kızlar herkese günaydın. dün muayene oldum, kan sonuçlarımıda biraz önce aldım. bebek gayet ii. korkulacak bişey yok çok sevindim çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin inş
kızlar herkese günaydın. dün muayene oldum, kan sonuçlarımıda biraz önce aldım. bebek gayet ii. korkulacak bişey yok çok sevindim çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin inş[/QUOTE
günaydın canım çok mutlu oldum adına.inşallah hep böyle devam eder.
güzel haberler almak sevındırıyo benı cok. ikili testinimi yaptırmıstın sen canım.
kızlar herkese günaydın. dün muayene oldum, kan sonuçlarımıda biraz önce aldım. bebek gayet ii. korkulacak bişey yok çok sevindim çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin inş
evte ikili testi yaptırdım birperi. herkese tşk ederim kızlar hepimizin yüzü gülsün inş
HADİ HAYIRLISI BAKALIM CANIM.bende iyiyim sağol canım cumartesi günü gideceğim ikili test için bakalım çok heyecanlanıyorum valla şu cumartesi gelsede bir görsem bebeğimi offff
Ben de kilo aldım canım ve 5 aylık gibi görünüyorum rahat. Pregnyl diye bir iğne vuruldum belli aralıklarda belli süre. Patlıcak gibiyim resmen. Ayakta durunca çekilme oluyor karnımı taşıyamıyorum. Progestanmı oluyor bilemiyorum. Yan etkilerine baktım şimdi su ve tuz tutması yazıyor. Umarım herşey yolunda gider hepimizin.
merhaba bayanlar,
formdaki başlığı görünce dayanamayıp üye oldum.ne kadar çok 2009 aralık annesi varmış :)) Benim de gözüken tarihim 22 Aralık.
Herkese selamlar.
merhaba bayanlar,
formdaki başlığı görünce dayanamayıp üye oldum.ne kadar çok 2009 aralık annesi varmış :)) Benim de gözüken tarihim 22 Aralık.
Herkese selamlar.
cinsiyeti için çok ısrar ettim hatta yalvardım görüyorum ama sölemem dedi :)) 16. Haftada söylicekmiş. şuan 11+5 dedi. üçlü test için de 5 hafta sonra gel dedi. vitamin verdi vitamine başlıcam progestana devamm
cinsiyeti için çok ısrar ettim hatta yalvardım görüyorum ama sölemem dedi :)) 16. Haftada söylicekmiş. şuan 11+5 dedi. üçlü test için de 5 hafta sonra gel dedi. vitamin verdi vitamine başlıcam progestana devamm
topik uyumayın ama canımhihoyyythihoyyythihoyyyt
canlanın biraz aaaaaaaa olmuyor böyle kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
küsücem vallahi:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?