2009 Aralık Anneleri

oğlak burcu
ınatçı, azimli ve ısrarlı küçük yaratıklar annelerini bıktırabilecek kadar ileri gidebilirler. Belki istediklerini elde etmek için gürültü patırtı çıkarmaz ama istediğinialmasını bilir. Kendine göre bir düzen oluşturmaya oyuncaklarından başlayacak ve o düzeni bozulmaz kılacaktır. Aile hayatını çok severler, dışarıda gezmek yerine evdekilerle vakit geçirmeyi, dizinizin dibinden ayrılmamayı tercih ederler. Derslerinde sorumluluk sahibidir. Yavaş ve sürekli öğrenme istekleri öğretmenlerinin sabrınızorlayabilir ama azimli ve dikkatlidirler. ıtaatli, çalışkan ve güvenilir küçüklerdir. Başarılarını göstermek için yaygara koparmayacaktır hatta çoğu zaman başarılarınıbaşkalarından duyabilirsiniz. Daha küçük yaşta romantik deneyimlerin peşine takılırlar, yardıma ihtiyaçları olduğu muhakkak, onları dikkatli idare edin. Kendi işlerinikendi yapar ve ciddi anlamda geleceğini planlar.

ah analarının kuzuları gel aralık gelllllll
kızlar bazen öle sabırsızlanıyorumkıııı

kızıııım oğlak yay diyonuz da prematüre olursa nettirecenizzz kaydirigubbakcemile3

ya bişi dicem az önce OFT' de geçiodu bi göz attım bu "rep" olayı ne kızlar. sen bana rep ver ben de sana vereyim diyolar. anlamadım :kafamçokkarıştı:

ınsallah canlarım ınsallah hepıumızın allah kucagımıza verır hayırlı evlatlarımızı
nasıl Gecıyor hamılelık

tamam kilo alacağızda abartmadan almak lazım dimi ama.
vallahi vermesi zor olacak.
senin yardımlarınla vericez artık ne yapalım.

ay ne güseeeeeeeeeeel
yay olsun oğlak olsun farketmez önce sğlıklı olsunlar yeter bize:Saruboceq:

ınsallah canlarım ınsallah hepıumızın allah kucagımıza verır hayırlı evlatlarımızı
nasıl Gecıyor hamılelık

amin şekerim aminnn, cümlemizin:Saruboceq:
valla aç, yorgun,uykulu, amaannn bana dokunmayın, su getirsene, kumanda nerde verir misin? , acıktım bana bişeyler hazırlar mısın?... şeklinde geçiyo.
bu aralar rica kipli konuşmayı adet haline getirdim, sonum hayrolalaelaelaelaelae

tabi canım işin şakası o yiyin yiyin'ler.. yeterli derecede kafi yemek bebişe yeter zati. fazlası yağ olarak bize döner :1shok:

oglak burcaları aıleye cok baglı oluyorlar insalah oglak olurlar:Saruboceq::Saruboceq:

işte tam ben. aynen burcumun özelliklerini taşıyorum.

ah analarının kuzuları gel aralık gelllllll
kızlar bazen öle sabırsızlanıyorumkıııı
yok öyle yağma. aralığa kadar paşa paşa bekliycezzzz

kızıııım oğlak yay diyonuz da prematüre olursa nettirecenizzz kaydirigubbakcemile3
yaaaaa birde o var dimi ama

ya bişi dicem az önce OFT' de geçiodu bi göz attım bu "rep" olayı ne kızlar. sen bana rep ver ben de sana vereyim diyolar. anlamadım :kafamçokkarıştı:
aman puan veriliyor işte

nasıl Gecıyor hamılelık

amin canım amin

bu arada ben 8 hafta 6 gunluk hamıletım agrım var kasık bolgemde sızlerde de oluyormu yoksa tedırgın olmaya baslayayım mı ?

nasıl Gecıyor hamılelık

nası gecsın guzelım kimi zaman sıkıntılı kımı zaman neşeli.
çogu zaman endıselı.şu testlerı hayırlısıyla elımıze alalım.hep butestler gerıyo bızı.

kızlar eşim isim bile düsündürmüyor.tamam cinsiyet belli degıl ama yıne de hosuma gıdıyor isim seceneklerını degerlendırmek.ahhhh canımmm kocaaammm:)ne kadar korkuyor kaybetmekten:)

bu arada ben 8 hafta 6 gunluk hamıletım agrım var kasık bolgemde sızlerde de oluyormu yoksa tedırgın olmaya baslayayım mı ?

normal güzelim rahim genısledıkce zaman zaman oluyo gecen cumartesı otururken kalkarken nası bı agrım vardı anlatamam

kızlar eşim isim bile düsündürmüyor.tamam cinsiyet belli degıl ama yıne de hosuma gıdıyor isim seceneklerını degerlendırmek.ahhhh canımmm kocaaammm:)ne kadar korkuyor kaybetmekten:)

allahım öle bı acı hıcbırımıze yasatmasın insallah.düşünmek bıle ıstemıyorum

he yaa, bazen cicilere bakıyorum netten. bak diyorum ne şeker şeyler var, daha erken diyor. he ben bilmiyorum ya daha 6 ay beklemem gerektiğini. bazen bi iş yapıyorum duuuur diye bağırıyor, sen otur ben yaparım diyor. bazen gına geliyor, aaa al sen taşı o zaman , yeri de hazır zaten diyorum kaydirigubbakcemile3 biraz göbişli de :roflol:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…