2009 Aralık Anneleri

kızlar herkese günaydın. dün muayene oldum, kan sonuçlarımıda biraz önce aldım. bebek gayet ii. korkulacak bişey yok çok sevindim çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin inş

kızlar herkese günaydın. dün muayene oldum, kan sonuçlarımıda biraz önce aldım. bebek gayet ii. korkulacak bişey yok çok sevindim çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin inş

günaydın canım ,senin adına cok sevindim .allah tamamını erdırsın ınsallah yarın bende doktordayım bakalım doktorum ne dıyecek ınsallah hersey yolunda gıder agrılarımda olmasa :çok üzgünüm:

günaydın canım hadi gözün aydın senin adına çok sevindim inşallah bizim sonuçlarda böyle çıkar alkisalkisalkis

merhaba bayanlar,

formdaki başlığı görünce dayanamayıp üye oldum.ne kadar çok 2009 aralık annesi varmış :)) Benim de gözüken tarihim 22 Aralık.

Herkese selamlar.

kızlar selam birşey sorucam ıkili testi kaçıncı haftada yaptırdınız ve sonuc ne kadar zamanda alınıyor. Cmt kontrolüm var, ikili test de yapılacak ama erken gibi geliyor bana. 10+6 haftalık oluyor cmt. günü

bende iyiyim sağol canım cumartesi günü gideceğim ikili test için bakalım çok heyecanlanıyorum valla şu cumartesi gelsede bir görsem bebeğimi offff
HADİ HAYIRLISI BAKALIM CANIM.
BENDE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA CUMARTESİ DOKTORDAYIM BAKALIM.

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIN CANIIIIIIIIIIIIIIIIM
varya nasıl merak ettim nasıl merak ettim anlatamam yahu.
şekerim gözün aydın. darısı benim ve diğer tüm arkadaşlarımın başına.
ne yapıyor bebişin annesi?
ne kadar olmuş?
yahu anlatsana biraz:mymeka:

meralim kuzum cnm benim mesajlarını yeni gördüm. korkma bitanem biz iyiyiz :)) evden gittim hastaneye, anca oldu işe gelmem. çok şükür herşey yolunda. dün bebeğimi gördüm karnımda taklalar atıyo çok hareketli maşallah. görceksin meral ağzından kabarcıklar çıkarıyo, eli kolu hiç durmuyor, çok rahat bi bebek olcak sanırım

selam canım bende progetorran crıno jel kullanıyom valla karnım aynı 5 aylık gıbı oldu dedıgın gıbı bıde cok baskı yapıyor agrısıda artıyor normalmıdır kı sen byle seyler yasıyormusun

cinsiyeti için çok ısrar ettim hatta yalvardım görüyorum ama sölemem dedi :)) 16. Haftada söylicekmiş. şuan 11+5 dedi. üçlü test için de 5 hafta sonra gel dedi. vitamin verdi vitamine başlıcam progestana devamm

yaaaaaaa neden söylemedi. emin mi olamadı acaba yahu. ay bahar varya yemin ediyorum sanki kendi bebeğimin haberlerini alıyormuş gibi heyecanlanıyorum.
şu an içim içime sığmıyor nedense.
demek 4. ayı doldurduğunda söyliycek hıııı.
vitamin ne verdi peki canım?
progestana daha ne kadar devam edeceksin acaba?

Süper ya.keşke söleseydı ama neyse önemlı olan şuan saglıklı bı bebek olması alkisalkisalkis

topik uyumayın ama canımhihoyyythihoyyythihoyyyt
canlanın biraz aaaaaaaa olmuyor böyle kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
küsücem vallahi:mymeka:

ultrason uzm. bir adamla tanıştım 13. haftada kesin görüyoruz dedi ama benim dr kesin emin olmadan sölemek istemiiyomuş. görememesi değil benim dr'un öle bir takıntısı var. bende o uzmana gidip muayene olucam. vitamin de megadyn verdi cnm. (multivitamin ve mineral kombinasyonu) yazıyo üstünde. bunu kullanan var mı aramızda kızlar

günaydın canlarım nasılsınız anca okumaktan selam verebildimm...baharcım herşein yolunda olmasına çok sevindim şekerimm..ben dayanamazdım dr. söyleyene kadar beklerdim valla...meralcim yine formundasın bitanem nasıl gidiyorr...kızlar şu progestan falan durumu hakketten kötü deli gibi şişiriyorrr..ben de 5 aylık gibiyimmm...pelincimm RABBıM yardımcın olacak hiç moralini bozma kuzummm o kadar çok yanılsama olabiliyor ki o yüzden şu zamanı moralli geçir..bu arada YENı ARAMIZA KATILAN ARKADAŞLARIMIZA DA HOŞGELDıNıZ DıYORUMMM.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…