bu arada ben 8 hafta 6 gunluk hamıletım agrım var kasık bolgemde sızlerde de oluyormu yoksa tedırgın olmaya baslayayım mı ?
kızlar eşim isim bile düsündürmüyor.tamam cinsiyet belli degıl ama yıne de hosuma gıdıyor isim seceneklerını degerlendırmek.ahhhh canımmm kocaaammm:)ne kadar korkuyor kaybetmekten:)
yalnız 6 haftalıkken falan arkadaşımız gelmişti. ben paso yatıyorum o sıralar. geçmişler netten isim bakıyolar.
bak şimdi bu ne! dinime küfreden müslüman olsa mı dersin, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu mu dersin..kaydirigubbakcemile3
boşveeeeeeeeeeeeeeeeer canikomyalnız 6 haftalıkken falan arkadaşımız gelmişti. ben paso yatıyorum o sıralar. geçmişler netten isim bakıyolar.
bak şimdi bu ne! dinime küfreden müslüman olsa mı dersin, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu mu dersin..kaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi aksamlar kendınıze dıkkat et sakın......bebişlere iyi bakın.....
görüşürüz canım..sen de ii bakkızlar ben çıkıyorum hepinize iyi aksamlar kendınıze dıkkat et sakın......bebişlere iyi bakın.....
ayyy cok komiik.acaba isim dusunmesı ve bebegımız uzerıne kucuk hayaller kurması ıcın bırılerını mı cagırsam evehihoyyyt
Canım arkadaşlarım hamiledaşlarım bende ufaktan ufaktan topikten çıkayım. 18:00'de mesaim bitiyor. işlerimi toparlayımda çıkıyım bari.
yarına kadar kendinize çoooooooooooook iyi bakın.
sizleri seviyorum ve kocamaaaaaaaaaaaaaaan öpücüklerimi gönderiyorum.
iyi akşamlar.
yanında götür canım sende cd yi kaydettir..doyamıyorum izlemeye maşallah minişime darısı başına hayatımmmmmmmmm
Bizim doktorun ultrason eski ondan bununla gördüğümüzle yetincez artık. :)) Olsun aman napalım. Eskiden bunuda göremiyorlardı ya.... Tesellime bak şimdi. :))
yaa kızlarrr bende bı sorun var.yıyorum acıkıyorum.acıkıyorummm ve yenıden yıyorummm.bebegım mı acıktırıyor benı?gobek aldı basını gıttı.annem bgn doktordan dınlemıs.progestan kullananlar dikkat!kılo aldırıyormus.ben de halen kullanıyrm.yaaa gorenler sasırıyor.kımler gobeklendı?
yaa kızlarrr bende bı sorun var.yıyorum acıkıyorum.acıkıyorummm ve yenıden yıyorummm.bebegım mı acıktırıyor benı?gobek aldı basını gıttı.annem bgn doktordan dınlemıs.progestan kullananlar dikkat!kılo aldırıyormus.ben de halen kullanıyrm.yaaa gorenler sasırıyor.kımler gobeklendı?
arkadaslar 29 aralık 2009 da dogumum gorunuyo,korundugum halde hamile kaldım.ögrendiğimde bıraz afalladım bı kac gun kendıme gelemedım ama;su an cok mutluyum ve heyecanla bebeğimi beklıyorum ve neden bılmem hep oglum olacakmış gıbıme geliyo...Allah anneye hissettirir mi acaba??
Acıkma ben de de kazıntı şeklinde gelip duruyor. Bikaç lokma yiyip uzanıyorum sonra yine. E biz şimşeyelim de kim şişsin.
gunaydın kızlar
dun baska bir doktora gidecegım demıştım ya giitim o da bebegın ense kalınlıgı fazla ddi
amniosentez yaptırmaya karar verdik bunun için 15-16.haftalarda olmak gerekiyormuş.bir tane profosör bulduk önumuzdekı hafta ona gidip randevu alacagız amniosentez için.Rabbimden ümidimi kesmiyorum bu bebişte %100 problem var anlamına gelmiyormuş zaten alınan sıvıda kesın net ne varsa çıkacakmış.sonuçlar 3 haftayı buluyormuş sanırım beklemek kötu yanı.şimdi ilk iş 3 hafta amniosentez yapılabilme zamanını daha sonrda sonuçları bekleyecegız 1,5 aylık yaklaşık zor bir süreç var ama bu sürede bebek çok etkilenebilirmiş benım psikolojimden o yuzden doktorda dedı hiçbirşey çıkmama ihtimalide var hiç birşey çıkmazsa inşallah boşuna ben bebişi sıkıntıya sokmuş olmak istemiyorum biraz zor olacak ama moralim yerinde olmalı.Hayat bir imtihan inşallah bu imtihanıda geçecegiz Allah'ın izniyle.Yavaş yavaş almaya baslamışsınız ikili tes sonuçlarını çok sevindim ii olmasına ALLAH hiçbirinize bu sıkıntıyı yaşatmaz İnşallah dualrınız içinde çok sagolun arkadaşlarım ii niyetleriniz ii sonuçlar olarak karşınıza çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?