2009 Aralık Anneleri

benim zaten hafif göbeğim vardı. gaz falan derken bazen bi şişiyo 4 aylık hamıle gıbı.

çok sıkmı yiyosun sık ye az ye guzelım ara öğünlerde meyve falan yıyebılırsın.

selam arkadaslar Aranıza yenı geldım bende aralık annelerı arasındayım ınsallah sıteyı kullanmayı tam cozemedım
benıde aranıza alırsanız sevınırım

ayy çok sevindim. darısı başımıza.. hadi gözün aydın şekerim

CADIARZUKıslar nerelerdesin yahu
kimsenin sesi çıkmıyor niyeeeeeeeeeeee
geldim ayol geldim. elektrik saolsun ditti...

sana da gözün aydın.. meraktan çatlıyorum ben de. ama sizin iyi haberlerinizi duyunca seviniyorum vallaakaydirigubbakcemile5

reklamlarda olmasi bir sey degistirmez ki? bilmiyorum ben kendi adima doktorumla konusmadan kullanmam..
ne olduğunu sorunca reklamlarda belki denk gelir de izlersin manasında söyledim. dr.a sormadan kullan kullanma , kasttettiğim o değildi...

progestan hem gaz yapıp şişiriyo, kilo da aldırıyo cidden. biz iki arkadaş onu kullandığımız sürelerde kilo aldık... ama ye ye doyma bende de var..:teytey:

selam arkadaslar Aranıza yenı geldım bende aralık annelerı arasındayım ınsallah sıteyı kullanmayı tam cozemedım

hoşşgeldiiin, hayırlısı olsun! oy oy bebişler artıyo, ülke nüfusuna katkıda bulunuyoruz, maşallah :roflol:

vallahi öle aralıkta nüfus patlamasımı olucak ne

anacım ben şimdiden patlıyom. nüfus patlasa nolceeek, patlamasa nolceek :teytey: 3.8 kilogram aldım.. alkışşşş alkisalkisalkis

ah sorma doymak bilmiyorum bende. ye ye nereye kadar. aynen benim göbekte aldı başını gidiyor.ama güsel bir göbek sevimli bir göbek. hem bana kilo alıyorsun dikkat et kendine dediklerinde bahanem varya artık hamileyim diyorum cnm. göğsümü gere gere bunu söylemek ne güseellll yaw.
ben progestan filanda kullanmıyorum yani:CüvCüv:

hoşgeldin canım.
rabbim sağlıcakla bebişini kucağınına almayı nasip eder inşallah.:Saruboceq:

şimdi bizim bebişler yay burcu yada oglak burcu olcekmış ölemi....yayların peşinden koşup durucakmısız oğlaklarda inatcımı inatcı olurmuss

bende 4 kilo aldım ama 3 kilosunu 3 ve 6.haftalar arası aldım yani hamile olduğumu öğrendiğim ilk zamanlar:) şimdi düşünüyorum da hamilelğin gazıyla yemişim boşuna 3 kio almışım neyse.göbek çıktı ama hamile gibi değilmişim hala dar tşortlerimi giyiyorum biraz göbekli biri gibi dolanıyorum işte.ama dar pantolon giymiyorum zaten olmuyoda :)12.haftamdayım bu hafta karın belli olabilirmiş bekliyoruz bakalım dört gözle

şimdi bizim bebişler yay burcu yada oglak burcu olcekmış ölemi....yayların peşinden koşup durucakmısız oğlaklarda inatcımı inatcı olurmuss

yay tam bana göre, Allah'ım aralığı görmemizi nasip etsin de inşallah bi kucağımıza alalım da...
ben de Koç'um. oynaya oynaya berbaer büyücez kaydirigubbakcemile3

yiyin kızlar yiyin boşverinnnnnnn canımmmm
yaaaaaaaa ye ye ondan sonra yuvarlanarak doğuma gideriz. pışıklülülülülülü

anacım ben şimdiden patlıyom. nüfus patlasa nolceeek, patlamasa nolceek :teytey: 3.8 kilogram aldım.. alkışşşş alkisalkisalkis
ayyy yapma be bende bugün tartıldım 1 kilo almışım :1shok:

ee o kadar kişi var sitede niye kimse yazmıyor CADIARZU

bu kısları dövücem amaaaaaaaa
yahu yazın iki satır yazın parmaklarınız aşınmaaaaaaaaaaz:mymeka:

hehehe yiyin yiyin, ekmekle yiyin :roflol:sırnaşık şey naniknanik meral ben sana dimedim mi verdiricem ben size o kiloları diye, trust me anam! yerimseniben:jeyyar:
o kiloları da hani 2 hafta yattım ya orda aldım. 3 haftadır 1 kilo verdim bile... ama dert etmiyorum...

hakketen yazın yaa, okur-yazarlık nerde? okuma var yazma yohhh :sm_cool:

yay burcu
Onlar hiç büyümezler,
neşeli, sevecen, arkadaş canlısı küçük yaratıklardır. Yalnızlığa dayanamaz. Dürüst çocuklardır ve anne babalarının hatalarına karşıçıkarlar, aksi halde uysal olmaktan vazgeçebilirler. Asi değildir ama isteklerinizin onun için mantıklı olması lazım. Rahat hareket etmeyi severler. Oldukçameraklıdırlar, herşeyi bilmek isterler, sorgularlar. Para konusunda savurgandırlar muhtemelen harçlıkları hiçbir zaman yetmez, bu konuda denetlenmelidirler. Kendisinegüven duyduğunuzu gösterirseniz sizi yanıltmaz, her işin üstesinden gelir, onurlandırılmak onun için önemlidir. Dine karşı ciddi bir ilgileri vardır. Tabi yaşı ilerledikçe dinide sorgulamaya başlayacaktır. Mutlu, iyimser, bağımsız, dürüst yay çocuğudur

kız ben oğlağım:roflol:
hemde ne inatçıyım bilemezsniz ama olsun, disiplinli ve düzenliyizdirde.
yay burcu özelliklerini bilmem ama bebişlerimiz yay burcu olurlarsada öper başımıza koyarız artık ne yapalum

amaaaaaaaaaaaaan esracım boşverde abartma ama...
dar giymemeye göbeğini sıkmamaya çalış canikom

yay tam bana göre, Allah'ım aralığı görmemizi nasip etsin de inşallah bi kucağımıza alalım da...
ben de Koç'um. oynaya oynaya berbaer büyücez kaydirigubbakcemile3
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hepimiz aralığı görüp yavruyalarımızı kucağımıza alalım yarabbim.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…