi 30 mayıs ı iple çekiyorum.

çok sevindim arkadaşım.bende cuma günü sonucumu göstereceğim oktora darısı bizim başımıza .ense kalınlığı kaçtı bebişinin
hayırlısı bakalım

yaa kızlarrr bende bı sorun var.yıyorum acıkıyorum.acıkıyorummm ve yenıden yıyorummm.bebegım mı acıktırıyor benı?gobek aldı basını gıttı.annem bgn doktordan dınlemıs.progestan kullananlar dikkat!kılo aldırıyormus.ben de halen kullanıyrm.yaaa gorenler sasırıyor.kımler gobeklendı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…