tamam kilo alacağızda abartmadan almak lazım dimi ama.hehehe yiyin yiyin, ekmekle yiyin :roflol:sırnaşık şey naniknanik meral ben sana dimedim mi verdiricem ben size o kiloları diye, trust me anam! yerimseniben:jeyyar:
o kiloları da hani 2 hafta yattım ya orda aldım. 3 haftadır 1 kilo verdim bile... ama dert etmiyorum...
hakketen yazın yaa, okur-yazarlık nerde? okuma var yazma yohhh :sm_cool:
yay burcu
Onlar hiç büyümezler,
neşeli, sevecen, arkadaş canlısı küçük yaratıklardır. Yalnızlığa dayanamaz. Dürüst çocuklardır ve anne babalarının hatalarına karşıçıkarlar, aksi halde uysal olmaktan vazgeçebilirler. Asi değildir ama isteklerinizin onun için mantıklı olması lazım. Rahat hareket etmeyi severler. Oldukçameraklıdırlar, herşeyi bilmek isterler, sorgularlar. Para konusunda savurgandırlar muhtemelen harçlıkları hiçbir zaman yetmez, bu konuda denetlenmelidirler. Kendisinegüven duyduğunuzu gösterirseniz sizi yanıltmaz, her işin üstesinden gelir, onurlandırılmak onun için önemlidir. Dine karşı ciddi bir ilgileri vardır. Tabi yaşı ilerledikçe dinide sorgulamaya başlayacaktır. Mutlu, iyimser, bağımsız, dürüst yay çocuğudur
ınsallah canlarım ınsallah hepıumızın allah kucagımıza verır hayırlı evlatlarımızı
nasıl Gecıyor hamılelık
oğlak burcu
İnatçı, azimli ve ısrarlı küçük yaratıklar annelerini bıktırabilecek kadar ileri gidebilirler. Belki istediklerini elde etmek için gürültü patırtı çıkarmaz ama istediğinialmasını bilir. Kendine göre bir düzen oluşturmaya oyuncaklarından başlayacak ve o düzeni bozulmaz kılacaktır. Aile hayatını çok severler, dışarıda gezmek yerine evdekilerle vakit geçirmeyi, dizinizin dibinden ayrılmamayı tercih ederler. Derslerinde sorumluluk sahibidir. Yavaş ve sürekli öğrenme istekleri öğretmenlerinin sabrınızorlayabilir ama azimli ve dikkatlidirler. İtaatli, çalışkan ve güvenilir küçüklerdir. Başarılarını göstermek için yaygara koparmayacaktır hatta çoğu zaman başarılarınıbaşkalarından duyabilirsiniz. Daha küçük yaşta romantik deneyimlerin peşine takılırlar, yardıma ihtiyaçları olduğu muhakkak, onları dikkatli idare edin. Kendi işlerinikendi yapar ve ciddi anlamda geleceğini planlar.
kızıııım oğlak yay diyonuz da prematüre olursa nettirecenizzz kaydirigubbakcemile3
işte tam ben. aynen burcumun özelliklerini taşıyorum.oğlak burcu
İnatçı, azimli ve ısrarlı küçük yaratıklar annelerini bıktırabilecek kadar ileri gidebilirler. Belki istediklerini elde etmek için gürültü patırtı çıkarmaz ama istediğinialmasını bilir. Kendine göre bir düzen oluşturmaya oyuncaklarından başlayacak ve o düzeni bozulmaz kılacaktır. Aile hayatını çok severler, dışarıda gezmek yerine evdekilerle vakit geçirmeyi, dizinizin dibinden ayrılmamayı tercih ederler. Derslerinde sorumluluk sahibidir. Yavaş ve sürekli öğrenme istekleri öğretmenlerinin sabrınızorlayabilir ama azimli ve dikkatlidirler. İtaatli, çalışkan ve güvenilir küçüklerdir. Başarılarını göstermek için yaygara koparmayacaktır hatta çoğu zaman başarılarınıbaşkalarından duyabilirsiniz. Daha küçük yaşta romantik deneyimlerin peşine takılırlar, yardıma ihtiyaçları olduğu muhakkak, onları dikkatli idare edin. Kendi işlerinikendi yapar ve ciddi anlamda geleceğini planlar.
yok öyle yağma. aralığa kadar paşa paşa bekliycezzzzah analarının kuzuları gel aralık gelllllll
kızlar bazen öle sabırsızlanıyorumkıııı
yaaaaa birde o var dimi amakızıııım oğlak yay diyonuz da prematüre olursa nettirecenizzz kaydirigubbakcemile3
aman puan veriliyor işteya bişi dicem az önce OFT' de geçiodu bi göz attım bu "rep" olayı ne kızlar. sen bana rep ver ben de sana vereyim diyolar. anlamadım :kafamçokkarıştı:
ınsallah canlarım ınsallah hepıumızın allah kucagımıza verır hayırlı evlatlarımızı
nasıl Gecıyor hamılelık
anaaa oda ne öle bi burcda mı cıkmıssslülülülülülü
nasıl Gecıyor hamılelık
bu arada ben 8 hafta 6 gunluk hamıletım agrım var kasık bolgemde sızlerde de oluyormu yoksa tedırgın olmaya baslayayım mı ?
bu arada ben 8 hafta 6 gunluk hamıletım agrım var kasık bolgemde sızlerde de oluyormu yoksa tedırgın olmaya baslayayım mı ?
kızlar eşim isim bile düsündürmüyor.tamam cinsiyet belli degıl ama yıne de hosuma gıdıyor isim seceneklerını degerlendırmek.ahhhh canımmm kocaaammm:)ne kadar korkuyor kaybetmekten:)
kızlar eşim isim bile düsündürmüyor.tamam cinsiyet belli degıl ama yıne de hosuma gıdıyor isim seceneklerını degerlendırmek.ahhhh canımmm kocaaammm:)ne kadar korkuyor kaybetmekten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?