2009 Aralık Anneleri

Tıpa güvencez ama genelde yanıltıyor canım. İçine hiç olumsuz şeyler getirme. Gör bak çok iyi beslendiğinden öyle çıktı ense kalınlığı. Biz yiyemesek bile bizimkilerle iyice besleniyorlarmış. Dularımız seninle. Herşey yolunda gör bak. Allah büyük.

ya ALLAH aşkına canım ya boş boşuna kendini üzme bak benim yengem hamileyken kan örneğini ankaraya gönderdiler ve sakat dediler abim o zaman ben ankaraya giderim iyice araştırırım dedi dr da biz tekrar göndericez filan demiş sonra tahlil geldi hiç bişi yokkkkk bu testlere güven olmaz benim dr bile dedi sadece rabbime kalmış bişiii bence kendini bunun için üzme rabbime dua et bol bol

Canım doktorununda dediği gibi problem çıkmama ihtimali de var. Bende o kadar çok araştırmıştım ki. Bu şekilde test sonuçları olumsuz olup sonuçta çok sağlıklı bebek sahibi olan bir sürü anne var. Bunlar sonuçta ihtimal veriyorlar. Hem de çok yüksek ihtimaller değil. İnşallah amniyosentez sonucun çok iyi çıkacak ve bu yaşadıkların buruk bir anı olarak kalacak. Allah kalbine ferahlık versin bu süreçte canım. Dualarımız seninle.

gülşah'cım günaydın
ben iyiyim tatlım ya da iyi olmaya çalışıyorum.
şu ikili sonuçları geldikçe beni bir merak sarıyor.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:
sen nasılsın cnm?

canım benim ben de iiyim 27 mayısta ben gidicem dr a ikili test için daha sonra da 3 lü testmiş 4 lü testmiş hiiiiiiiiiiç işim olmaz kendimi strese sokamam valla zaten 2 li test düzgün çıkarsa diğerleri de ii olurmuş dr um bazen ikli test kötü çıkıyor ama bebek dünyay geliyor hiç bir şeyi yok dedi ben bu yüzden kafama takmıycam hiç sizde öle yapın kızlar

30 mayıs'da da ben gideceğim.
bakalım bizim sonuçlar nasıl çıkacak.
ay sonuna kadar birçok arkadaşımızın sonucu belli olacak gibi.
hayırlısı ne ise öyle olsun diyelim.

günaydın arkdaşlar.Neler neler yazmışsınız öyle bu sabah bi geldim oku oku bitmez :) ışler çok yoğun olduğu için ancak okuyabılıyorum :) arada da yazacağım inşallah ( böyle uzun uzun ) minik kelebek ocean balık yağını bugun druma soracağım. teşekkürler.
handesiv aramıza hoşgeldin arkadaşım Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip eylesin inşallah.
pelin arkadaşım sen kalbini ferah tut. Sonuçta bu testler yanlışta çıkabılıyor diyorlar Rabbim yar ve yardımcın olsun.Hayırlı haberlerini bekliyorum. Dualarım seninle :) Bugun bizimde dr kontrolümüz var. her hafta dr dayız daha öncede söylemiştim düşük tehlikemiz olduğu için gözetim altındayız Bizimde 2li test tarihimiz 3-17 haziran arası yaptırmamız gerek. ınşallah bende ıyi haberleri burdan size yazarım. görüşmek üzere kendinize ve minik pıtırcıklarınıza ii bakın arkadaşlar Allah a emanet olun ( çok uzattım yawwww )

günaydın canım hoşgeldin a.s.

günaydın güzel ve iyi dileklerin için teşekkürler

Birde bir arkadaş hizmt hastanesine giden varmı demişti ben gitmiyorum ama daha önce burdaki dr tavsiyesi olan forumda okumuştum ( notlarıma baktımda ) meltem hnm a gidenler çok memnundu heber vermek istedim.

Birde bir arkadaş hizmt hastanesine giden varmı demişti ben gitmiyorum ama daha önce burdaki dr tavsiyesi olan forumda okumuştum ( notlarıma baktımda ) meltem hnm a gidenler çok memnundu heber vermek istedim.

cok saol canım.ben sait beyden aldım randevumu.cok ovduler.ınsallah frekanslarımız uyusur:)

herkese günaydın kızlar. yazılanları okudum.pln79 canım insallah iyi sonuçlar alıcaksın.sen gönlunu ferah tut.çok fazla güven olmuyo bu testlere olumsuz bısey olması için bence hıcbır neden yok.hepmızı saglıklı sıhhatlı ınsanlarız.bebeklerımızde sağlıklı olucak hiç merak etme sen guzelım.

cnm sen içini rahat tut.inşallah hiç bişey çıkmayacak.ense alınlığın kaçtı ki senin yüksek dediler.bende yarın alacağım sonuçlarımı umarım hepimiz sağlıkla alacağız kucağımıza bebişlerimizi.

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın?

nerelerdeysin bakalım. sende dr gidecektin nedri son durumlar?

bende iyiyim sağol canım cumartesi günü gideceğim ikili test için bakalım çok heyecanlanıyorum valla şu cumartesi gelsede bir görsem bebeğimi offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…