yaa kızlarrr bende bı sorun var.yıyorum acıkıyorum.acıkıyorummm ve yenıden yıyorummm.bebegım mı acıktırıyor benı?gobek aldı basını gıttı.annem bgn doktordan dınlemıs.progestan kullananlar dikkat!kılo aldırıyormus.ben de halen kullanıyrm.yaaa gorenler sasırıyor.kımler gobeklendı?
Ben de az önce geldim doktordan. Ense kalınlığı 1,1 mm çıktı çok şükür. Tabii kan testinin sonucu pazartesi çıkacak. Allah hepimize hep güzel haberler almayı nasip etsin.
Bugün bayağı bir rahatladım anlayacağınız. Artık yok göğüs hassasiyetim kayboldu, yok kasıklarım ağrıdı bilmem ne bunları takmayacağım kafaya diyorum- umarım yani-
Bizim doktorun ultrasonu da pek iyi değil sanırım. Fazla net göremedim. Asıl dört boyutlu ultrasonlar iyi gösteriyor ama o da her merkezde yok. Bakalım bir araştırayım da olmazsa on gün kadar sonra tekrar gideyim diyorum ama eşim de kızıyor ikide bir girip durma diyor.
Cinsiyet konusunda da dedim ki bir tahmininiz var mı çünkü genelde bu haftalarda anlıyorlarmış kemik yapısından falan ama çok erken olduğu için söylemek istemiyorlarmış.
Var dedi ciddi ciddi. Nedir dedim ben de heyecanla ya kız ya erkek olacak diyor.kaydirigubbakcemile3
Bu arada 5 cm olmuş bizim miniş. Ama bazı arkadaşların dediği gibi öyle çok fazla hareket etmiyordu bu yüzden de ense kalınlığını hemen ölçebildi doktor.
Neyse yani şu an için her şey yolundaymış. İnşallah bütün arkadaşlar da hep güzel haberlerini verirler buradan.
geldim ayol geldim. elektrik saolsun ditti...CADIARZUKıslar nerelerdesin yahu
kimsenin sesi çıkmıyor niyeeeeeeeeeeee
kızlar şimdi geldim doktordan,ikili test sonucum çok iyi çıktı çok şükür.bide bebeğimi gördük.maşallah kıpır kıpır kıpırdak.:) .içim rahatladı arkadaşlarım.darısı sizlerin başına inşallah..
ne olduğunu sorunca reklamlarda belki denk gelir de izlersin manasında söyledim. dr.a sormadan kullan kullanma , kasttettiğim o değildi...reklamlarda olmasi bir sey degistirmez ki? bilmiyorum ben kendi adima doktorumla konusmadan kullanmam..
yaa kızlarrr bende bı sorun var.yıyorum acıkıyorum.acıkıyorummm ve yenıden yıyorummm.bebegım mı acıktırıyor benı?gobek aldı basını gıttı.annem bgn doktordan dınlemıs.progestan kullananlar dikkat!kılo aldırıyormus.ben de halen kullanıyrm.yaaa gorenler sasırıyor.kımler gobeklendı?
selam arkadaslar Aranıza yenı geldım bende aralık annelerı arasındayım ınsallah sıteyı kullanmayı tam cozemedım
benıde aranıza alırsanız sevınırım
selam arkadaslar Aranıza yenı geldım bende aralık annelerı arasındayım ınsallah sıteyı kullanmayı tam cozemedım
hoşşgeldiiin, hayırlısı olsun! oy oy bebişler artıyo, ülke nüfusuna katkıda bulunuyoruz, maşallah :roflol:
vallahi öle aralıkta nüfus patlamasımı olucak ne
ah sorma doymak bilmiyorum bende. ye ye nereye kadar. aynen benim göbekte aldı başını gidiyor.ama güsel bir göbek sevimli bir göbek. hem bana kilo alıyorsun dikkat et kendine dediklerinde bahanem varya artık hamileyim diyorum cnm. göğsümü gere gere bunu söylemek ne güseellll yaw.yaa kızlarrr bende bı sorun var.yıyorum acıkıyorum.acıkıyorummm ve yenıden yıyorummm.bebegım mı acıktırıyor benı?gobek aldı basını gıttı.annem bgn doktordan dınlemıs.progestan kullananlar dikkat!kılo aldırıyormus.ben de halen kullanıyrm.yaaa gorenler sasırıyor.kımler gobeklendı?
anacım ben şimdiden patlıyom. nüfus patlasa nolceeek, patlamasa nolceek :teytey: 3.8 kilogram aldım.. alkışşşş alkisalkisalkis
şimdi bizim bebişler yay burcu yada oglak burcu olcekmış ölemi....yayların peşinden koşup durucakmısız oğlaklarda inatcımı inatcı olurmuss
yaaaaaaaa ye ye ondan sonra yuvarlanarak doğuma gideriz. pışıklülülülülülüyiyin kızlar yiyin boşverinnnnnnn canımmmm
ayyy yapma be bende bugün tartıldım 1 kilo almışım :1shok:anacım ben şimdiden patlıyom. nüfus patlasa nolceeek, patlamasa nolceek :teytey: 3.8 kilogram aldım.. alkışşşş alkisalkisalkis
ee o kadar kişi var sitede niye kimse yazmıyor CADIARZU
akrepte olabilir :)) oğlakları iyi bilirdim inatçı olmasınlar ya.şimdi bizim bebişler yay burcu yada oglak burcu olcekmış ölemi....yayların peşinden koşup durucakmısız oğlaklarda inatcımı inatcı olurmuss
yay tam bana göre, Allah'ım aralığı görmemizi nasip etsin de inşallah bi kucağımıza alalım da...
ben de Koç'um. oynaya oynaya berbaer büyücez kaydirigubbakcemile3
yaaaaaaaa ye ye ondan sonra yuvarlanarak doğuma gideriz. pışıklülülülülülü
ayyy yapma be bende bugün tartıldım 1 kilo almışım :1shok:
bu kısları dövücem amaaaaaaaa
yahu yazın iki satır yazın parmaklarınız aşınmaaaaaaaaaaz:mymeka:
kız ben oğlağım:roflol:şimdi bizim bebişler yay burcu yada oglak burcu olcekmış ölemi....yayların peşinden koşup durucakmısız oğlaklarda inatcımı inatcı olurmuss
amaaaaaaaaaaaaan esracım boşverde abartma ama...bende 4 kilo aldım ama 3 kilosunu 3 ve 6.haftalar arası aldım yani hamile olduğumu öğrendiğim ilk zamanlar:) şimdi düşünüyorum da hamilelğin gazıyla yemişim boşuna 3 kio almışım neyse.göbek çıktı ama hamile gibi değilmişim hala dar tşortlerimi giyiyorum biraz göbekli biri gibi dolanıyorum işte.ama dar pantolon giymiyorum zaten olmuyoda :)12.haftamdayım bu hafta karın belli olabilirmiş bekliyoruz bakalım dört gözle
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hepimiz aralığı görüp yavruyalarımızı kucağımıza alalım yarabbim.:Saruboceq:yay tam bana göre, Allah'ım aralığı görmemizi nasip etsin de inşallah bi kucağımıza alalım da...
ben de Koç'um. oynaya oynaya berbaer büyücez kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?